Nov-dec2010- HAI IOANA!!!! HAI DOURA! (146)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Io m-am patucinizat pana la vreo 6 de la 4. Savedeti ca iara nu pot dormi nuaptea. Da azi fiind vineri mai e cateceva la tv (sper) si am ce face.
Acuma Pufi imi face mancarica de mazare si mbs..imi ecam fuame. Saracutu cand il vad cum are el grija de mine il iubinizez parca si mai mul!!!
A, si am termenat bagaju pt spital. Bine,fara medicamente cerute de spital ca inca nu stim ce le trebuie exact. Dr mea a zis ca sunt in continua schimbare adica odata pot avea ceva si sa nu aiba altceva si atunci ma va anunta cat mai curand de marele moment.
HAI IOANA! eu cam cred ca a nascut pana acu. Sper sa fi fost totu ok
sugubina 34+ cu Puficele

Sugubino Tot am vrut sa iti zic ca ma bucur enorm ca esti acasica si te bucuri de toata atentia lu domnul Pufescu! Sa dea Domnul ca experienta cu spitalul sa o mai repeti abia la nastere, adica la termen!

Miruna Cand te-am citit cu gandurile pe care uiti sa le impartasesti, am zis ca ma citesc pe mine...te intelegem complet!!!sunt sigura ca ne putem intelege...doar de asta suntem aici!

Madalina35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

nu nu am nascut..nu am nici contractii..incep sa devin f f nervoasa..va anunt daca e ceva..merci [pt sustinere

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu Maysaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

AnaO Un pup mare sa mai treaca din dureri! Se intampla ca inceputul sa fie mai greu...Sper sa te recuperezi cat mai repede, ragadele sa nu-ti mai dea batai de cap, iar tu si bebe David sa va bucurati in zilele urmatoare de momente cat mai frumoase si tu fara dureri!

Madalina35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

EVA....incercam si eu......pt ca noah....consider ca nu e cea mai buna alegere(cezariana de placere)......si aveam chef sa tin teorii!!!

Acum individele care au talent la facut capitole...hai faceti unul nou

eu sunt o adevarat criza e nervi....de la ora 5 imi chem omul la masa si tot incalzesc pe mancare si nu a venit......tot ma cumpara cu "5minute"

Iar ma impinge sa fac ce am mai facut o data......l-am asteptat la masa 4 ore!!!!!! si cand a venit, am luat toata mancare si i-am dato la Puffy(un ciobanesc carpatin care il am chiar in curtea pricipala) si i-am zis ca daca ii foame sa se descurce!!!!! omul meu nu are notiunea timpului deloc
eu sunt o fixista si jumate si el este un imprastiat fara pereche!!!!SUNT O ADEVARATA CRIZA ACUM!!!!

Trec o tura pe niste exercitii lamaze

Kitty

34+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!

AMR 5 sau 6 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siema spune:

buna fetelor

Felicitari celor proaspat mamici si bine ati venit in club ursuletilor!!!

Eu am ramas datoare cu niste informatii despre Natalia - am vazut ca trebuie completate pe prima pagina

greutate la nastere: 2800 gr, inaltime: 49 cm; scor APGAR: 9; saptamana 38; Spital Filantropia

Cand ma eliberez un pic trebuie sa recuperez ce ati scris apoi sa intru sa mai povestesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

EVA....incercam si eu......pt ca noah....consider ca nu e cea mai buna alegere(cezariana de placere)......si aveam chef sa tin teorii!!!

nu exista nastere fara dureri, fie ca e natural sau cezariana. iar teoriile lasa sa le tina cineva care a trecut prin una din cele 2 !

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

ral_eli.....nicidecum nu am scris ca "am chef sa tin teorii" cu rautate! NORMAL ca doar cele care au trecut prin una din cele 2 optiune pot spune ce au simtit! eu doar am cules informatii de la cele care au copii si inclusiv de la medicul meu!
sowy daca te-am suparat dar nu asta era intentia!

eu eram prinsa in ceea ce citeam acum.....si vad ca multe femei nu constientizeaza ca cezariana este o operatie dupa care te recuperezi mult mai greu ca la o nastere naturala!

Kitty

34+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!

AMR 5 sau 6 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3nutza spune:

HAI IOANA!!!
HAI DOURA!!!

Fetelor, am si eu o intrebare. De ce aproape toate nasteti prin cezariana? de frica nasterii natutale sau pentru ca exista vreun risc.
Mie nici nu mi s-a pomenit de cezariana, si nici nu ma gandesc sa fac cezariana. Nasterea naturala banuiesc ca e mai dureroasa, dar se vindeca mult mai repede

va pup pe toate care a-ti nascut sau care urmeaza sa nasteti.

37+ Razvan Vasile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

crisuletz nu mai suparat
eu de obicei evit aceste subiecte hot. dar am simtit ca o spui cu rautate, dar tu erai doar bine intentionata

e alegerea fiecarei fete si trebuei sa isi asume consecintele

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Da, da, e subiect hot. Nici eu nu ma bag desi ma mananca limba...

Offtopic, mai e ceva ce ma enerveaza la culme in Vest, notiunea de "politically correct". Dar ma calca pe nervi. Nu mai poti sa ii spui unuia ca e gras, surd, sau, ma rog, cuvinte existente in dictionar degeaba acum, dom'le, trebuie sa ii zici ceva cu "challenged" la urma. Unuia i-au anulat toate concertele si il acuza de discriminare pentru o tampenie, desi a spus un mare adevar dar pe sleau. Trebuie sa inveti sa minti frumos...

Eva & Luca (08.09.2008) acum 31+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput