Iepurasi Mar-Apr 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Roxana mai am mult pana sa ajung prin China. Deocamdata ma caznesc pe meleaguri mioritice. Leea este prin China.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bdana scuze

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

de aici am pus poze
http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/SilvanaSiIvan?locked=true#5533375669808687282

dana nu am intrebat cu rautate, eu am pozele la semnatura

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

vladimirescu foarte nostim,parca ar fi un banc.... imi plac pataniile tale cu socrii

fetelor mie mi s-a spart tava de iena in cuptor cu mancarica in ea...of of s-a imprastiat mancarea in cuptor, pui la cuptor trebuia sa iasa...uleiul curge pe afara.... cred ca am luat tava de la rece si am bagat-o in cuptor si a facut poc...acum citesc si eu pe instructiunile de la tava,trebuia sa o tin putin la temp.camerei si pe urma sa o pun in cuptor... azi nu mai papam nimic....foamea....

magazinul cora ne-a dat un bon cadou in valoare de 198 lei atunci cand am cumparat masina de spalat, si incepand de ieri putem face cumparaturi de aceasta valoare,nu stiu daca sa ma duc sau nu...o fi pacaleala?
cred ca imi iau copii si mancam pe acolo...
pomana nu gluma

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata' fete dragi !

Eu am ramas iar in urma dar chiar nu am cum sa tin pasul cu voi. In 2 saptamani incepem "marea mutare" si inca mai avem multe de cumparat. cu Riccardo e greu sa mergi din magazin in magazin si sa alegi cu calm ceea ce e de cumparat. ne-au trebuit 3 zile de mers prin magazine ca sa gasim masina de spalat si masa de bucatarie dorite. bine ca macar pe astea le-am luat. masa de bucatarie ne-a costat 330 euro redusa cu 60%. era nu stiu ce mare marca de fitze , utlima din magazin si cum se potrivea cu ceea ce ne imaginasem noi...am decis s-o luam Numai ca nu mai aveau scaunele din set asa ca next...trebuie sa gasim scaune potrivite Masina de spalat am luat de la Whirpool din aceea cu consum - 30% , 1000 de programe ...doar cafea si masaj anticelulitic nu face

Azi avem program de cumparat ceva mobilier de baie. Bietul Ricky numai mobila cred ca viseaza.

Are acum 2 nopti dormite cap-coada...de la 22.30 pana la 8 am.

Si eu inca mai am laptic...aseara deja aveam sanii full si dimineata a trebuit sa-i dau sa suga ca sa-i golesc caci deja ma dureau. am vazut ca se umplu cam la 2-3 zile fara sa intervin in vreun fel. sper sa se opreasca lactatia curand de la sine si fara urmari neplacute! deja am niste dureri de cap si stari de voma care sper sa fie de la oboseala si nu de la intarcare!dar cine stie?! trebuie sa urmaresc...CM -ul inca se lasa asteptat dar astuia nu-i duc lipsa as ca poate sa mai stea...

Va doresc o zi superba (aici sunt 8 grade dar soare)

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna pe foarte repede!!!

Roxana, multumesc ca m-ai lamurit. Andra multumesc si tie pentru raspuns, ma gindeam eu ca nu e Canada ca recunoscusem cladirea din spate. Acum am vazut si Herastraul.

Clara, superbi copiii mari. Poate intri sa ne spui citer ceve despre bebelus/a.

Vladi, m-am amuzat tare faza cu sosetele. Pantofii Ecco mai treaca meaga depinde de model, dar sosetele de coma!

Alexandra drum bun spre tara.

Roxana, super bentita cu dovleac a Silvanei si costumul lui Ivan. Eu imi bat capul in ce sa il costumez pe David. Cred ca ii pun urechi la un hanorac si il pictez pe fata in catel...si asa am muncit o gramada la rochia Dariei.

Bumbita, super agila si frumoasa Ilinca.Cum se ridica ea la mobila. Si David e agil dar doar o singura data a incercat sa se ridice spijinit de balansoar, a vazut ca se misca si a renunta. daca i-as arata o data sigur ar putea dar nu vreau, imi mai dau un ragaz.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Ate sanatate multa lui Teo! Sar putea sa fie dintre copiii care reactioneaza cu febra foarte mare la infectiile microbiene. O sa vezi ca ii trece repede. Putere tie si numai bine!

Andra, felicitari pentru oferta de la job!

