Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 12
lalala13 spune:
rodyka asa e maiii
si tati se joaca cu puiu cucu bau. de cand a vazut el in ice age isi dorea un copil cu care sa se joace asa..si cand era in burtica sa juca
Otiliav spune:
Eu am terminat prima folie de Cerazette si nu mi-a venit. E adevarat ca am uitat o pastila acum o saptamana. Am inceput a doua folie. Am bufeuri din plin si cumva mi se pare normal ca nu a venit de vreme ce sangerarea a fost abundenta si m-a tinut vreo 12 zile. Adica zic eu ca nu s-a ingrosat endometrul suficient cat s-o ia la vale.
Si voi la fel ati patit? sau v-a venit dupa prima folie?
Carmen asta-i motivul pentru care prefer sa ma ingras ca sa produc bine decat sa iau estrogeni. Pai pe mine o cutie de 75 de comprimate Galafor ma tine 3 luni. Daca as lua cate 6 pe zi s-ar consuma in 13 zile.
Katalina, hm ne faci concurenta zici. Oricat mi-as dori nu ma lasa inima sa le scot afara asa cum fac ei. Doar am alte origini
Zilele trecute am fost cu la servici in body cu maneca scurta, bluza de bumbac, strampi si dungaree (un fel de salopeta fara maneci fara piciorus) Cand am dat de frigul din garajul de la servici am vrut sa-i pun o paturica dar nu aveam. Am stat cu teama dar am avut noroc, nici urma de muci.
Larisa, sa mai faci copii ca tare reusiti sunt .
Btz, cred ca si delfinasa mea are reflux numai ca astia zic ca daca problema persista spre un an atunci intervenim daca ia bine in greutate. Iar lapte sau prafuri nu-i pot cumpara ca n-am reteta. Vezi cum practic forteaza mamele sa faca asa cum zic ei.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
racusor2010 spune:
mamici am si eu cateva nelamuriri legate de diversificare..acuma m-am apucat de citit...
deci
1. sucul de fructe / legume - usor de facut, la storcator
2. piureul de fructe - cum se cheama?
3. piureul de legume - banuiesc ca se fierb legumele si se paseaza; pentru asta am inteles ca e nevoie de oala sub presiune
cam de ce aparatura mai este nevoie?
si ce fel dem lingurite si farfurioare le cumparati la bebelusi?
mi-am dat seama ca mai am o luna si un pic si incepe nebunia
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
carla_2008 spune:
Otilia ziceai ca Galaforul anuleaza efectul pastilelor Cezarette????
ma speriati fetelor cu stimulentele astea,ce-i drept nu m-am informat f bine asupra efectelor secundare,dar nu vreau sa le iau cu orice pret,mai ales ca am facut si Fiv,ceea ce inseamna o bomba de hormoni!
cum de nu ati atins subiectul asta mai devreme?ca 50%din noi luam tot felul de stimulente!!!eu de ex iau Galafor,ceai Fares,spirulina si am luat acum 2 luni si Galactogil,plus bere
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
bumblebee spune:
Racusor, ti-as raspunde cu drag, dar nu prea stiu mare lucru, astept sfatul pediatrei dupa care incep scormoneala. Am robot de bucatarie, dar sincer nu stiu cat o sa-l folosesc, am eu un fix cu copiii care nu accepta decat pasat perfect. Din ce mai stiu eu se incepe cu morcov, dupa care se adauga mar, para .
Cu gandul la dieta care incepe luni am mancat de am vandalizat sectorul dulciuri, mult, mai mult chiar decat am reusit pana acum. Cred ca am vrut sa ma motivez mai mult de luni
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
racusor2010 spune:
eu de pastile nu prea am reusit sa ma tin, doar nutrinatal am reusit la un moment dat sa iau vreo luna
recunosc ca nici eu nu prea m-am interesat, doar ma gandeam cat de bune or fi atat de multe stimulente, dar totusi daca ar fi atat de nocive nu ar trebui sa se retraga de pe piata? si totusi unele au doar plante....
galactogil...la inceput beam o cutie pe saptamana, dar si asta a durat putin
in schimb ceai de lactatie la greu si acum mamma + si bere FA
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
btz_ovi spune:
Lala scuze,abia acum am reusit sa am un pic de timp liber.
Din pacate prafurile nu au o denumire,scrie pe ele ce contin insa sincer nu descifrez scrisul de medic.Sunt 15 buc,se dau 2/zi,un plic dimineata si unul seara,se dizolva in 2-3ml de apa sau lapte si se dau numai cu lingurita sau seringa.Se dau doar dupa anumite investigatii si sunt preparate in spital,in farmacie nu le vei gasi.
