Iepurasi Mar-Apr 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cori felicitari pt dintisor!

rebiana, erina

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Dayanaraam vazut poze cu micul monstru scheletos...Acu' sper sa nu te superi, dar zau de nu e cea mai urata sarbatoare!! Auzi, copilasi frumosi costumati in morti, schletele....Nu puteau si ei sa inventeze o sarbatoare cu copii imbracati in animalute, flori, fluturi (mi-a placut aia cu un fluture doi fluturi)..pitici, zane..intelegeti voi ideea...Eu is mai panicoasa de felul meu, cred ca nu as fi putut sa dorm o saptamana daca m-as fi vazut imbracata asa, in zombi. In schimb bentita aia cu dolveac e tare rau!!

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

OanaI a primit: 10 kilograme carne
Super Eric ca deobicei. Super mumos vb el acolo !

Scuze dar sunt super prinsa la munca sinu am timp de nimic. Ieri cel putin nici nu am apucat sa deschid forumul

Deaceea cu intarziere uram LML

La multe lunici iepurasilor : Eric Petrus de mami25_7, Maria-Emilia de oanka80, Iris Alexandra de Andira, Melina Isabel de 2anke , Lavinia Valentina de Brumari !

pentru azi uram LML

La multe lunici iepurasilor : Eduard-Teodor de samaria, Briana Maria de Ramy77, Sara de Lara !

si pentru weekend

Ziua 30
La multe lunici iepurasei Alexia Briana de Yaia !

La multi ani mamicii Ioanact si sa iti aduca bebelina numai zambete !

Ziua 31
La multe lunici iepurasilor : Cristian Robert de Jasmine, Ilinca de Bumbitza !

Pentru ziua de 31 octombrie 2010
La multi ani mamicii jeni_h !
Sa fii sanatoasa, fericita si Sarah Maria sa iti aduca numai zambete in fiecare zi a vietii tale!

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

briza
si eu astept carnavalul, atunci sa vezi ce costume super pot sa aleg!
si eu si leo ne deghizam de carnaval

ma bucur ca e mai bine eric, ai vazut acum esti tu, viral...sanatate multa

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fete!

Pentru ca am intrat pe gmail sa vad poze frumoase, am zis sa scriu un salut si aici.
Sunt plimbareata de ieri. Am alergat-o pe Dami si i-am dat emotii pe la diverse cabinete medicale, apoi mi-am facut drum prin magazine ca n-am mai fost de suficient timp.

Acum sunt nitel bleaga , in sensul ca n-am prea mare chef de nimic si cu toate astea ritmul e acelasi. Asa ca, in defavoarea forumului am pastrat ordinea lucrurilor acasa.

Felicitari dintocilor si lunitelor care se aduna cate unul/una, cate unul/una!!

Merg sa ma joc cu Casian cat doarme Dami, ca daca s-a trezit s-a rupt filmul. E numai al ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

salutare!!

multumesc tuturor pentru vorbele de incurajare si pentru sfaturi!
Astazi suntem putin mai bine...azi noapte nu a mai facut febra, slava domnului!!
Vladi stiu ca ar putea iesi modificate rezultatele din cauza antibioticului dar am dus totusi pishulica de dimineata. Nu esti deloc pisaloaga..chiar imi sunt de mare ajutor sfaturile tale si ale fetelor!!
La sumar de urina a iesit intradevar o infectie iar urocultura si antibiograma abia pe luni-marti vor fi gata.
Pediatra mi-a recomandat augmentin cate 2 ml la 12 ore si Biotics ca sa nu-i irite stomacelul.
Nu pot sa-mi dau seama din ce cauza a facut infectia asta..oofff
greu mai este cand sunt asa bolnaviori mai ales ca nu pot spune ce-i doare.

de Theodor Stefan (05.03.2010)

THEO la 7 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Roxana, Silvana are cea mai tare bentita ever. Imi trebuia si mie dar sa o port eu. Foarte taree!! Ivan este adorabil in costumul cel urat si ceilalti copii sunt frumosi tare.

Am vazut poze si filmulete, nu am timp sa nominalizez dar toti sunt foarte frumosi si mai ales mari.

Ma duc sa culc gandacul ca maraie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

vladi faza cu socri tai a fost mortala!!! Cum doamne iarta-ma sa-si poarte chilotii unii de la altii??

Acum hai sa spun si eu una cu soacra-mea.
Cand am vazut cum creste febra piticului..mai ca intrasem in panica si m-a pus naiba s-o sun macar sa-mi dea o parere ceva si mare greseala am facut!! "vaai pai are ceva la plamani sunt sigura!!!! Asa a patit si baiatul meu cel mare acum 32 de ani cand avea 4 luni...deci asta e sigur!!!"
Nu trece mult timp ca ma suna sa-mi spuna ca vine ea ca stie cum sa-i scada febra lui theo, ca doar a crescut 4 copii si asta-i floare la ureche. Hop top ma trezesc cu ea numai lapte si miere ca era si sotul acasa..theo se uita mirat la ea ca nu prea a vazut-o de multe ori in astea aproape 8 luni si cum se apropia de el sa-l pupe el o impingea cu manutele .
In fine..intre timp sotul pleaca la cumparaturi si raman doar eu cu ea asteptand sa vad cum o sa-i scada ea febra piticului. Cum a iesit al meu sot pe usa, ea pune mana pe telecomanda se aseaza frumos pe covor in dormitor si incepe sa-si savureze nush ce telenovela pe kanald. Nici pomeneala sa-si mai aduca aminte pentru ce venise de fapt!
Dupa ce ca mie imi era gandul doar la copil ea se apuca sa-mi povesteasca filmul de parca mie de filmul ei imi pasa!!
Evident dupa film a plecat frumos acasa ca deja se intuneca, nu inainte de a-mi spune ca daca ii va creste iar febra sa o sun ca ea imediat vine la orice ora!!!!!!

de Theodor Stefan (05.03.2010)

THEO la 7 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

ATE sanatate multa puiului tau si rabdare multa, pt ca daca este infectie urinara si antibioticul nu este cel din antibiograma nu cedeaza febra. lupta in antitermice alternative si pana la urma tot ar sa reusiti.
ce nu pot eu sa inteleg este ca mie mi-a spus medicul ca fetitele sunt predispuse la infectie urinara, din pricina pampersului.
sanatate multa si pupici.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ATE - Trebuie sa vezi si partea buna a lucrurilor: femeia e saritoare, in plus, tu poti sa-ti rezolvi treburile, iar dansa sa te tina la curent cu tot ce se intampla la televizor.
Pe langa asta, sa cresti 4 copii nu i-o fi fost usor si o fi invatat si ea ceva din asta, nu crezi? Dintre toti puii, puiul de om creste si se maturizeaza cel mai greu. Daramite 4. Fireste, ca noi ca mame suntem cele mai destepte in ce priveste copilul nostru, dar nu trebuie sa devenim critice sau rautacioase cu mamele batrane.

Sa nu arunci cu pietre ca am avut o altfel de parere, dar cred ca moda asta de-ati critica soacra pe forum a luat amploare cam mult.

PS - Sa nu inteleaga cineva, de aici, ca tin partea soacrelor!!!

Mergi la inceput