Dana, ceva vitamine nu ar stica. La mine e mai rau ca ma rastesc la Daria (stringe jucariile!!!) noroc ca e ea mai desteapa si zice: Mami e urit asa, nu imi place vorbitura asta! Hai sa nu ne mai certam!

Am vazut si eu poze noi, am lasat comentariile acolo.

O zi frumoasa va doresc!

Aaaa, cred ca puiutilor vostri le-ar place si mai mult varianta originala.

Gummy bear song

http://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0&feature=related

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna!

ROXI sa stii ca imi place telefonul, inca mi se pare un pic prea performant, dar cand o sa incep plecarile la concursuri, probabil imi va fi folositor.
Am probleme cu tastatura, dar cred ca e chestie de obisnuinta.
Cica htc desire e mai fain si mai destept, dar si mai mare.
Eu am htc wildfire, pe alb.
Sa ne spui ce iei!

ANCA, OANA abonamentul la inot e de 105 lei-6 sedinte, prima lectie a fost 30 lei.
Oricum, conteaza mult instructorul, vad ca Albert nu prea mai e incantat ca la inceput, cand a avut alta instructoare, mai tanara si mai sufletista.
Asta cu care face acum, de vreo 3 sedinte e mai rece si Albert simte chestia asta, dupa un sfert de ora deja maraie.
Oricum, ni se termina abonamentul si nu-l mai reinnoiesc pana in primavara.

Meniul de azi:
- para, jumatate banana, portocala+cereale
- legume (morcov, patrunjel, ceapa, dovlecel, fasole galbena, cartof)+carne curcan
- cereale cu lapte.

Diana indragostita pe viata de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Neata!

Raportez o noapte cu f multe treziri, nu stiu motivul, pt ca nu se intrevede niciun dintisor parca a fost linistit in ultimele nopti, una-doua treziri, acum nici nu am mai tinut cont, dar de vreo 8 ori sigur s-a sculat, la un moment dat il auzeam prin somn plangand, dar nu aveam puterea necesara sa deschid ochii si sa-l potolesc, cu toate ca dormea langa mine

LA multe lunite iepurasi dragi: Briana, Eduard si Sara!!!
Sa cresteti mari si sa fiti cuminti!!!

User-ul OanaI a primit: 11 litri vin, 10 kilograme carne, 13 bucati paine, 30 bucati ou

Citat:
citat din mesajul lui Child
ANDRA felicitari pentru noul job.
Ce bine ca te asteapta pana in toamna.

pe naiba, crezi ca m-ar astepta ei pe mine atunci se iveste postul respectiv ...

Roxi dupa am vazut pozele mi-am amintit si eu de Clara, oi avea si eu memorie buna (se vede ca nu mereu [alocool]), dar tu o ai de elefant ... memoria, mai!!!

Ate of iedutul mic, sper sa nu fie nimic grav, pupam frumuselul

Bumbitza chiar ma gandeam la voi, foarte fashneatza Ilincutza, dar totusi precauta, isi calculeaza miscarile

De cate ori dispare din peisaj o mamica pt un timp mai scurt sau mai lung, imi aduc aminte de ce spunea Erina, ca peste un an vom ramane 7-8 mamici ...

Citat:
citat din mesajul lui Babyangel
Andra pup Ianis frumos care a iesit bine la control Dar tu ,draguta mea,ce i-ai facut doctorei de te-a lauda?..Ai slabit ,nitel???

mi-as fi dorit eu sa slabesc ca am avut rabdarea necesara sa-l invat pa, bravo, salut, bate palma, sa se tarasca, sa se ridice in 4 labe, sa ma mangaie si sa ma pupe cand i-o cer ... nu se astepta sa faca anumite chestii asa devreme si cica sunt rodul exercitiilor mele cu el, CRA-CRA sa stii ca eu-s modesta de fel, da' tu m-ai provocat

Leea pai daca viata ta e prea linistita si uneori banuiesc ca si monotona, ar trebui sa faci cunostinta cu Delia sa te bage un pic in priza !!!

Oana[/b] nu s-a dat pe tobogan, l-am tinut eu de subtiori si l-am dat asa un metru, sa vada si el cum functioneaza
multumim mult de laude si cu intalneala nu-ti face probleme, ma inscriu de pe acum la "MAREA IESEALA 2011", cand vei veni la Buc, am o ora si un pic de mers cu masina, nu-i bai abia astept, atunci sa vezi harmalaie, ca o sa mearga toti

s-a trezit Pishti, adio forumeala

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

CRA-CRA:

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput