Iepurasi Mar-Apr 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nafi/nafi.jpg)
nafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita CRA-CRA: ![]() Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) ![]() Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! ![]() Cand cineva acolo SUS te iubeste... Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI |
Eric e un dulcic si jumatate!
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](mamica.gif)
![](bunny.gif)
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
CoriMami spune:
Am revenit.
Desi eram f ofticata (o depresie ca arat groaznic si numai de nunta nu am fatza) filmuletul cu Eric al Oanei m-a uns la inima. Pupam un sufletel curat, si o mamica dulce!
Si Eliza are primul dinte
A venit odata cu raceala si nici nu mi-am dat seama de ce era suparata, eu credeam ca doar de la mucisori si tuse, dar cand colo, pam-pam, era si nenea dintele.
Am citit tot ce scrieti voi pe aici, am vazut si poze minunate cu fetite si baieti eleganti si strengareti, dar nu sunt capabila sa nominalizez.
Cu vaccinul BCG suntem bine, slava Domnului! Se retrage, mi s-au retras si mie gandurile negre. Analizele de sange i-au iesit f bine fetei, nu stiu de ce are cearcane, o banuiam de anemie, dar e in parametri.
Dimineata cand ma duc la ea in camera o gasesc in picioare in patut, vesela, ma asteapta. O iubim de nu mai putem, e asa de fina si de plapanda, dar totusi f ambitioasa (catzaratoare gen Bumbitza).
Va pup fetelor, sper sa mai intru.
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
stefimic spune:
salutare si de la noi, sunt asa de incantata de IOANA de 2 zile merge s-a ridicat singurica pe patut si a inceput sa mearga pe marginea lui de la un capat la altul, hi, hi , mi se pare ca am fetita mare de acum.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ina_3040/Ina_3040.jpg)
Ina_3040 spune:
Ziua buna si de la noi!
La Multe Lunite sarbatoritilor nostri:
Briana Maria (de Ramy77), Eduard-Teodor (de Samaria), Sara (de Lara)!!! sa creasca mari, sanatosi si fericiti!!!
Ate sanatate iepurasului si multi pupici!
Ileana wow m-am mirat ce ai scris de serviciul tau, mai rar asa colegi, bravo lor!
Oana
Vladi pe cuvant ca socrii astia ai tai ar trebui ecranizati, ar iesi o comedie pe cinste! i-ai cautat mult pana i-ai gasit?
Dana asa sunt si eu de "pierduta",eu as fi bagat checul in frigider si apoi as fi fost nervoasa ca l-a mancat tot sotul cam asa se intampla pe la noi. uit unde imi pun lucrurile si apoi o invinuiesc pe femeia ce vine la curantenie ca le-a furat! nocorc ca ii zic sotului mai intai si el mi le cam gasteste
Nafi spor la treaba si la shoppinguri!
Andira lucrez indirect cu Europolul pe partea de contabilitate de cand au devenit o agentie comunitara (1 ian 2010), pana acuma erau subventionati direct de catre statele membre. nu m-am uitat ce posturi au scos dar o sa ma uit de curiozitate.
Leea am uitat sa iti zic iepurasul tau e nascut in aceeasi zi cu mine, e o zi buna de nastere, toata lumea o tine minte
Nu am apucatsa vad filmuletele noi dar recuperez in weekend. Sunt fericita ca azi a sosit prietena mea cea mai buna cu fetita ei, stau o saptamana. mai imi schimb si eu ideile.
pupici tuturor si o zi cat mai buna
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
briza_marii spune:
Ina de curiozitate, au ras copii de tine cand erai mica, ca esti pacalici? Ca eu nu vroiam sa intru in cezariana ca am zis ca dc o sa aibe bebe de suferit..dar nu a vrut dr sa mai astepte pana dupa 12 noaptea (am nascut la 20.05, ca dc era dupa mine, acolo stateam in gol si cu ochii pe ceas, sa treaca data de 1
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ina_3040/Ina_3040.jpg)
Ina_3040 spune:
Briza din contra mie mi-a placut ziua de nastere si o vedeam mereu ca pe o zi speciala. bine ca la scoala se mai trezeau copii sa zica ca sunt pacalici si eu raspundeam "nu-i asa? nu vedeti ca v-am pacalit pe toti?" plus ca toti din jur tineau minte ziua mea (usor de memorat) asa cam ereu am f multe felicitari si de la persoane care nu imi sunt chiar asa apropiate. Eu o vad o zi tare norocoasa! pup "tizul" meu de nastere (stiu ca nu e tiz dar asa ii zic, m-am luat dupa ADriana
)
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
briza_marii spune:
Ina sper ca si Ericutu meu sa fie asa norocos ca tine.
Acum legat de meniu, ca nu am mai apucat sa scriu,asa ca un rezumat al ultimelor zile: oul e bun, carnea de vita cam cahh, o mananca dar pun si iaurt in piure; iaurtul simplu de la Napolact (ala "numai bun de baut" si ala "zdravan", simplu e cah..dar merge cu orez vanilat si cu banana - fata de muller bianco care e bun si simplu ca de, e dulce); gutuia e f buna daca o fac "compot" in amestec cu mar, para si scortisoara; am introdus si noi prazul, conopida, fasolea verde.
Azi noapte a fost un scump,desi nu respira prea bine a dormit tare bine. S-a trezit doar la 3 pt aspirat si laptic. Din pacate mie mi-a fost f rau, m-a durut gatul, imi curgea nasul..era 1 jum si eu nu dormeam de rau ce imi era. Acum mi-a dat tata 2 guri de tuica fiarta, ca cica e f buna la raceala. Nu va spun ce transpiratii m-au luat..nu a fost o idee prea desteapta sa beau asa ceva
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
dayanara spune:
oana dulcic eric, pana la urma a terminat scaunul de masa?:))
briza sa vezi ce.a fost pe mine, ca ivan era sa se nasca pe 1 decembrie :)))) am strans cracii pana dupa 12 noaptea
roxana si silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rebiana27/Rebiana27.jpg)
Rebiana27 spune:
ILEANA o felicit pe Kira pentru dintisor!!
ATE sanatate iedutului!
BUMBITZA ce “alpinista” e Ilinca! E-o scumpa si-o dulce!!
OANA pup Ericu’ vorbaret, care iubeste mult pe mami! (votat azi dar si zilele trecute)
CORI felicitari pentru dintisor!!
ROXI mi-au placut pozele cu Ivan de la intalnirea de Halloween! Silvana e o dulceata!
CATA felicitari Ioanei pentru mers!
Mami de doua minuni: Luca si
Mara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rebiana27/Rebiana27.jpg)
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara briza sa vezi ce.a fost pe mine, ca ivan era sa se nasca pe 1 decembrie :)))) am strans cracii pana dupa 12 noaptea roxana si ![]() ![]() "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Mami de doua minuni:
![](bubumica.gif)
![](bubumica.gif)