Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello tuturor

Roxy, .
Da, o sa tin insa incepand de pe 3 aprilie.

Maribell, bine ca nu te-a legat soacra. Bun revenit pe aici.
Astept detalii de la evenimente.

Vivela, noua ne e chiar util bumbo; insa e clar ca e musai sa aiba si masuta; ai vazut ca Sabina e cocotata pe masina de spalat; il caram cu noi si in vizite, il mai luam si la hockey ca sa am mainile libere sa il ajut pe sot la echiparea baietilor.

A, ce nu v-am zis; in filmulet, in dreapta Sabinei e o punga; in punga aceea stau jucariile ei "de bumbo". In general, cand sta acolo e f preocupata de ce e in punga si munceste mult cu ea. Insa ati vazut, ca in timp ce manca nu o interesa nici o jucarie sau alta activitate.

Roxanici, nu are cum cineva sa iti garanteze succesul; insa sansele sunt mari. Daca te intereseaza subiectul eu cred ca ai destul de mult timp sa te informezi corect astfel incat sa fii pregatita cand faceti 6 luni.

Virginia, ce fain ca te-a prins venirea Sarbatorilor.
Am avut si eu candva o perioada in care eram f entuziasta. Acum m-am mai calmat. Eu astept sa ninga

De-abia astept sa vad pozele cu micuta voastra langa brad.
(ce fain e emoticonul cu bradut)

p.s. te rog sa nu ne rontai fetita, ok?

Bilica,
Asa cum ii ziceam lui Roxanici mai sus. Cu rabdare si informare; insa daca o inveti cu lingurita o sa iti fie mai greu sa invete sa manance singura; insa nu imposibil.

Lena, multam de cafea; o savurez chiar acum
Am avut si eu perioada grea cu pierderea parului insa acum s-a mai linistit.
Nu am luat nici o masura.
M-am tot gandit la ce ai zis, la ce fel de lapte ii dai micutei; m-am tot gandit cum sa te rog sa te conving ca nu e bine sa ii dai zahar; stiu, stiu, fiecare face cum crede. Insa nu ma pot opri sa te rog sa te mai gandesti. Nu o ajuta cu nimic zaharul. ii formezi de acum un obicei de care va scapa greu de tot cand va constientiza singura ca nu e bun ptr organism. In plus, chiar daca va scapa de obiceiul cu zaharul, modificarile din organism, kilogramele in plus, vor ramane si si le va tine f greu sub control.

Si eu am crescut pe ulita, cu painea cu zahar in mana si crede-ma ca e greu acum.

Marylena, Cordelia, uf, bine ca sunt ok micutii
Stiu ca pe baieti, imediat cum au inceput sa mearga de-a busilea i-am invatat cum sa se dea jos de pe canapea. Erau asa de haiosi.

un weekend fain tuturor

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

artu merci de sfat
dar laptele il indulcesc la fierbere asa este recomandat sau asa am citit undeva
nu ma supar dar avand in vedere ca alt lapte bia il voma in jet am ajuns tot la laptele de vaca
si baiatul lam crescut la fel si este bine sper si bia sa fie la fel
mias fi dorit so alaptez mai mult dar dabia am putin dimineata si noaptea in conditiile in care mananc foarte bn
va pupam si asta e situatia

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Artu, era oarecum retorica intrebarea mea; sunt constienta ca nu varsta e factorul decisiv in ceea ce priveste apetitul lui horia....na, sper si io la mai bine daca cu rares patimesc inca si acum.

am luat ce era legat de blw de pe mailul comun...altceva ce imi mai recomanzi pt documentare? tre sa studiez bine inainte sa ma apuc de diversificat

si io atata ma codesc daca sa iau un bumbo sau nu....daca reusesc sa il iau ieftin de pe ebay cred ca am sa iau, daca nu, refuz sa dau atatia bani....noi avem si scaunul lu fra-su care e f bun si in stare excelenta

un sf de saptamana linistit va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

fetelor Happy Halloween! asa si eu pe aici

Artu Happy Halloween! la voi se sarbatoreste
fara nici un apropooo aiurea altceva nu am gasit

fetele

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Lena, nu stiu ce ai citit tu si cum ai hotarat sa faci asa; insa zaharul nu este bun deloc nici pt noi cei mari si cu atat mai putin ptr bebei.
Eu de ex am enuntat de tot la zaharul alb si cand prepar vreo praji pun zaha brun; in plus noi ceaiul il bem fara zahar iar laptele simplu. Baietii nostri habar nu au cum e ala lapte cu zahar.

Roxanici eu am inteles cum ai pus tu intrebarea; insa am preferat sa raspund
Te inteleg bine cum e sa ai mofturosi la mancare, acesta este si principalul motiv ptr care am ales BLW-ul ptr Sabina. Ca poate, cine stie, ea o sa fie mai prietenoasa cu mancarurile sanatoase si cu varietatea.

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

fetele

DAVID(15 MAI 2006)

bu hu hu

da, se "sarbatoreste" insa e maine (duminica pe 31) nu azi

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

iar bantui pe net, de data asta cautand mai multe info despre diversificare, caci vreau sa ajustez putintel reteta data de pediatra fetei. in sensul ca nu i-as baga inca carnea la stadiul azi o lingura pasata in supa, maine 2 si poimaine 3 linguri, apoi sa merg cu 3 linguri de carne in supa, zi de zi...mi se pare cam multa carne...am vazut ca in unele locuri se recomanda carnea sa se dea de 2-3 ori pe saptamana si nu zilnic cum mi-a zis mie.
am decis sa nu ii dau inca nici ulei in mancare...mai incolo...
iar legat de lapte, m-am hotarat ca branza de vaci sa fie din lapte integral si nu 1.5.

asa imi spune mie feelingul, intuitia si de asta citesc pana ma fac praf de atata cercetat pe net.
azi i-am pus un pic de spanac in supa crema de legume, cat o unghie. a papat fata tot.

si daca tot bantui pe net, am gasit si site-ul asta, scotociti-l si voi, poate aflam lucuri noi:
http://retetebebelusi.ro/grafic-lunar-de-introducere-a-carnii/

ma gandeam sa va propun ca in viitor, dupa ce mai multe mamici vor incepe diversificarea puilor, sa punem meniul zilnic al bebelusilor, ca sa ne mai inspiram. Am vazut ca asa fac mamicile de la odiseea de martie-aprilie si tare bine e. Ce ziceti? ma intorc in galerie la sapaturi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

fetele

DAVID(15 MAI 2006)

bu hu hu

da, se "sarbatoreste" insa e maine (duminica pe 31) nu azi

Ioana & Arturicii'S

nici o problema ca nu se ,,sarbatoreste,,..,poate maine nu mai intru....

DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Fetelor, cine ma lamureste pe mine care-i faza cu diversele marci de lapte? De ce e una mai buna decat alta? Vad ca medicii tot recomanda ba o marca, ba alta - care-i diferenta?

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Fetelor, cine ma lamureste pe mine care-i faza cu diversele marci de lapte? De ce e una mai buna decat alta? Vad ca medicii tot recomanda ba o marca, ba alta - care-i diferenta?

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

pot sa fiu rea(lista)?
"contributia" primita de fiecare medic in parte de la o companie sau alta.

Virginia si eu care te tineam de Alba ca Zapada, tu ce faci acum? Iei munca piticilor si stai la sapaturi?

Eu sunt ok sa scriu meniul nostru.

Nicoleta, multumim oricum.
faza tare e ca azi il sanctifica pe Frere Andre; mare eveniment, Papa, etc; iar orasul e plin de decoratiuni cu schelete si fantome

Imi povestea sotul ca ieri a vazut unul prin oras imbracat in halat alb si cu urme de "sange" (picaturi, palme) iar in mana avea un cutit.

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput