Iepurasi Mar-Apr 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Roxi, intelesesem ca e gluma. Da' de cumparat hainuta alba si jucarie ceva, nu e :))) asa ca azi sau maine, ca ajung in Bucuresti ii iau neaparat.
A, si maine merg la film, nu am mai mers de aproape 2 ani, inainte sa raman gravida mergeam cam in fiecare saptamana.

Eu sunt tare impresionata. O fata din compania unde lucrez avea mari probleme de sanatate si avea nevoie de o operatie in Germania si a primit toti banii de la servici. Chiar m-au impresionat tare oamenii astia. Scuzati off topic-ul dar ideea este ca mai sunt si oameni in tara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Neata,
fetelor v-am mai citit, scuze ca nu prea am scris, dar cu Petala am program full-option si ne pregatim si de mers la o nunta la Brasov maine.

Despre oprirea alaptarii
inafara cazurilor cand laptele se opreste de la sine, acest subiect al intzarcarii trebuie tratat serios. Cunosc mamici care s-au ales cu prolactinom (nodul hipofizar) si au necesitat tratament cativa ani.
Medicul ar trebui sa va indrume, eu stiu ca exista metoda cu legarea stransa a sanilor-compresie puternica prin bandajarea toracelui, administrarea de purgativ salin, reducerea cantitatii de lichide ingerate.
Totodata brocriptina sau dostinex, numai pe baza de reteta medicala, sunt o buna solutie.
Eu personal as incerca etapa 1, cu comprese reci, bandajare si purgativ si daca mai mult de cateva saptamani mi-ar mai curge sanii, as lua medicatie pt ca le-am vazut pe mamele cu prolactinom, cat se chinuiau cu migrene, ameteli voma, si nu vreau asa ceva.
Revin ca plange Petala, am reusit sa vad filmuletul cu Bumbita, fff frumos!

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Ramy, La multi ani printesei si La multi ani sarbatoritilor Eduard Teodor si Sara.
Ce mare e Briaba, nu imi vine sa cred, 9 luni, mai avem si noi putin si facem 8, mancam gluten si iaurt :)))))

Sanzi, ce are Mara? Kira s-a trezit la 6.45, foarte devreme pentru ea dar era agitata tare, cred ca tot dintii insa i-am dat bibe si a adormit mancand, acum s-a trezit.

Pupam mamele cu multe treziri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata,

M-ati innebunit cu scolile. A fost chinul vietii mele. Am preferat la orice ora un curs practic decat scoala. Dovada a fost ca in anul 2 de faculta m-am angajat si am terminat-o in 7 ani:))

Andra ma bucur pt tine cu jobul! tin minte ca erai agitata ca trebe sa umblii dupa job!

Ramy sa traiasca Briana! sa fiti fericiti si sanatosi!!!

Meniu de azi:

- 1 mar copt + 2 linguri mari de cereale mei + suc de la o portocala = yummy:)

- restul de la un borcan din DM plus brocoli si conopida;
- deseara nu stiu:)

Azi am zi de cosmetica. De abia astept! Tratament plus epilat... wow de cand nu am mai fost! ma duc sa ma pregatesc ca scriu la mesaj de la 7:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Oana, cu inotul , mi-ar placesa fie si aici sa il dau,dar cum la noi orice activitate "se trece" are preturi "nesimtite",crede-ma ca nu as da milioane pe luna doar sa-l dau la inot. Pt copii mai mari(peste 4 ani) este tarif de 250 lei noi/12 sedinte sau 40 de lei oraparticulara...doar copilu tau si instructorul.banuiesc ca la bebelusi ar "sari calu"

Andra ma vucur ca ai scapat de stresu' cu jobul! Bravo..esti linistita!

Niki,stii cumva detalii siropoase despre aventurile cu striperii de la nunta?..Saracele fete,ce dorinte rebele de aventura...sa uite ele de toate..ntz,ntz,ntz!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Ileana, nu stiu ce are, dar a plans din ora in ora si nu s-a potolit decat la san. Oricum, vad ca ea s-a odihnit, e o veselie pe ea acum, iar eu abia ma misc. Eu nu stiu de unde au copiii astia atata energie.
pt Kira. Aa, si pt cei de la serviciul tau! Super gestul, mai rar intalnesti in vremurile astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Dupa cumvedeti,eu inca recurez cap 78. Asa ca:

Lamulte lunite iepurasilor sarbatoriti ieri si azi! Nu nominalizez ca sa nu uitiarasi pe cineca!! Am mai patit-o

Meniu de 2 zile

gustare: para/nectarine

pranz: spanac,cartof dulce, vitel/ brocoli,orez,pui

cina: iaurt,orez,para/ branza calcica,para.

Noi am renuntat lablender! Sunt bucuroasacaa acceptat papa pisata cu furculita,si nu-i mai dau paste lablender..Cu Lucas am avut mari probleme cu acceptatul bucatelelor.
Asa ca , dupa ce termin toate cutiile de cereale,voi trece la fulgi de ovaz si grau muiati in lapte fara zahar sau alti indulcitori!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Mada Moaaama ce fetita dulce si vioaie ai tu acolo. Desi e doar cu 2 sapt mai mare decat Stefan, eu nu il vad pe al meu asa agil in 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leea111 spune:

Neatza!!! La noi e deja dupa-amiaza :)
Se pare ca ieri a fost ziua dintisorilor, felicitari tuturor.
Multumim si noi pentru felicitari si pentru primire.[ In discoteca sunt cam departe ca as merge si eu cu voi :)))
Din pacate aseara cred ca l-a cam deranjat gingia ca a fost cam suparat. Micutul de el. Sper ca ceilalti iepurasii nu au avut probleme.
Maine mergem sa ii luam si noi cadou si hainuta alba:)
Andra_s noi avem o viata cam linistita pe aici, cateodata chiar prea linistita.
Ate_09 la vara mergem si noi acasa, poate ne intalnim cu piticii daca veniti la Mangalia. Sper ca azi se simte mai bine iepurasul.

Edward Gabriel 01.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

Bumbitza foarte agila iute..sa fie sanatoasa sa iti traiasca...trebuie sa ai mare grija cu ea...

oanaiacovita Ramy77 multumim pentru

Ramy77 la multe lunite fetitei tale sa fie sanatoasa,vesela,si fericita....

la multe lunite si celorlanti prichindei...

noi am dormit foarte bine azi-noapte...o singura trezire are pe noapte de la un timp.... bea un biberon cu lapte si adoarme imediat...

User-ul OanaI a primit: 19 bucati ou, 7 litri vin

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput