FIV Dr. ALBU DRAGOS 15
Raspunsuri - Pagina 14
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica maria - poate ne auzim zilele astea sa-ti spun de ce este convenabila varianta moniotizarilor in tara. Dar inca nu am luat o decizie ferma. Pana acum am facut tot ceea ce am vrut eu si parca-mi vine sa-mi mai ascult si sotul. Mire - esti in saptamana 28. Sper sa poti rezista durerilor cel putin pana de Craciun, sa cresca motaneii, sa aiba plamanii dezvoltati si sa vina pe lume fara probleme. MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA |
nici nu ma gandesc sa i scot afara mai devreme
sa stea la masa n burta, ca afara e viata grea
+28 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
lumimar spune:
Fetelor sunt bine am in burtica doar un bebe sunt inca in bucuresti vb mai multe cand ajung acasa
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
honeys spune:
Neatza fetele,
Din pacate, eu nu sunt bine. Am fost ieri la eco cand aveam 6s, s-a vazut saculetul, avea 5 sapt si 5 zile ca marime, dar nu-i batea inimioara. A ramas sa ma duc iar miercuri, dar probabilitatea sa fie oprita in evolutie e mai mare decat cea ca e intarziata.
Asta e...e greu...
Mirela, te rog, sterge-ma de pe prima pagina. Multumesc.
Lumi
maria81 spune:
honeys scuza-ma acum am citit
sunt socata de ce zici dar fii opimista trebuie sa fie bine
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
3 IA, FIV 1 nereusit
mirela2 spune:
citat din mesajul lui honeys Neatza fetele, Din pacate, eu nu sunt bine. Am fost ieri la eco cand aveam 6s, s-a vazut saculetul, avea 5 sapt si 5 zile ca marime, dar nu-i batea inimioara. A ramas sa ma duc iar miercuri, dar probabilitatea sa fie oprita in evolutie e mai mare decat cea ca e intarziata. Asta e...e greu... Mirela, te rog, sterge-ma de pe prima pagina. Multumesc. Lumi |
mai, nu te grabi sa tragi concluzii gresite
ia fa un beta sa vedem care e valoarea
la mine cand s a oprit beta era 600 in z20 de la et
am stiut ca nu e in regula
gandeste pozitiv
offf
mirela2 spune:
citat din mesajul lui lumimar Fetelor sunt bine am in burtica doar un bebe sunt inca in bucuresti vb mai multe cand ajung acasa Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot |
bv pt bebelus
honeys spune:
Mirela,
Din pacate concluziile nu sunt ale mele, ci ale drului. A zis ca daca fac beta, sigur e 11.000, deoarece sacul are dimensiuni normele de 5 sapt si 5 zile, eu avand de la ET 6 saptamani; oricum Lumi, care a facut ET la o zi dupa mine, are activitate cardica, Doamne ajuta!...
si eu am simtit ca e in neregula, doar v-am zis, dar doar din pricina lipsei simptomelor, ma gandeam si eu ca-s nebuna si ca nu e dracul atat de negru...ufff
aristica spune:
O, Doamne, honeys! Uite partile astea mi se par cumplit de nedrepte. Fii tare!
lumi mii de felicitari pentru inimioara
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
lumimar spune:
Honeys sunt alaturi de tine de aseara nu imi revin cuvintele sunt de prisos in astfel de momente fii increzatoare poate nu este totul pierdut
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot