Nedumerire
Raspunsuri - Pagina 3
mitzura spune:
M-ati bagat in ceata si pe mine. Eu pana acum stiam ca daca creste temperatura = ovulatie. In plus daca mai ai si ceva simptome pe la mijlocul cilului, atunci sunt si mai multe sanse sa se fi produs ovulatia. Acum voi ziceti ca nu e asa. Sa mor eu daca mai inteleg ceva!
Anis, tu zici ca desi nu ai avut ovulatie, si progesteronul a fost foarte scazut, ti-a crescut temperatura. Pai daca nu creste de la progesteron atunci ce o face sa creasca?
madelaine spune:
Fetelor eu am auzit ca exista in Romania o planta care face minuni, chiar si pentru cei fara sperante, de fertilizare. Se numeste Branca Ursului se foloseste sub forma de tinctura si ulei, si infuzie. Daca va intereseaza va dau mai multe detalii. Este folosita special pentru infertilitate la femei si la barbati. Succes mult si nu fiti fara speranta. Totul are o rezolvare.
Madelaine si cei trei muschetari
crinuta spune:
Anis, progesteron mic nu inseamna ca nu ai ovulatie. Sunt femei care au ovulatie, eventual se produce si fecundarea, insa din cauza lipsei de progesteron nu se poate fixa sarcina. Alte efecte ale progesteronului mic ar fi faza luteala scurta.
Nu mai inteleg nimic la tine.
pupici
Crinuta
Lorelai spune:
crinuta,
mie doctorul mi-a spus ca progesteronul e mic atunci cind nu se produce ovulatia si ca de fapt progesteronul determina crestera temperaturii. nici eu nu stiu ce sa mai cred. eu credeam ca ovulatia determina cresterea progesteronului si nu invers. din ce zici tu, poti sa ovulezi desi progesteronul e mic.
de ce se uita doctorii atunci la valoare progesteronul in ziua 21? daca e sub limita trag concluzia ca nu s-a produs ovulatia.
nu mai inteleg nimic.
lorelai
gabid spune:
Si eu am progesteronul mic.Am facut o gramada de analize si eco si tratamente inainte de FIV.La mine foliculii cresc dar nu ajung la maturitate in timp optim.Adica in ziua 14 sunt mici din cauza\lipsei de progesteron,ovulatia se produce mai tarziu si ovulele sunt imbatranite si nu sunt apte de fecundare .
Prin tratamente de stimulare (humegon)puregon+pregnyl si apoi utrogestan organismul reactioneaza perfect chiar si a celor ca mine si Anis.Anis,Ancar nu ti-a dat pana acum niciun fel de stimulare hormonala?
Acestea sunt probleme minore...important este ca uterul,trompele sa fie perfecte.
sila toate!!!!!
Gabi si Simonica de 2 anisori .
gabid spune:
Am uitat sa va spun ca la jumatatea ciclului am simptome ca si voi...sani intariti,greata,dureri de burta...sunt sigura ca nu poate fi o sarcina pt ca la noi problema vine de la sotul meu.
pupici,
Gabi si Simonica de 2 anisori .
Tia spune:
Fetele... luat rezultatul prolactinei = 32.47 (maxim 24.2), adicatelea tot mare, insaaaa mai mic ca data trecuta cand era 54.59. De mentionat ca nu am luat nimic intre timp, a mai trecut o luna dupa alte 3 trei de pauza in urma stimularii... asta ar confirma parerea endocrinologului care spune ca poate fi un efect al stimularii cu clostilbegyt, totusi in ziua 8 iese mereu in limite normale. Intrisiting, no?
Dau fuga la endocrinolog si va spun, promit
ariciu spune:
Sunt si eu nedumerita...asa ca am si eu o intrebare pt voi: ovulatia cand are loc??? in ziua in care a crescut temperatura sau in ziua anterioara?
Multumesc...
spera si nu renunta!