Nedumerire

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

O sa ma duc zilele astea si o sa o intreb pe farmacista despre tratament.Sa-mi dea toate detaliile!

Si eu cred ca un dr stie mai bine..dar mai cred ca uneori poti sa o iei inaintea dr!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Anis, ai fost la farmacista? Sunt tare curioasa de raspuns. Eu am terminat cu polidinul si nu o sa-l mai fac prea curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nu am fost....am uitat.....
E omeneste,nu?

Fac eforturi sa nu ma m-ai gandesc atat la problema asta..ca sa-i fac loc bebelushului!

O sa o intreb!

AniS

Mergi la inceput

Te cred, ca si eu sunt in situatia asta. Este ultima luna de "buline", dar am inceput reflexoterapia - sunt la a 7 sedinta azi - si am inceput sa ma gandesc numai la lucruri pozitive, mai ales ca terapeuta este culmea.... cu testul de sarcina in maini, la trei saptamani intarziere. I-am spus in gluma: cand imi faci masajul, sa-mi transmiti din energia ta (are 36 de ani, deci da varsta mea, si este la al 3 lea copil). Asta este. Eu am inceput sa cred mai mult in aceste metode, decat in tot felul de antibiotice, cortizoni si antiinflamatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

O sa te simti f bine dupa reflexo Bety. Eu fac de 2 ani si ma simt minunat.

Monica

Mergi la inceput

Sa te auda Doamane-Doamne! Eu m-am dus acolo crezand ca nu ma doare nimic. Cert este ca cu inima nu am nimic. In rest....... Am spus la toata lumea ca-s cu un picior in groapa. Si sigur, cele mai mari dureri sunt in zona uterului, ovarelor, trompelor, hipotalamusului, creierul mic, stomacul si ficatul (la cate am bagat in mine....). Ce mai! Toate organele care au legatura cu aparatul genital, ma dor cumplit! Tu de ce mergi de 2 ani? Eu speram ca dupa 20-30 de sedinte sa scap! A avut efectul dorit: bebita? Spune-mi mai multe, te rog!

Mergi la inceput

Eu am ajuns la reflexo ptr ca am crezut f tare in acest tratament si cred. Imi este f bine si de aceea continui sa fac de intretinere. Una dintre probleme si la mine e lipsa de bebe pe care il astept de 10 ani si fac tot felul de tratamente. Nici in cazul de fata bebe nu a venit cu toata reflexoterapia dar starea mea de spirit s-a imbunatatit considerabil. Dar bebe....pauza.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Fetele, va rog mult, spuneti-mi si mie unde faceti reflexoterapie (daca sunteti din Bucuresti) ca ma intereseaza si pe mine.

Va multumesc mult,

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Victoria uite o adresa: Centrul Reflexolife
calea Serban Voda, nr. 256, bl. 13, sc.B,ap. 32, interfon 032, sector 4, tel 3372046, 072-2-433389. Eu aici am facut aproape un an iar acuma cand fac de intretinere m-am imprietenit cu fata respectiva si vine acasa. Daca vrei si te tenteaza si varianta asta o intreb si iti dau nr. ei de telefon.

Monica

Mergi la inceput

Victoria: eu sunt din Ploiesti, dar am gasit multe informatii despre reflexo pe internet. Centrul Revital parca are site si apare si la TV la reclame, pentru ca asa am descoperit eu ca au sediu si la Ploiesti. Eu nu m-am dus la ei, pentru ca majoritatea celor de aici au experienta doar de 2,5 luni (au facut cursurile la Revital-Bucuresti) si important este sa fi pe mainile unuia cu experienta, ca sa nu-ti faca aiurea si sa te dea mai rau peste cap. Terapeutele de la cabinetul unde merg eu fac reflexo de 2,5 ani.
Monica-Elena: dupa atata vreme te mai doare in zona organelor respective (uter, ovare, trompe)? Eu dupa 7 sedinte (din min 20) am ramas cu dureri la ele, plus hipotalamus si tiroida.

Mergi la inceput