Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

hai ca va chem eu la o cafea rece
copilul mare e bolnavior,a stat sambata afara pana la apusul soarelui,seara mi-a facut febra,azi noapte la fel,are rosu in gat
pitica deocamdata nimic,dar pericelul e langa mine

aveti,pt ca nu vreti sa mai scrieti aici,daca va supar eu cu ceva va rog pm si doar o sa va citesc

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Neata,

Offf ce ceata si ce naspa e afara
Sotul de o sapt tot zice ca raceste si pana la urma mi-a dat si mie. Sper sa nu o ia si asta mic.
De cateva zile doarme bine toata noaptea si parca si papa mai bine. Noi dimineata pe la 6-7 papam laptic, pe la 10-11 piure de fructe si suc de fructe, pe la 13-14 lapte cu cereale si piure de legume, mai pe seara cereale dar dulci(fructe si biscuiti de la Plasmon sau gris cu lapte) iar seara dupa baita inca un laptic. Daca se trezeste noaptea serveste ceai.
In rest avem 68cm si 8.2kg. Avem multe hainute care ne-au ramas mici inainte sa le purtamO sa le facem si noi cadou mai departe.
Mai bine primeam pampersi cadou decat atatea hainute. Chiar nu pot sa-l imbrac in toate doar daca il schimb de doua trei ori pe zi.
Va doresc o zi frumoasa,

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

si acum meniul de ieri al fetei............care nu mai vrea lapte ce ma fac,parca il exclude zilnic mai mult si mai mult
7 00 lapte 150 ml
9 00 galbenus cu piure de morcov aburit
13 00 lapte 100 ml
16 00 suc de morcov + pic mar 20 ml
17 00 branzica cu mar si para rasa cam 150 ml
20 00 lapte 120 ml
apoi somn pana la 5 pe vechi pe nou 6 unde a baut 100 ml lapte

face greva nu mai vrea lapte si nu primeste ceai sau apa decat in cazuri extreme....ce ma fac

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

'neatza.......
va servesc cu un cappuccino delicios.....
sunt babau' pe uscat la cules de perje , bombonika mea dulce m-a facut cu capul azinoapte cu mucii ei...tragea cate-un chiot, in somn , iar eu ....normal...ma trezeam si verificam copilul.s-a trezit la 6....ea este inca pe ora veche , acum doarme.....iar eu sunt rupta de somn.
nu stiu ce sa mai fac cu mucii.....ma fac cu capul
¿¿¿¿¿¿oare aerosolii ii fac bine???????
PROBLEMA: printesei nu-i mai place lapticul simplu, bea foarte putin.in schimb pe cel cu cereale il rade.....ce sa fac???
la sfatul dr-ului ii dau de 3 ori pe zi cereale....
dimineata:lapte cu cereale bio
la 11: suc mere, morcov si un pic portocala, putin piure mar, si lapte simplu
la 14.30: lapte cu cereale orez nestle
la 17.30: supa de legume si lapte
seara, sau noaptea(in functie de cat de somn ii este):lapte cu cereale de orez cu morcov

CARLA MERCI MULT DE URARI....
IOANA 1234 MULTUMIM DIN SUFLET....

O SAPTAMANA FRUMOASA VA DORESC....

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR

Mergi la inceput

CUM SE NUMESTE SIROPUL CU VIT C ??????

GALERIA ZAMBETELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

neatza fetele
cafeaua am baut-o deja
sper sa nu fie nimic grav cu fetita ta mira
vad ca au mai inceput si alte mamici diversificarea inainte de 6 luni,am crezut ca sunt eu prea grabita
bianca mananca bine fructele si iaurtelu,legumele fierte nu iau placut si am hotarit sa incerc un pic mai tarziu
legat de mar eu l-am mai amestecat cu morcovel crud, am facut un piureut la bleder si i-a placut
legat de apa , nici sa nu auda,iar ceai acum a inceput sa bea baby drink
cand se ridica singuri in fundulet,nu mai stiu de la cristi,bia sta in fundulet in carut,intre perne, dar singura nu sta decat foarte putin,daca o apuc de manute prefera sa se ridice direct in piciare decat in fund
va pupam si am admirat si ceilalti bebei, sunteti foarte frumosi bebeilor,dar si noi...........

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

mira, , sper sa nu fie nimic grav cu fetita ta. nu am experienta cu fetitele, asa ca ma abtin.
in privinta infectiei urinare, oricat de adepta a homeopatiei as fi eu, tot ma indoiesc ca s-ar putea rezolva daca intr-adevar se confirma infectia. homeopatia are limitele ei si e bine sa i le recunosti.
sub nicio forma sa nu lasi infectia urinara netratata, ca de la sine nu trece, chiar daca simptomele ar disparea. se pot dezvolta probleme mult mai grave si nu e bine deloc.
faci analiza cu antibiograma si mergi la sigur cu antibioticul potrivit. ai putea sa-i dai ceva homeopat - daca vrei - sa protejeze cumva organismul de atacul antibioticului, sau pentru refacerea florei intestinale.

sanatate multa tuturor puilor bolnaviori . si al meu tuseste ca un magarus, ne tratam cu laptic cu anticorpi si cu drosera, homeopat.
uf, la primul n-am avut nicio problema pana la 1 an, absolut deloc.

pupici.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

MIRA MULTUMIM DIN SUFLET PT URARI ESTI FOARTE DRGUTA....
.....si LINISTESTETE, sunt sigura ca nu este nimik grav....
imi inchipui in ce hal te-ai speriat, asa m-am speriat eu ieri parca, cand m-i sa parut ca antonia mea are un piciorus mai mic....iubi zice ca nu sunt sanatoasa, dar la urmatoarea vizita la dr il pun sa o masoare el....

GALERIA ZAMBETELOR

Mergi la inceput

NANA MULTUMIM MULT DE URARI......

CE BINE CA AI REVENIT....MA BUCUR MULT

GALERIA ZAMBETELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

maribel legat de mucisori, eu ii pun ser fiziologic si o aspir.
la recomandarea medicului cand a fost mai frig afara, pentru ca noi iesim zilnic, i-am dat cate putin nurofen

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010

Mergi la inceput