Nedumerire
Raspunsuri - Pagina 4
Tia spune:
ariciule, cand temperatura a crescut, ovulatia s-a produs deja...
da o raita pe http://www.fertilityfriend.com si vei gasi o gramada de exemple si explicatii
alinuche spune:
Mai fetelor si pe mine m-ati bagat in ceata de tot.
Endocrinologul meu mi-a zis ca temperatura poate creste cu cateva zile inainte de ovulatie. Cum o fi asta?
Alta nelamurire a mea este cu utrogestanul: tot endocrinologul mi-a recomandat utrogestan din ziua 17 pana in ziua 26 (citez: iei din ziua 17 ca sa nu iti blocheze ovulatia). Pai progesteronul nu ajuta la ovulatie?
Of of of, complicate mai sunt caile Domnului
Mitzura, pe tine tot te-am urmarit in ultima perioada, in ce zi esti? fa si tu un test si da-ne o veste buna
Tia spune:
Alinuche,
progesteronul se produce in faza luteala si sustine viitoarea sarcina, eu am luat - utrogestan - din ziua 16 pana in ziua 25
alinuche spune:
Tia,
si ti-a reglat si menstra?
eu am luat vreo 3 luni duphaston, si mi-a reglat menstra la 29 zile fix. Cum l-am intrerupt cum vine aiurea - 32 - 34 zile.
Utrogestan nu am luat inca
Tia spune:
Draga mea, eu am ciclu regulat, luam utrogestan ca eram in timpul stimularii.. sa fim siguri ca prinde
mel_g spune:
Alinuche chiar ca acum am intrat eu in ceatata totala! Cum adica mie imi creste temp azi si de abia peste cateva zile are loc ovulatia? Pai atunci eu nu voi ramane in vecii vecilor pt ca intrerup activitatea dupa cresterea temperaturii. Intelegi?
Voi ce ziceti fetelor?
HELP!
Pupici
Mel
alinuche spune:
Pai mel de ce intrerupi activitatea dupa cresterea temperaturii? nu e placuta ? :)
eu incep activitatea prin ziua 12 si o termin in ziua 20 (si muncesc asiduu din 2 in 2 zile, chiar daca temperatura creste prin ziua 15). Pe urma o mai raresc e drept.
Si cu toate astea nimic...
mel_g spune:
Nu stiu ce sa mai zic! La mine temp creste in ziua 20 si rushii vin in ziua 32 sau 33. Ar trebui sa pana aproape de sf lunii. UFFF pai obosesc.
Hi, Hi, Hi glumeam
Pupici
Mel
Tia spune:
Mel, daca facem o socoteala.. in ziua 20 a crescut temperatura, ovulatia a avut loc inainte cu 1-2 zile, adica 19 sau 18, daca adaugi 14 zile pentru faza luteala.. ar iesi 32 pentru vizita rushilor. io zic ca iese socoteala. ar trebui sa de prin ziua 16-17 si pana in ziua 23-24 (sa fii sigura )