Iepurasi Mar-Apr 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Ate, offf, multa sanatate lui Theo! Sper sa treaca febra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Salutare fete dragi! Daca am noroc reusesc sa trimit mesajul inainte sa se maraie iar ilincutzu'.

Trecem printr-o perioada mai agitata, fata mea e f activa, face progrese vazand cu ochii. Dupa zile pline de plansete ca nu vroia papa, azi a acceptat f bine si piureul de legume, dupa ce am descoperit ca ii place daca ii pun mar crud in el.

Tot azi am vazut ca i-a mai spart un dintisor, sus langa incisivi care nu au iesit inca, si mai are trei jos...tare alandala ies se pare :(

Pun un filmulet facut acum ceva vreme (acum e deja profesionista)ca sa vedeti ce nazdravana am si sa va dati seama ca nu o pot lasa nesupravegheta nicio clipa: http://www.youtube.com/watch?v=thoM4GVr-A4

Inca ceva, dr mea mi-a recomandat sa nu folosim premergatorul pt ca e f daunator coloanei, rotitele se misca f usor si coloana e suprasolicitata in toate directiile iar mai tarziu pt sa apara probleme, acum voi decideti dar am zis ca e bine sa va impartasesc si voua.

Pupici tuturor iepuricilor, iar daca fii-mea o sa fie l afel de ok ca azi si de acum incolo intru mai des. Sper s anu am iar o noapte sexy ca sunt chiauna...se trezeste si nu vrea papa, ceai nimic...o adorm in brate la loc si cam asta, bine macar ca nu se mai trezeste plangand...

Aaa..ultimul filmulet pe care l-am vazut a fost cu Robin cantaret, am zis ca mor de drag, scump rau de tot

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

ATE, of, of... Sanatate multa!
Banuiesc ca esti f ingrijorata cu febra care nu scade dupa antibiotic... Eu cind pateam asa faceam si analiza de singe totodata, proteina C reactiva (calitativ si cantitativ) si nu mai tin minte ce, ca sa se vada daca e infectie in singe...

Partea proapsta e ca analizele astea ies cam in 4 zile, asadar cind ai rezultatul posibil ca boala sa fi trecut - ceea ce iti doresc din suflet!

Totusi, trebuie facute analize, pt ca in cazul cel mai rau ca nu se rezolva d ela sine sau cu tratament, dupa x zile macar stii mai bine despre ce e vorba...

Vladimir are 5 anu jumatate, deci pina acum s-a intimplat de citeva ori asa, si de fiecare data s-a insanatosit macar partial pina au iesit analizele, deci fii increzatoare :)

Mai e ceva nasol: pt ca i-ai dau deja antibiotic e posibil sa nu-ti iasa la analiza mai nimic... parca asa imi amintesc.

baniesc ca iti fac si antibiograma la urina daca iese ceva, da?

Anyway, eu in locul tau as lua si singe (eu i-am luat lui Floricica cind a avut bronsita, nu a fost ceva greu sau dureros pt el dar eu am stat mai linistita ca i-am facut toate investigatiile necesare).

Pina atunci, nu uita sa tii copilul cit mai dezbracat cind are febra (chiar daca tie ti se pare frig), nu uita de prosoape ude ca apa de vara pt scazut temperatura peste 39 (daca zici ca in 2 ore face iar febra dupa anti-termic), daca s eingroasa treaba dus cald si apoi din ce in ce mai rece etc. Asta ca sa nu dai prea multe antitermice (nu mai repede de 4 ore, in tot cazul, alternativ panadol - nurofen - diclogesic - novocalmin, macar 2 din astea)
Scuze daca te-am pisat, am vrut doar sa-ti reamintesc... Eu una am nevoie de asa ceva cind sint in panica pt ca uit totul, nu mai am nimic in minte si nu fac lucruri pe care de fapt as sti sa le fac...

Mergi la inceput

Aa sa nu uit, antoemma si Ilinca ma mai capseaza, dar atunci cand o dor rau gingiile si e agitata. Incearca sa-i dai cu calgel sau dentinox inainte sa pape si sa fie calma (eu ii dau nurofen si panadol seara ca altfel plange si 3 ore in continuu...).

Ate multa sanatate puiucului

N-am reusit sa mai recuperez dar voi incerca. Acusi ma duc la somn cu speranta ca nu va avea asa dese treziri si in seara asta. A mea fata cum se trezeste cum se ridica pe patut si incepe sa maraie, doar daca e langa mine in pat incepe sa ma escaladeze si sa o ia la goana prin pat asa pe silent mode

Seara linistita va doresc!

Mergi la inceput

Inca una si ma duc..

Ilinca mananca cu ochii la tv si cu jucarele in maini si nu sta relaxata pe spate ci in fund, va dati seama chin sa-i bag mancarea in gura... Noroc cu tv-ul asta, stiu ca nu-i sanatos dar..o perioada o mai pacalesc asa. E innebunita dupa reclama cu parizaki si fam telcu :)) Si are melodie preferata - Disco Romancing. Asta ca v-am vazut ca discutati despre parizaki...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

jeni imi pare tare rau de noduli, cred ca e mai rau la tine, ca tu ai intrerupt mai brusc... la mine de vreo saptamina suge tot mai putin si secretia a scazut f mult...
Ai grija de tine, cred ca e bine ce faci, sa masezi/mulgi cit sa detensionezi un pic gilmele, acusi o sa scada si mai tare lactatia.
Azi-noapte asta am facut si eu, neprimind nici un raspuns pina atunci de la fete care au patit asa (de fapt, aici putine fete au patit din astea cred :)
Pup si ai grija de tine, sa te faci sanatoasa!

Am uitat cui mai voiam sa scriu, of...

Poate imi amintesc miine.

Am uitat sa zic, am pus citeva poze mai recente pe contul comun, nu-s cine stie ce, dar alea vechi erau cam prea vechi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata!!!

Azi dau si o felie de musuroi de cartita. Mi-a iesit tare bun.

LML iepurasilor de 29: Briana Maria (de Ramy77), Eduard-Teodor (de Samaria), Sara (de Lara)!!!
Wow Ramy si puica ta a facut 9 luni, ce trece timpul.

Merg sa citesc din urma ca nu am apucat decat pe diagonala si revin mai tarziu.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Neata,
Azi facem cinste, de dimineata cu o fierbinte, cu sau fara cofeina si unasa...de mic dejun si pentru mai incolo , fiecare dupa pofta inimii...Azi face printesa mea 9 luni!!!Doamne, cand au trecut?

La multe lunite! si iepurasilor:Eduard-Teodor (de Samaria) si Sara (de Lara)!

toata lumea, revin, ma duc sa-i pregatesc papica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

buna dimineata,

eu deja m-am cam saturat sa ma trezesc noaptea sa-l intorc pe fiu'mio de pe spate pe burta.Cred ca ma hotarasc sa-l dezvat de obiceiul asta prost si il voi lasa sa ulre putin ca poate ii trece

Oana felicitari pt dintisor nedureros..vai de ar veni la fel de "pe shustache" si ceilalti..Ericutz dintzos!

Andra pup Ianis frumos care a iesit bine la control Dar tu ,draguta mea,ce i-ai facut doctorei de te-a lauda?..Ai slabit ,nitel???
Child Am inteles acum cum face pasi..asa merge si Codrin,dar eu eram de-a dreptul socata ca am inteles ca merge singul cativa pasi,fara sa-l tii la varsta asta

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

'Neata! Ma doare capul de mor, a dormit foarte prost Mara.
Ramy, multumim de cinste, chiar as manca ceva dulce . LA MULTE LUNITE printesei tale, sa fie sanatoasa!
LA MULTE LUNITE SI celorlalti sarbatoriti: Eduard de Samaria si Sara de Lara!
Bumbitza, am vazut filmul cu Ilinca, e foarte mobila, nu-mi vine sa cred cu cata usurinta se deplaseaza si se ridica. Mara e un melc, abia se taraste, iar la ridicare se chinuie cateva minute. micutei alpiniste!
Vladi, am vazut pozele tale, ai doi baieti foarte frumosi. Vladimir scrie foarte bine, am ramas uimita ca scrie asa cursiv si corect la varsta lui.
Oana, te-am votat, ieri si azi au fost mai darnici, au dat de toate.

Mergi la inceput