FIV Dr. ALBU DRAGOS 15

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikaia spune:

aristica esti tare, ti-am citit aproape toate ms si am ras la majoritatea din ele, esti super optimista. as vrea sa fiu si eu la fel, dar la noi fiv sau adoptie,asa ca........
deci zici ca dr nu se supara ca sangerezi si face eco cu maciuca? super
atunic ma duc maine la el sa ma linistesc sa fie totul bine acolo jos si sa imi reiau activitatea sexuala pe care nu am mai avut-o din 06.09 2010.Deoarece am facut op la ultima trompita bolnava si operata de vreo 4 ori, asa ca deabia astept sa fac sexxxxxxxx
dar l-a cat timp dupa nereusita fiv ai inceput sa rupi patul?

Mergi la inceput

feteleeeeeee, care sunteti maine pe la doctorasul nostru?

Mergi la inceput

vreau galogie, e prea multa liniste...
unde sunteti?????
haideti fetelor
lumi asteptam rez de la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Fetelor multumesc frumos de urari.

Asteptam azi si eu si Lumi sa vedem ce face bebe si daca e doar 1 sau 2. Nu conteaza ce si cum, sanatos sa fie.

Va pupam cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

honeys deci te ti de manuta cu lumi, ceea ce inseamna ca nu-s complet bezmetica si ca niciuna dintre voi nu stie cate inimioare bat in burtile lor. Doamne-ajuta sa bata cu putere la amandoua!
mikaia eu am facut bhcg-ul in ziua 8 de la et. Rezultatul a fost <1.2. Reactia mea a fost un "NU" zbierat prientre lacrimi, un telefon dat sotului care era in curte cu gradinarul, apoi bocete, injuraturi, apoi fugit la munte, catarat pe munti. A inceput sangerarea, care s-a oprit cand am reusit sa-mi dau 4 perechi de palme, sa-mi revin si sa intrerup utrogestanul. Deci am avut practic vreo 30 de ore in care n-am sangerat, ei si am sarit pe sot. Mai c-o lacrima, mai cu-un ras de om nebun, poate disperat...nu stiu exact ce simteam atunci, dar prea frumos n-a fost. Deci am abuzat de consortul dezorientat cam prin zilele 13-14 de la et. Apoi a urmat un ciclos violent, cu cheaguri exact cum a descris mariuca, cu dureri pe care le-am oprit cu 3 piafen si 2 nurofen. Eram drogata cu pastile, ma cataram pe munti si ma gandeam ca n-am sa mai vad niciodata un beta negativ. La circa 3 saptamani de la beta negativ faceam un test de pipilica, caruia i-am colorat eu cea de-a doua liniuta. Mi-am propus ca la fiecare test de pipilica negativ, sa intervin eu cu o carioca rosie. Daca am sa vad vreodata unul cu doua liniute, abia atunci am sa mai fac vreun beta, chiar de am sa mai fac un fiv...pai ma mai prinde pe mine Elena de la Medlife la recoltat de sange pentru beta? No way! Am o cutiuta din plastic in baia de sus, pe care scrie mare: Pentru PIPILICA...sa n-o foloseasca sotul din greseala
Nu e vorba despre un termen pentru iubareala, e vorba despre psihicul vostru. Partea frumoasa apare abia cand ai trecut de ciclul doi dupa beta negativ. Sa vezi cum te simti bine fizic. Psihic sunteti mult mai bine si deja va ganditi ce urmeaza. Ati scapat de stresul orelor de administrare a pastilelor, de injectiile facute in burta, de programarea zileleor ca sotul sa aiba intre 2 si 5 zile de abstinenta. Gata! De acum va va fi la fel de drag unul de celalat, cum va era la inceutul relatiei. Si incepeti sa va alergati prin casa, pat, curte, pod...ce aveti voi...Noi am rupt o treapta din scara, am zgariat parchetul si am descleiat piciorul din mijloc al patului

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

buna fetelor

aristica imi place de tine ca ai activitate nu gluma
referitor la urmatorul FIV, chiar vroiam sa te sun dar sincera sa fiu la ce stresuri am fost supusa in ultima perioada nu mi-a mai ars, am citit ca inca nu esti hotarata unde sa faci si o varianta era Viena cu monitorizari la Albu.....parerea mea sincera este ca daca tot faci un efort sa mergi afara sa faci monitorizarile tot acolo
honeys si lumi va asteptam cu vesti despre bebei

3 IA, FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Da aristica, asa e. Eu am avut beta ziua 14 de 251 si Lumi 245 si intram una dupa alta diseara.

Va pup

MULTUMESC DOAMNE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

va astept cu vesti bune de la eco.

ari ma dor mainile si mai tare, dar asta e

pupici fetelor

+28 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

maria - poate ne auzim zilele astea sa-ti spun de ce este convenabila varianta moniotizarilor in tara. Dar inca nu am luat o decizie ferma. Pana acum am facut tot ceea ce am vrut eu si parca-mi vine sa-mi mai ascult si sotul.

Mire - esti in saptamana 28. Sper sa poti rezista durerilor cel putin pana de Craciun, sa cresca motaneii, sa aiba plamanii dezvoltati si sa vina pe lume fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

Honeys La Multi Ani! Si sa iti dea DD ca si cadou batai de inimioara sarcina usoara si bebel/i sanatos/i.
Lumimar haide cu vesti. Te astaptam cu nerabdare.
Aristica ma distrezi de minune mi-ai inceput ziua cu zambete. Asa cum spunea Mirela si eu cred la fel ca fiv-ul este ca o loterie.
Mikaia/Lylymar hai ca usor usor o sa va refaceti. Va urez toata puterea din lume.
Didi dar pana la urma de la ce se fac Ecoli astia lighioane nenorocite.
Pup toate fetele. Nu spun nume ptr ca nu vreau sa uit de nici una.

Mergi la inceput