Nov-dec2010- HAI IOANA!!!! HAI DOURA! (146)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

carmenutza m-am uitat pe lista de bebei si sa stii ca toata cezarianele de pana acum (imi cer mii de scuze dar de unique si andreeacc mi s-a blocat mintea numai stiu de ce au facut cezariana) au avut o motivatie medicala si nu o alegere personala.
deci inainte sa judecam hai sa cunoastem toate datele problemei.

repet de regula nu ma bag in polemici, dar ma enerveaza mult subiectul: fiecare face cum simgte ca e mai bine pt el.
eu am prietene care au nascut natural si unele s-au simitit excelent si condamna far drept de apel pe cele car aleg cezariana si mai am prietene care au nascut natural f greu , s-au recuperat f greu si au zis ca nu ar mai repetaexperienta never ever.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Sunt multe fete din odiseea noastra care vor naste natural dar inca nu le-a venit "sorocul". Cam toate fetele care au nascut pana acum prin cezariana au avut un motiv medical. Mie una mi-e frica de cezariana mai mult decat de nasterea naturala(eventual si fara epidurala). Nu am stat niciodata in spital asa ca sper sa decurga totul bine si sa fiu acasa in 2 zile. Nu am pretentii, nu?

Ana 38+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

eva , pai numai lasa limbutza aia a ta cu mancarici si spunene parerea ta! tu ai stilul acela de profesoara care mie imi place f mult

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Offtopic, mai e ceva ce ma enerveaza la culme in Vest, notiunea de "politically correct". Dar ma calca pe nervi. Nu mai poti sa ii spui unuia ca e gras, surd, sau, ma rog, cuvinte existente in dictionar degeaba acum, dom'le, trebuie sa ii zici ceva cu "challenged" la urma. Unuia i-au anulat toate concertele si il acuza de discriminare pentru o tampenie, desi a spus un mare adevar dar pe sleau. Trebuie sa inveti sa minti frumos...

Eva & Luca (08.09.2008) acum 31+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Se cheama ca trebuie sa fii diplomat . Eu zic ca depinde de situatie si de persoana cu care vorbesti. Si negresit, depinde de stilul / tipul fiecarei persoane.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Offtopic, mai e ceva ce ma enerveaza la culme in Vest, notiunea de "politically correct". Dar ma calca pe nervi. Nu mai poti sa ii spui unuia ca e gras, surd, sau, ma rog, cuvinte existente in dictionar degeaba acum, dom'le, trebuie sa ii zici ceva cu "challenged" la urma. Unuia i-au anulat toate concertele si il acuza de discriminare pentru o tampenie, desi a spus un mare adevar dar pe sleau. Trebuie sa inveti sa minti frumos...

Se cheama ca trebuie sa fii diplomat . Eu zic ca depinde de situatie si de persoana cu care vorbesti. Si negresit, depinde de stilul / tipul fiecarei persoane.

32+

Hehe, Amalia, da, omul nostru a fost diplomat, cred eu, a zis ceva legat de cuvantul "homosexual" care e cuvant curat, nicidecum o injurie. Ei bine, nu mai poate fi folosit. S-au sesizat anumite cercuri, e blamat si nu mai poate tine concerte pentru acest cuvant. Trebuia sa spuna "om cu alta orientare sexuala". Huh?
Pai pana insir atatea cuvinte pleaca jurnalistul ala care imi ia interviu.

Mergi la inceput

Am uitat sa dau raportul: de luni sunt in concediu !!! Adica de maine de fapt. Of, greu a mai fost. Si am reusit sa termin si inventarele, si sa scolesc un pic colega care o sa-mi preia lucrarile, si sa las instructiuni ce/unde se gaseste. Na, ca de plecat in concediu. A, am facut si aprovizionarea cu consumabile pentru 3-4 luni, harnicuta foc, ce mai... Si era sa pierd si masina, am alergat pe scari cu un teanc de 3 dosare extra incarcate si un teanc de hartii de lasat celor carora le erau necesare. Si am prins si masina .
Deci de luni nu mai am scuze, intru mai des .

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3nutza spune:

dar eu nu condamn pe nimeni de alegerea pe care a facut-o de a naste natural sau prin cezariana. eram doar curioasa. ca stiu ca multi medici prefera cezariana pentru ca ei au un profit mai mare la cezariana. Sunt de parere ca trebuie sa nasti cum e mai bine pentru bebe, sa nu intervina complicatii.
Am o prietena care a nascut natural cu epidurala si din cauza anesteziei nu a simtit cand sa impinga si din cauza asta a ramas fetita cu gatutul prins aproape 1 min. Va da-ti seama ca nu a fost tocmai placut

37+ Razvan Vasile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

si eu ma rog la Dumnezeu sa nu intervina ceva si sa fiu nevoita sa nasc prin cezariana!

ral_eli...chiar nu am avut nici o rea intentie sau vreun aer de superioritatea.....
ma deranjaza ca multi medici nu le explica femeilor riscurile cezarienei....

gata! tac

apropo....acum mi-a venit omul la masa......la ora 5 a zis ca in 5 min ajunge!!!!

Kitty

34+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!

AMR 5 sau 6 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Eva, tu ai dreptate, dar probabil ca "homosexual" este perceput ca injurie. Ce sa zic, unii sunt mai sensibili. Si probabil fiind o personalitate publica era aproape subinteles ca ar trebui sa fie diplomat.

32+

Mergi la inceput

Crisuletz, Carmenuta, si eu sper sa fie totul in regula si cu mine si cu bebelina, ca la cezariana doctora mea a zis ca e cam problematic. In cazul meu, nu in general, din cauza problemelor cu varicele. Deci nu pot decat sa ma rog sa mearga totul bine si sa fim amandoua ok. Ceza - doar in caz de maxima necesitate, si cu precatii extreme.

32+

Mergi la inceput