Iepurasi Mar-Apr 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Mai, daca raman in urma, nici ca mai pot recupera. Asa ca sorry ca nu mai nominalizez. Iau la puricat doar capitolul asta.

M-ati distrat cu darurile de la zana Maseluta. O sa ii iau si eu azi ceva sa fie si jucarie si alba sa impac si capra si varza.
In disco nu ma duc ca nu ma mai tine spatele sa ma unduiesc pe acolo.

Jeni atat timp cat mulgi cu mana, lactatia nu se va opri. Dar nu poti continua asa pana termini tratamentul? SI apoi sa revii la alaptat?

Andro am vazut ultimile poze cu Ianisu intre bile si pe la fete. M-am topit nu alta. Ai un baiat SUPERB. CHiar s-a dat pe topogan??? Multumesc mult de raspunsurile la mancare. EU cum mama masii fac sa ma intalnesc o data cu tine, tare imi doresc, sper sa imi iasa in viata asta. Aaa si cu parizeru ai dreptate. Sotul celei mai bune prietene din Bacau a lucrat la Agricola Bacau si mi-a iexplicat cam ce contine parizerul.Brr...

Antoemma moammaa 4 dinti. Mititica. Pupici sa nu o doara.

Off Ate ce rau imi pare de iedut. Pupicei multi sa va faceti repede repede bine.

Vazut filmuletul cu Bumbitza mica. mama mia ce dexteritate la urcat. Zau dar asa mi-e de frica sa nu se loveasca cu gurita in marginea aia. Am tremurat la filmuelt sincer.
Si noi tot asa mancam, toata ma contorsionez sa ii dau sa pape.

Ileana jos palaria in fata firmei tale.

Cori ai dreptate cu bandajarea sanilor si reducerea lichidelor. Eu am avut bandajati sanii cu fasa elastica de la farmacie, din pacate la lichide am avut probleme ca imi bagau aia perfuzii de vreo 3 kg in minepe zi. Oricum a fost horror, sper sa nu mai treaca nimeni prin asa ceva.

Gaby spor la infrumusetare.

Anca de aia nici nu imi permit. E 200 si ceva de lei 4 sedinte.
Felicitari pentru renuntarea la blender. Noi cred cane insuram cu el legat de gat.

Am vazut poze cu Adelina din cate vad ciupiturile sunt tot acolo. Eu stiu ca alea de purici trec mai repede.

L-am vazut si pe Robinel de revista. Eu ma topesc dupa piciul asta.

Am vazut si baietandrii lui Vladi. Lasat comentarii acolo.

Meniu ieri:
- dimineata: banana+piersica+sucul de la jumatate de portocala+cereale
- pranz: pui cu legume(morcov, patrunjel, cartof, cartof dulce, broccoli, doclecel, ceapa)
- amiaza: supa cu taietei si paine muiata

O zi buna.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Ate Vladi are dreptate. Urocultura nu se face sub antibiotic. Doar inainte sau la 7-10 zile de la terminarea antibioticului. sanatate lui Theo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao, fetelor.
Va salutam asa din mers, suntem pe picior de plecare, ca facem o vizita scurta la Romanica noastra draga.
Ieri am fost si noi la pediatra, totul e bine, are 7500 g si 65 cm. E bine pt el, ca doar noi suntem inca la juniori. Se vad si ceva dinti pe drum, asa ca asteptam.
Ne-a zis sa ii dam la masa de 16 iaurt si ne-a zis ce sa ii mai punem in mancare, dar inca nu am studiat exact ce si cum, asa ca o sa va scriu mai in detaliu saptamana viitoare.
Vaam.

am reusit sa o vad pe Ilincuta...parca il si vedeam pe Alessa, poate reusesc sa pun un filmulet, doar ca sa incarca tare greu, sa vedeti cum merge de-a busilea prin toata casa, si se ridica in picioare.

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

oanaiacovita da sunt bubitele,s-a mai uscat putin dar trec greu...eu cred ca a pus mana cineva pe fata ei, in ziua aia noi am avut musafiri,am fost in vizita..etc oricum trebuie sa fiu pe faza sa nu mai puna nimeni mana pe fata ei...eu asa cred ca de acolo se trage,pediatra spune ca beblusi mai fac si cosuri...
multumim de vizionarea pozelor

acum nu am ce face am sa las sa treaca fara sa dau cu nimic,daca se mai intampla fug la dermatologie...sper sa nu se mai intample...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

din seria barbatul & socrii

A venit in seara asta tirziu barbatu-meu de la un eveniment unde a fost la costum negru, papion, din astea. S-a dezbracat din drum, a lasat totul imprastiat pe jos si a fugit pe scari sa faca dus etc.

Am strins in urma lui bombanind ca nu merita sa-i iau haine de firma ca uite ce face cu ele, strica umerii la sacou, pantalonii in agata in geam etc. Ma uit pe covor si vad pantofii: iubitii lui Ecco. Va imaginati ca n-au ce cauta la costum de gala, evident (aia de firma pe care i-am luat special de iesit la fripturi cu ei zac pe undeva, necuratati, incretiti etc - pt el nu conteaza, pantofii negri sint toti buni la costum).

