fetita mae a cazut si va avea cicatrice pe fata.

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Incearca sa folosesti si bioptronul. E un aparat pe baza de lumina nepolarizata care este foarte bun pentru cicatrici. Cauta un cabinet sau mai bine pe cineva care are si ti-l poate imprumuta, pentru ca trebuie folosit in mod regulat mai mult timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diappp spune:

Buna seara! Acum aproximativ o luna am trecut printr-o experienta similara cu baietelul nostru de 3 ani (cicatrice de 3 cm, 3 copci in frunte). As dori sa-mi spuneti cum a evoluat cicatricea fetitei d-voastra si ce crema ati folosit pana la urma. La recomandarea doctorului folosim Cimeosil, dar tot citind pe forumuri, am gasit destul de multe pareri negative. Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui mara95

flavi a cazut si s-a taiat in muhnia unui scaun pe pometul drept . taietura e cam de 1,5 cm si adanca de cativa mm. ni s-a zis ca indiferent de metoda, chiar si laser, ii va ramane semn.el va creste o data cu inaintara in varsta.sunt distrusa. ma gandesc ca va fi complexata de chipul ei, nu cred ca mi-o voi ierta vreodata.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mara, cand aveam 4ani am nimerit intr-o tufa de trandafiri, ne jucam mai multi copii si din fuga si neatentie in loc sa ocolesc tufa am intra pur si simplu in ea, am avut fata plina de zgarieturi si taieturi, doua au fost destul de adanci, e drept ca e posibil ca latimea ranilor sa fi fost mai mica decat in cazul unei taieturi in muchie de scaun, dar tot taieturi erau, am ramas cu doua cicatrici adanci de cca 2 mm, la fel de late si vreo 3 cm lungime, au fost vizibile pana pee la vreo 17 ani dar mult diminuate, la 20 nu mai aveam niciun semn de zgarietura sau taietura pe fata... mama mea a fost lovita de un cal in copilarie si s-a ales cu o taietura deasupra sprancenei, la peste 65 ani se vede o linie de 1.5cm ceva mai adancita dar doar daca te uiti atent, dar nimic dramatic...eu cred ca in timp pieleaa copilului tau isi va reveni, nu va fi complexata, pentru ca voi veti fi cu ea si o veti ajuta in primul rand voi trebuie sa fiti cei care sa nu ii atraga tot timpul atentia asupra cicatricii

ps. o data cu inaintarea in varsta chiar daca semnul se lungeste dar si intinde pe latime, ceea ce va duce la estompare in timp...nu se va adancii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Si fetita mea a cazut cand avea 2 ani si s-a taiat intre ochi intr-o cupa de plastic de la ariel(atentie ca-i muchia foarte dura, eu n-am realizat atunci ca-i periculos sa i-o las) Avea ca o butoniera intre ochisori si curgea sange garla ca in filmele de groaza, nici nu-i distingeam trasaturile de cat sange era! Am spalat-o cu apa rece si am fugit la cusut. A cusut-o un dr plastician cu cel mai fin ac si fire la fel. De tratat am tratat apoi doar cu betadina. Acum la 10 ani a ramas un semn fin ca firul de par, lung cam de 1,5 cm, il vede doar cine stie de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Citat:
citat din mesajul lui diappp

Buna seara! Acum aproximativ o luna am trecut printr-o experienta similara cu baietelul nostru de 3 ani (cicatrice de 3 cm, 3 copci in frunte). As dori sa-mi spuneti cum a evoluat cicatricea fetitei d-voastra si ce crema ati folosit pana la urma. La recomandarea doctorului folosim Cimeosil, dar tot citind pe forumuri, am gasit destul de multe pareri negative. Va multumesc.

Dermatix sau este ceva similar care creaza o pelicula si juta la vindecarea ranii,spoi Alhidran.....costa dar merita...le-am folosit la Eva...ssi la ea a fost ceva groaznic(oparita la gradinita cu cafea clocotita pe fata,cap si umar...era rana vie)...acum e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurenta spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Citat:
citat din mesajul lui diappp

Dermatix sau este ceva similar care creaza o pelicula si juta la vindecarea ranii,spoi Alhidran.....costa dar merita...le-am folosit la Eva...ssi la ea a fost ceva groaznic(oparita la gradinita cu cafea clocotita pe fata,cap si umar...era rana vie)...acum e bine.

Madalina

Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."

Cred ca tu esti ce/a mai informata.....
Oricum cu ocazia asta iti spun ca te admir mult ca ai putut trece prin asa ceva cu fetita ta.
Acum 8 ani de zile fetita prietenilor nostri a cazut in baie cu gurita de tocul usii baii.am inlemnit totii,am vz cai atarna buza.
dupa o luna se vedea rau de tot.intr/adevar fetita a avut o rana mult mai adanca si mai mare.au dus/o la un cabinet de estetica vreo 3 ani si i/au fc un tratament cu laser.
Acum daca te uiti f nsistenttttt vezi..deaftefel nimic.si medici spun ca nu se va vedea nimic mai tarziu.
Asa ca linistetete,nu e cazul vostru.si chiar daca s/ar vedea sunt atatea oportunitati.........in zilele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diappp spune:

Multumesc pentru raspuns. Voi cauta Alhidran la farmacie. O seara buna!

Mergi la inceput