Nov-dec2010- HAI IOANA!!!! HAI DOURA! (146)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

crisuletz, asa e , pt medici e mai comoda cezariana. si al meu face la fel cu "5 minute plec de la servici" si dc il suni dupa o ora el tot in scaunul ala e intepenit

amelia acum o sa te tii de telefoane, o sa te sune de la servici sa le explici una alta

eva, sa inteleg ca nu te-ai lasat provocata

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Mai dar nu mai naste nimeni? Ca ajungem sa vorbim de crosete si de Dallas, de distante focale...

Ma duc la masa sa pape fi-miu niste paca= castravete.

Pofta mare. Va pupez.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 31+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

ioana, a ajuns la dilatatie 8...a avut pana acum epidurala..de acum nu i baga pt ca trebuie sa impinga...

am incercat sa fac, capitol, dar merge greu..mai incerc

36+ cu
si ingeras in ceruri

AMR cat vrea "ratusca" mica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

crisuletz, asa e , pt medici e mai comoda cezariana. si al meu face la fel cu "5 minute plec de la servici" si dc il suni dupa o ora el tot in scaunul ala e intepenit

amelia acum o sa te tii de telefoane, o sa te sune de la servici sa le explici una alta

eva, sa inteleg ca nu te-ai lasat provocata

35+

ntz, ntz

nia, nia, nia

ma tzin batzoasa!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 31+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Intrebare: cum se procedeaza la medicul de familie pt a obtine adeverinta pt inca 10 zile in plus de concediu pt tatici, in afara de cele 5 legale?

Mami fericita si implinita de Iulia si 33+

Revin cu intrebarea mea, chiar nu stie nimeni raspunsul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

Hello! Legat de a alege sa nasti prin cezariana de frica nasterii normale... in categoria asta intra cumnatea mea care a zis clar ca ea vrea prin cezariana...in fine e alegerea ei, eu am incercat sa-i explic ca o nastere normala nu e acelasi lucru cu cezariana ca te refaci mult mai greu doar ti se taie uterul.
Eu, una vreau cat mai normal si am incredere ca voi naste fara probleme, dar acum astept sa vad la ultima ecografie ce mai face bebe si sper sa nu aibe cordonul infasurat sau sa existe alte probleme.
Mama mea a trecut prin 3 nasteri fara probleme si la toate a terminat repede, nu a durat mai mult de 4 ore. Sper sa fie asa si la mine.
fetele

36+ David Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:

Citat:

Intrebare: cum se procedeaza la medicul de familie pt a obtine adeverinta pt inca 10 zile in plus de concediu pt tatici, in afara de cele 5 legale?

Revin cu intrebarea mea, chair nu stie nimeni raspunsul?

noi am fost la un curs care ne-a dat un certificat de puericultura pt a obtine acele 10 zile. deci nu stiu cum e cu medicul de famile. dar cel mai bine il intrebi direct, ce poate sa-ti faca, eventual te refuza, dar macar ai incercat.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:

Citat:

Revin cu intrebarea mea, chiar nu stie nimeni raspunsul?

flututasha, eu stiu ca medicul de familie este autorizat sa tina niste cursuri de puericultura pt parinti si sa elibereze atestate de absolvire care iti dau dreptul la inca 10 zile de concediu. nu stiu cati dr tin cu adevarat aceste cursuri. la marea majoritate cred ca merge cu niste bani in buzunar...si iti elibereaza atestatul. mult succes

mami de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novdec2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput