FIV Dr. ALBU DRAGOS 15
Raspunsuri - Pagina 10
aristica spune:
mikaia din pacate rezultatul de la beta se dubleaza la 2 zile si in cazul tau, chiar daca s-ar dubla, tot n-ar fi sarcina. Plangi. Injura. Imbata-te, fa dragoste, mergi de nebuna pe strazi...fa ce-ti trece prin cap! Apoi aduna-te. Astea sunt cele mai grele momente, dar trec.
lyly te-as lua de mana si te-as tine asa, mult timp
Noi, dupa botezul finutei noastre (care este SU-PER-BA) ne uitam unul la altul: El vrea al treilea FIV prin primavara-vara, tot la Albu. Eu vreau prin toamna, in Viena. Cred ca facem o struto-camila Monitorizari si stimulare la Albu, punctie, preparare pentru IMSI la Viena. Pana atunci petreceri, iubire, vise...
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
honeys spune:
Aristica din partea mea pentru felul tau de a trata viata: optimista, realista, luptatoare. Asa ar trebui sa fim in aceasta lupta, cu toate ca uneori e mai greu.
MULTUMESC DOAMNE.
lumimar spune:
Mirela, joi ajung la eco
Merg deocamdata tot la Albu
Pana acum nu am inceput sa-mi caut un ginecolog in Craiova,sincera sa fiu nu stiu unde sa ma duc,insa va trebui sa o fac
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
mikaia spune:
sal fetelor. am vb cu dr si vineri ma duc sa vb cu el la cabinet asa ca astept sa vedem despre ce o sa fie discutia. sper sa numai sangerez ca sa pot face eco si consult.
imi este si bine si rau, ba pling , ba ma opresc, imi fac de lucru si astept sa vedem ce va fi. sotul e si el super suparat si a zis ca numai vrea sa facem nimic, dar nu e dupa el, asa ca bafta gagicilor care urmeaza sa faca beta
rica69 spune:
Mika te inteleg perfect si din experienta iti spun ca numai timpul le va rezolva pe toate si iti va da putere sa treci peste momentele astea dureroase. Stiu este foarte greu ....
Cand ma gandesc si eu ca avem in plan sa o luam de la capat ma apuca frica si am si momente si zile cand as vrea sa renunt.
Mire pup mamica draga
rica69 spune:
Fetelor care este rolul AC inainte de fiv?
Lumi de abia astept va vedem daca sunt doi bebei.
Aristica tie ti-a prescris clexane?
Pup.
mirela2 spune:
honey la 5s
am descoperit la eco
+28 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
lumimar spune:
Fetelor,buna dimineata
Mai doriti sa savurati cafelutza de dimineata?
Poftiti....
Pupici la toate fetele fara exceptie
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
didi32 spune:
Lumi, vin eu daca ma primesti . Ce faci? Cam liniste pe-aici...
imi va aduce cel mai frumos cadou!!!
honeys spune:
Neatza fetele,
Lumi, buna cafeaua.
Mirela, multumesc pentru raspuns. Astept eco de maine, ca lipsa mea de semne imi da o frica sa nu patesc ca tine. Off, de-ar trece mai repede timpul pana maine.
Mikaia, asteptam sa vedem ce zice dl. dr si la tine si la Maria.
Va pup, cu drag, pe toate.