Luni dimineata ma duc pt repetarea analizelor si atunci voi cere mai multe detalii.
Otilia Iulia da in jet cumva?Si branzuca?Sper sa nu fie probleme.
Fetelor care ati dat antibiotic la bebei:ati facut ceva analize la sange?Caci al meu in urma tratamentului din spital are probleme cu ficatul.Astazi am scris eu eronat "stomac" insa din pacate e vorba de ficat.Sunt curioasa cum se poate trata.
Mai am un pic si ajung la nebuni,va zic sincer,m-am saturat de analize proaste,probleme cu stomacul,cu ficatul,cu anemia,cu tusea,cu toate.
Si o veste buna:in urma tratamentului cu Fe anemia a disparut .Macar atat merit si eu
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
tanti spune:
Racusor eu la primul copil am folosit la greu robotul de bucatarie la care faceam sucul de fructe si legume, si la blender pasam legumele si carnea, iar oala sub presiune am folosito decat la carnea de tara ca sa o fierb bine
lalala13 spune:
btz_ovi mersi mult pentru timpul acordat. eram atat de curioasa..offf..sunt suparata ca sptamana viitoare se opereaza sotul..si eu nu cum sa ajung..ca m-am hotarat sa-i fac si eu analize de astea lui Sebi. azi mi-a dat mai mult ca nicodata..intr-adevar nu-i mai dau humana ar..credeam ca nu mai are efect..dar fara da muuuuuuult mai mult.
imi pare rau ca ai probleme..mie mi-e si frica sa-l iau la analize de astea ca si al meu a fost sarcul supus la multe..dar pentru binele lui
otiliav poate ai vreo supriza
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 Otilia ziceai ca Galaforul anuleaza efectul pastilelor Cezarette???? |
Graficele hormonale pe durata unui ciclu menstrual arata cam asa.
Eu am luat Cerazette adica 0.075 mg desogestrel care in 97–99% din cicluri scade FSH-ul (in consecinta practic conduce la scaderea nivelului seric de estradiol, la un nivel corespunzator fazei foliculare timpurii) si ar trebui sa scada si LH-ul.
Iar Galaforul pe care eu l-am luat aleator si in cantitati variabile este estrogenic si creste si prolactina dar nu pot sti in ce masura la creste. N-am termen cantitativ ca la Cerazette.
Asa ca nu imi dau seama cat de mult afecteaza graficul menstrual mai ales ca dupa nastere sunt convinsa ca arata diferit graficele.
Plus ca si alaptarea conduce la scadere FSH, LH si creste prolactina.
Asa ca oricat mi-as dori eu sa interpretez suprapunerea graficelor cu Cerazette constatnt zilnic, Galafor sporadic si efect alaptare imi este cam imposibil. Si nici n-am pe cine sa intreb aici in ideea in care i-as explica ce plante contine Galaforul.
Citat: |
ma speriati fetelor cu stimulentele astea,ce-i drept nu m-am informat f bine asupra efectelor secundare,dar nu vreau sa le iau cu orice pret,mai ales ca am facut si Fiv,ceea ce inseamna o bomba de hormoni! cum de nu ati atins subiectul asta mai devreme?ca 50%din noi luam tot felul de stimulente!!!eu de ex iau Galafor,ceai Fares,spirulina si am luat acum 2 luni si Galactogil,plus bere Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
Ei hai ca n-i chiar asa un capat de tara. Conteaza cat iei si perioada in care le iei. Pana la urma nu te feresti de marar sau soia in alimentatie desi sunt estrogenice.
Lala, am folosi preze tot timpul ca deh sunt stresata rau de tot . Ba de cateva ori si a treia "protectie", cea cu datul pe afara dar cum asta ne-a adus-o pe Iulia nicidecum nu ma pot baza pe ea.
Carmen, tu ziceai ca incepi diversificarea cu dovleac. Numai bine ca am gasit si eu acum cu Haloweenul dar nu stiu ce sa fac. Sa iau si sa congelez. O merge? Deocamdata am copt si dovleac si semnite. Si as vrea sa fac o ciorba cu lapte acru.
Apropo de regim Alina. Al meu sot cand m-a auzit mi-a pregatit dragutul Amandine sa ma desfat in we inainte de inceperea luptei. Inca nu am gustat.
Btz a dat foarte rar in jet. Dar scoate si branzica uneori putin de tot uneori mai multa. Noaptea scoate doar daca exagereaza. Cred ca si tu produci foarte mult lapte iar Paul scoate regurgiteaza excesul. Asa cred pentru ca el creste foarte bine deci ii ramane stomacul plin.
E a treia oara cand scriu mesajul. Laptopului meu i s-a inchis brusc ecranul. Sper sa fie dragut maine si sa-si revina.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)