Anyway. Ma uit sub un scaun si culeg sosetele de pe jos. Le intorc pe fatza si nu-mi vine sa cred: a fost cu niste sosete vechi de-ale mele, bumbac negru cam decolorat acum, avind pe laterale imprimat cite un contur mare de inima format din mici inimioare rosii si roz! Cum e asta, mai, sa mergi cu sosete cu inimioare rosii si roz la costum cu papion???

Socru-meu ma intreaba ce m-a suparat de bombanesc. II arat sosetele si-i zic uite cu ce s-a incaltat baiatul dvs la costum! El ride un pic si dupa aia zice aaa, asta nu-i nimic, nevasta-mea imi poarta chilotii, ia la repezeala pe ce pune mina mai intii, si daca-i zic ca mi-a luat chilotii zice "si ce daca?" sau "de unde stii ca-s ai tai?" :)))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita
Jeni atat timp cat mulgi cu mana, lactatia nu se va opri. Dar nu poti continua asa pana termini tratamentul? SI apoi sa revii la alaptat?

'neata,

tare mi-asi fi dorit, draga mea, dar din pacate tratamentul pt restabilirea controlului asupra astmului dureaza pt inceput trei luni Asa ca n-am ce face, nu-mi pot permite sa-i dau laptic cu medicamente Pe toata durata sarcinii a avut grija Doamne Doamne de mine si nu am mai avut nevoie de nici un fel de tratament in timpul sarcinii si nici dupa....pana acum Chiar s-a minunat dr meu pneumolog ca n-am avut nevoie atata timp. Dar si cand a aparut criza.....m-a luat ca din oala
Asa a fost sa fie, m-am resemnat si bine ca am putut sa o alaptez pana acum.

P.S. ca sa vezi de ce sunt in stare hormonii astia, mama lor

fata frumoasa si mai ales pe frumusata de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Se pare ca totusi sunt mai obosita decat imi dau eu seama. fac tot felul de nefacute. Ieri am bagat checul in frigider (habar nu am cand) si apoi il cautam disperata prin bucatarie, ca in scazuse glicemia, de. Aseara in ultimul moment mi-am dat seama ca eram sa pun gem de gutui la mancare in loc de bulion. Il luasem in lingura, gata sa il trantesc in tocanita.
Eu inca nu am trecut de perioada de proba, ca nu pot vedea pozele de pe contul comun despre care vorbiti voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata! Mai am cateva minutele cu putin noroc pana se trezeste Ilinca. Pun si eu meniul de ieri si azi desi la noi e un pic limitat deocamdata, de la 7 luni incolo introducem alte cele pt ca mi-e teama de dureri de burtica, chiar aseara s-a chinuit mititica si m-a trezit de n-spe ori...noroc ca e vineri, parca nu mai simt oboseala cand stiu ca vine week-endul si e sotiorul acasa :D

- dimineata: mar+morcov / para+bc+f putin biscuite
- pranz: piure de legume (dovlecel, morcov, ardei, cartof, patrunjel, pastarnac, ceapa) + putin mar crud

BDana, Leea111, antoema bine ati venit, ca n-am apucat sa va spun

BDana, Stanucel, Oana, LAlexandra, Sanzi multumim pt vizionarea filmuletului. E f activa intr-adevar, trebuie sa stau non-stop dupa fundicul ei :) ma-ntreb ce voi mai face cand va merge in picioare...
Da Oana, si mie mi-e teama ca se loveste in gura mai ales ca are si dinti acum...ba chiar am zis ca repozitionam mobila in camera ca ne-a disperat cu cataratul acolo, cum o pun in canapea cum se duce acolo si are o vitezaaaa...

Vladi f tare faza cu sosetele si al meu sot mai mi le fura, dar pe cele albe pt adidasi :))) Cat despre chilotii socrului, m-am prapadit de ras :)))

Urez si eu LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de luna aceasta, caci nu am mai apucat sa intru, sa creasca mari si sanatosi si frumosi si norocosi!

Gata, s-a trezit micuta mea atomica :) Va pupacim pe toate

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui BDana

Se pare ca totusi sunt mai obosita decat imi dau eu seama. fac tot felul de nefacute. Ieri am bagat checul in frigider (habar nu am cand) si apoi il cautam disperata prin bucatarie, ca in scazuse glicemia, de. Aseara in ultimul moment mi-am dat seama ca eram sa pun gem de gutui la mancare in loc de bulion. Il luasem in lingura, gata sa il trantesc in tocanita.
Eu inca nu am trecut de perioada de proba, ca nu pot vedea pozele de pe contul comun despre care vorbiti voi.

Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005) si Stefan (12.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

gaby asa sunt si eu cu scolile, prefer cursurile sau nimic :)))

bumbita tare nazdravana si avansata ilincuta ta

bdana pai tu din china poti vedea albumele de pe picasa? ca freedelia zicea ca in china nu merge asa ceva?¿

am fost cu ivan sa.l duc la cole, frumos, pacat ca nu am intrat, totul e decorat cu panze de painjeni, cu scheleti, profesoarele costumate in vrajitroare, toate la fel, au deschis usa si au aparut dintr.o data, super, copiii fascinati
pun poze pe contum comun, pt ca sunt copiii altora si nu.mi permit sa le fac publice

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput