Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Buna seara!

Hop si noi sa iesim la prezenta azi

Am 2 baieti raciti, muciosi, ragusiti Am fost joi la teatru de papusi si in spatele nostru un baietel racit cobza, stranuta intr-o veselie, asa ca nu ma mir ca a luat-o si Matei. Iar in aceeasi zi Matei atat l-a iubit pe Tudor (ca niciodata), l-a pupat, s-a cocotat pe el, etc, asa ca de ieri si Tudor e mucios
Ah, si mai am 2 copii mari si anemici, amandoi iau fier. Sa vedeti ce am facut: dr mi-a zis sa-i dau lui Tudor fierul impreuna cu vitamina c, am luat ieri de la farmacie vitamina c solutie, si de-abia dupa ce i-am dat si azi, am costatat ca de la farmacie nu-mi dadusera vitamina c, ci vitamina d3 Nu-mi vine sa cred ca am dat copilului altceva si nu mi-am dat seama! Sunt zombie rau

Azi Tudor a primit in premiera piure de legume (pt inceput doar morcovi pasati), pe care l-a scuipat nervos, plangand, total nemultumit..Eu, calma, incercam si maine, punem putin lapte praf, adaugam dovlecel, etc..

Hmm, ziceam eu ca e mare mancacios, dar si cand nu-i place ceva..sa te tii...a urlat si pana nu a primit bibe cu lapte nu s-a linistit.

Artu, m-a inspirat Sabina sa incerc si eu autodiversificare cu Tudor, nu, recunosc, nu am nervi s-o fac exclusiv, dar l-as testa si eu pe Tudor sa vad cum se descurca..

Virgi, super ideea cu meniul! eu o voi pune in aplicare.

Sa aveti un weekend frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Buna seara!

Hop si noi sa iesim la prezenta azi

Am 2 baieti raciti, muciosi, ragusiti Am fost joi la teatru de papusi si in spatele nostru un baietel racit cobza, stranuta intr-o veselie, asa ca nu ma mir ca a luat-o si Matei. Iar in aceeasi zi Matei atat l-a iubit pe Tudor (ca niciodata), l-a pupat, s-a cocotat pe el, etc, asa ca de ieri si Tudor e mucios
Ah, si mai am 2 copii mari si anemici, amandoi iau fier. Sa vedeti ce am facut: dr mi-a zis sa-i dau lui Tudor fierul impreuna cu vitamina c, am luat ieri de la farmacie vitamina c solutie, si de-abia dupa ce i-am dat si azi, am costatat ca de la farmacie nu-mi dadusera vitamina c, ci vitamina d3 Nu-mi vine sa cred ca am dat copilului altceva si nu mi-am dat seama! Sunt zombie rau

Azi Tudor a primit in premiera piure de legume (pt inceput doar morcovi pasati), pe care l-a scuipat nervos, plangand, total nemultumit..Eu, calma, incercam si maine, punem putin lapte praf, adaugam dovlecel, etc..

Hmm, ziceam eu ca e mare mancacios, dar si cand nu-i place ceva..sa te tii...a urlat si pana nu a primit bibe cu lapte nu s-a linistit.

Artu, m-a inspirat Sabina sa incerc si eu autodiversificare cu Tudor, nu, recunosc, nu am nervi s-o fac exclusiv, dar l-as testa si eu pe Tudor sa vad cum se descurca..

Virgi, super ideea cu meniul! eu o voi pune in aplicare.

Sa aveti un weekend frumos!

Sorana
Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010)

cum administrezi fierul si vitamina c??

noi am primit indicatii ca fierul sa fie administrat inainte de masa cu 15-20 min si vit. c dupa masa

Camelia - fericita mamica de bebelusa Teodora - 15.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Bun gasit!

Slaba activitate azi - se vede ca a fost frumu afara, nu au stat fetele pe net!:)
Ce facem insa cu pontajul? Acordam invoire:)?

Artu - happy halowen!
S-a importat vad si la noi, in sensul ca am vz ca astazi au stat romanii la cozi pentru a cumpara costumatii - ca orice sarbatoare importata...nu se respecta data si aici se sarbatoreste azi:), prin cluburi, profitind ca e simbata.

Corina - are dreptate Artu, partial insa, cu laptele si producatorii... de ce spun asta: mi-e greu sa cred ca producatorii de lapte vor merge pe la pediatri sa ii motiveze, pentru a recomanda produsul lor, cum se intimpla cu medicamentele insa.
Ceea ce eu stiu despre lapte, si am mai spus, este ca Danone nu contine lapte, iar Napoca (info primita de la o persoana bine edificata in domeniu) are nesimtirea sa contina DOAR LAPTE:).
Personal am incredere si in Dorna - care, contrar asteptarilor, contine lapte din Polonia, nu din Bucovina:). Cam asta stiu eu despre lapte!:)

Cordelia - era sa te strig la catalog! :)

Cris - unde ai fugit azi?
Mira - nu ai terminat de despachetat ?:)

Mateo azi, fara nici o ocazie, pentru ca nu am mai rezistat eu, a primit frumosul jumper de la Fisher Price: http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2000&e=product&pid=38839 . Ii place tare, desi inca nu a descoperit el tot ce ofera produsul!
Nu l-am lasat decit vreo 5 minute, reglat foarte sus, cit sa nu atinga cu piciorutele si sa isi forteze articulatiile - dar au fost minute fericite!
Sa fi asteptat pina la 6 luni...sau mai rau, de craciun, cum propunea tati - era o alta vanitate personala si atit:) - asa ca am scos jucaria la utilizat. nu mai rezistam eu, ca am cumparat-o de cind era inca in burtica;)!!!

Vorbeati de cadouri: si eu exact la calendare de perete ma gindisem - sa vad cine mi le prelucreaza putin - ca eu nu mai apuc... ufff.
Va pupic si va las aici!
Muah!

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

'neatza fetele..... dulci tuturor
eu inca sunt la recuperat cu cititul.....

sunt super fericita....ieri printesa mea a papat pe la 2, 100ml de supica cu putin pui de curte si 120 ml de laptic cu cereale bio, iar seara a papat 210ml de laptic cu cereale .....wow sper sa o tina pofta asta de papika......da doamne !!!!

THEO MERCI MULT IUBITA DE URARI.....ESTI O DULCE
(acum am ajuns la mes de la tine)...te rog sa nu te mai superi si sa nu mai lipsesti de pe forum....avem nevoie de tine pe aici.
FETELOR VA ROG SA NU VA MAI SUPARATI.....CA DOAR NU SUNTEM NISTE COPII, SUNTEM FEMEI IN TOATA FIREA ("LA CASA LOR SI CU COPII"-VB LU' NASA-MEA )......DECI INTR-UN CUVANT MATURE
aici intram sa ne mai deconectam, sa ne relaxam, sa mai invatam ceva....nu ca sa ne enervam sau sa intepam alte fete, care numai de asa ceva nu au nevoie.... tuturor pt intelegere

O DUMINICA SUPERBA TUTUROR !!!!

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR

Mergi la inceput

EU TOT OFFTOPIK ....ce sa fac daca acum am ajuns cu cititul la urarile de bine.....

VERONICA O DULCE ....CA DE OBICEI.....MERCI DIN SUFLET!!!! DULCI PT TINE SI COMOARA TA...

deci m-am emotionat toata cand am citit mes si am ascultat melodiile de la voi.....SUNTETI SUPER!!!!

GALERIA ZAMBETELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

neatza
iar beau cafeaua singura
of si ce cafea buna facusem

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010

Mergi la inceput

ALINUTZAA MULTUMIM DIN SUFLET !!!!
LAURITA MERCI MULT DE URARI !!!!
MARILENA ITI MULTUMESC PT URARILE "CANTATE" ....
NICOLETA ITI DORESC SI TIE LA FEL....MULTUMESC
MARY DOAMNE CAT DE FRUMOS AI SPUS.....MULTUMIM DIN INIMA...!!!!
ALESICOO MULTUMIM MULT
OANARUS MERCI DIN INIMA....
TATYANA INCA O DATA ...MULTUMESC PT URARILE FRUMOASE, ESTI O SCUMPA....
VIRGINIA MULTUMIM DIN ADANCUL INIMII........FELICITARI PARINTILOR!!!
GABITZA MERCI MULT....
ARTURICIIIII MERCI MULT SCUMPA...
SABINA MULTUMIM MULT
SORANA MERCI PT URARI....ESTI O DULCE!!!
CUSA MULTUMIM DIN SUFLET....SI....LA MULTI MULTI ANI FERICITI !!!!

FETELOR NU AVETI IDEE CAT MA-TI EMOTIONAT, PANA LA LACRIMI....SUNTETI NISTE DULCI !!!!
VA UREZ DIN SUFLET CA DOAMNE DOAMNE SA FIE ALATURI DE FAMILIILE VOASTRE SI SA VEGHEZE ASUPRA BEBELUSILOR VOSTRI SCUMPI !!!!

GALERIA ZAMBETELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

[/quote]cum administrezi fierul si vitamina c??

noi am primit indicatii ca fierul sa fie administrat inainte de masa cu 15-20 min si vit. c dupa masa

Camelia - fericita mamica de bebelusa Teodora - 15.06.2010
[/quote]

Noi punem in aceeasi lingurita si fierul si vit C si le dau dupa masa de lapte. Intr-adevar, mi-a zis si mie dr ca de obicei fierul trebe dat la distanta de masa, insa cum da frecvent tulburari gastrointestinale, e mai usor sa fie tolerat pe stomacul plin. Matei chiar si asa de cand cu fierul face ba constipat, ba deranjat, plus 3 scaune minim pe zi, deci e vraiste la stomac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

Buna dimineata ,

am intrat si eu pe fuga ....

Mary foarte frumos jumperul, am pus si eu ochii pe unul de la bright c stars , scrie ca de la 4 luni e ok, dar barbatu-mio e putin cam sceptic in privinta lui, zice ca sta copilul prea pe varfuri si dupa aia daca isi formeaza asa mersul habar nu am , ne mai gandim pana la Craciun....,

Virgi spune=ne te rog de unde ai luat costumasele, si eu as vrea sa ii iau elf sau mos craciun, dar am gasit undeva la 95 lei +transport....ma gandesc ca de banii astia poate ii iau o jucarie interesanta in plus... in ultima instanta cred ca ii voi confectiona eu unul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

theooooo, iubitaaaa, pe unde umbli? haide revino pe aici si mai incanta-ne cu povestioare... ce mai face bebe Stelios?

maribell, ce figura esti!....cum ai raspuns tu fiecarei mamici in parte.. ce bine ca ai de unde sa ii dai fetei pui de curte...off, ce bine mi-ar prinde si mie...eu am avut bunici la tara si mereu imi placeau borsurile de gaina, friptura de pui de curte. sotul insa, care a crescut in Bucuresti, habar n-are de gustul ala de carne si acum doi ani cand am mers la niste rude si ne-au pus in fata friptura de pui de curte, el a luat doua guri si n-a mai mancat. i-am mancat eu portia. cand l-am intrebat de ce nu a mai mancat zice: pai, nu avea gust de pui! cica era asa, tare, atos, el stie ca puiul are gustul ca ala de la magazin.
iar eu, ce n-as da sa mananc mereu asa pui...
ei, la noi e circ mereu la fazele astea cu mancarea, caci laptele de vaca de la tarani, nu e lapte pentru el(se stramba mereu) iar acum cateva luni se uita fascinat la niste gogonele care cresteau pe vrej in curtea unei manastiri, zicand ca n-a avut unde sa vada cum cresc ele(adica ca provin dintr-o planta si nu de la piata de pe taraba)

Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput