Nedumerire

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Da Bety durerile mai sunt si acuma la uter dar nu asa de pronuntate ca la inceput, dar la celelalte organe au disparut total durerile si bobitele acelea care se simt la masaj.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Multumesc ca-mi dai sperante. Te mai intreb ceva: ti-a fost recomandat de catre terapeuta si tratament pe baza de plante? Eu am inceput o cura de ceai de cretisoara (am citit intr-o carte de leacuri naturiste) pentru o perioada de 3-4 saptamani, dupa care ttebuie sa fac pauza 1 luna. Terapeuta ma sfatuieste sa trec pe tincturi, dar din cate am citit, ele sunt bune pentru dereglari de tot felul, iar eu nu am. Anul trecut la monitorizare 3 luni am ovulat normal, foliculii rezultati erau de dimensiune 19, sau chiar 20, endometrul normal.... Deci? Apoi, inseminarile nu au reusit si sunt intr-o asteptare si ma sfatuiesc si eu cu voi , pana ajung iar la Giulesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Da Bety mi-a dat niste ceaiuri si sucuri pe care sa mi la fac eu si sa sti ca am luat si tinctura de zmeur si ulei de galbenele parca si mi-a fost tare bine. Nu aveam nici inainte nici o dereglare si nici dupa tincturi nu am avut nici o dereglare. Ciclul meu a fost si este ceas la 28-29 zile. Inainte era f abundent si acuma este 3 zile exact. Inainte era cu dureri acuma nu. De doua ori in viata am avut intarziere de 7 zile si atunci au fost avorturi spontane din cauze necunoscute. Daca mai vrei alte raspunsuri iti stau la dispozitie.

Monica

Mergi la inceput

Inca o data mii de multumiri! Sunt asa de fericita azi: am fost la a 9a sedinta de reflexo si pot spune ca am dureri din ce in ce mai suportabile si.... cine stie! Poate reusesc sa scap de multele "necunoscute" din mine!
O sperante se arata tuturor, simt eu asta!

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare, sper ca nu penibila: a avut cineva tensiune in sani, incepand cu ziua a 12a?! Eu niciodata, pana acum, erau simptome ca imi vor venii rusii si incepeau cam cu 7-10 zile inainte.

Mergi la inceput