Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 11
Virgi17 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana1234 Buna dimineata , Virgi spune=ne te rog de unde ai luat costumasele, si eu as vrea sa ii iau elf sau mos craciun, dar am gasit undeva la 95 lei +transport....ma gandesc ca de banii astia poate ii iau o jucarie interesanta in plus... in ultima instanta cred ca ii voi confectiona eu unul... Cea mai fericita mami de Victor Andrei ( 15.06.2010) |
Ioana, pai atat am dat si eu pe ele, ca in alta parte n-am gasit si am zis ca pentru primul Craciun petrecut impreuna, cand oricum e mica,haioasa, ii iau. De transport nu am vazut sa imi ceara bani in plus, o sa vad maine, cand ma vor contacta.
Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)
Vivela spune:
salutare
va invit la un cico si un piscot , eu si sotul facem 14 ani de cand ne-am cunoscut. ce tineri eram, ehee...abia facusem 18 ani.
Traiesc in Orasul Alandala
lenabum spune:
la multi ani vivela tie si sotului
miai amintit ca si noi de cand neam cunoscut am facut 21 aveam 15 ani si el 19 , ma cuprins melancolia
noi astazi neam plimbat la bunici doar ce am venit
va pupam si mai poftiti si pe aici.............
fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
mommy_to_be spune:
Seara buna, dragele mele!
Vin si eu cu o intrebare de mamica disperata... si va rog tare mult sa-mi raspundeti, care sunteti pe receptie. O stergeam in seara asta pe Maia la fundulet si am observat cu stupoare ca orificiul ei vaginal lipseste cu desavarsire Sunt foarte panicata si ma tot intreb daca a fost mereu asa. De cercetat, i-am mai cercetat zona in primele zile de viata si parca exista "gaurica"... Mai mult decat atat, dupa ce s-a nascut a avut acea "falsa menstruatie" de care au parte unele fetite, adica niste scurgeti rosiatice si gelatinoase din cand in cand. Deci daca au iesit, inseamana ca au avut pe unde... Acum zona respectiva are o dungulita in mijloc ca si cum s-ar fi unit marfinile orificului... Se poate asa ceva? Cum sta treaba la fetitele voastre in zona cu pricina? Am de gand sa merg si la doctor, insa pana atunci mai caut raspunsuri si la voi, caci simt ca innebunesc.
O suspectez si de infectie urinara, caci mi se pare ca se chinuie cand face pipi, e destul de iritabila, se trezeste foarte des noaptea ( ceea ce nu se intampla pana acum) si, am observat cand am lasat-o in funduletul gol, face pipi nu cu jet, ci cate putin, picurat...
Off... as fi vrut sa va scriu in alta stare... sper insa sa fiu eu paranoia si sa nu aiba fata nimic...
Va pup pe toate
veronicach spune:
Mira eu te rog sa te linistesti
cu siguranta fetita ta este bine si nu ii lipseste nimic
poate e doar o faza in dezvoltarea fetitelor, poate nu se vede pentru ca e grasuta
nu te nelinisti inainte sa mergi la un medic
eu nu am auzit de astfel de cazuri,probabil pentru ca nu exista
stiu ca nu te poti relaxa insa incearca sa nu te stresezi prea tare, caci vei transmite si micutei starea ta
iti repet, cu siguranta, totul este in regula
a fost verificata la nastere si chiar tu spui ca totul a decurs normal
nu se inchidea pur si simplu corpul...cred ca himenul acopera orificiul...
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe
veronicach spune:
probabil ai gasit si tu dar uite http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=20738
sunt cazuri in care himenul poate acoperi toata deschizatura vaginului
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe
nikolett2445 spune:
citat din mesajul lui mommy_to_be Seara buna, dragele mele! Vin si eu cu o intrebare de mamica disperata... si va rog tare mult sa-mi raspundeti, care sunteti pe receptie. O stergeam in seara asta pe Maia la fundulet si am observat cu stupoare ca orificiul ei vaginal lipseste cu desavarsire Sunt foarte panicata si ma tot intreb daca a fost mereu asa. De cercetat, i-am mai cercetat zona in primele zile de viata si parca exista "gaurica"... Mai mult decat atat, dupa ce s-a nascut a avut acea "falsa menstruatie" de care au parte unele fetite, adica niste scurgeti rosiatice si gelatinoase din cand in cand. Deci daca au iesit, inseamana ca au avut pe unde... Acum zona respectiva are o dungulita in mijloc ca si cum s-ar fi unit marfinile orificului... Se poate asa ceva? Cum sta treaba la fetitele voastre in zona cu pricina? Am de gand sa merg si la doctor, insa pana atunci mai caut raspunsuri si la voi, caci simt ca innebunesc. O suspectez si de infectie urinara, caci mi se pare ca se chinuie cand face pipi, e destul de iritabila, se trezeste foarte des noaptea ( ceea ce nu se intampla pana acum) si, am observat cand am lasat-o in funduletul gol, face pipi nu cu jet, ci cate putin, picurat... Off... as fi vrut sa va scriu in alta stare... sper insa sa fiu eu paranoia si sa nu aiba fata nimic... Va pup pe toate Mira, mamica implinita si fericita cu perfect, Maia-Alexandra (11 mai 2010) http://community.webshots.com/user/maia_alexandra?action=publicAlbums |
linistestete
totusi inffectie urinara e posibil sa aiba,mergi maine la analize inceaca sa recoltezi urina
Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)
mommy_to_be spune:
vero, nikol va multumesc din suflet pentru raspunsuri. Miane imi fac si programare la pediatru pentru linistea mea, insa sa stiti ca incurajarile voastre m-au mai linistit. Si sotul imi tot zicea sa ma linistesc ca totul e ok, insa el imi zice asta de fiecare data cand ma vede panicata, asa ca parea a doua mamici e mai de incredere.
V-am tot citit de-o saptamana incoace si cand sa ajung si eu la un capat si sa va sciu, voi mai treceati cateva pagini in catastif... Acum insa, cu weekend-ul, am reusit sa va dau de capat. Am in cap un rezumat la ce s-a scris si uite ca ma bag si eu sa adaug urmatoarele:
Tatiana Casa de piatra! Am vazut pozele de la nunta/botez si ai fost o mireasa SUPERBA! Nici nu ai zice c-ai nascut. Jos palaria!
Maribel, Casa de piatra si voua si sa fiti sanatosi si fericiti! Pozele nu le-am vazut inca, dar promit sa trag si eu cu ochiul.
Artu, iar m-am topit toata cand am vazut filmuletele
despre autodivesificare sunt asa tentata sa mergem si noi pe aceasta varianta, insa in acelasi timp mi-e asa de frica... sa nu mi se inece fata. Stiiiiiu, ca fiind alaptata are sanse mai mari de reusita, ca multi copii mananca asa si sunt safe and sound, ca e probata metoda, ca e logica... mai citesc si iau o decizie.
despre sterilizare si noi sterilizam tot pana sa plecam in concediu, la rece cu dezinfectant de la Chicco. Am uitat dezinfectantul acasa, am vazut ca fata nu a aptit nimic si am renuntat la metoda. Spalam bine bine, si dezinfectam ce cade pe jos in casa, dar mai ales afara.
calcatul...uf.. eu calc doar camasile lu' sotu' atunci cand are nevoie la servici. El incearca sa fie dragut si-si pregateste totul sa calce singur, da cand vad ca sta la o camasa pe care eu o calc in 10 min jumate de ora, mi se face mila si intervin. Hainutele Maiei i le-am calcat doar inainte de a se naste Dupa, am renuntat. Le spal cu detergent bio, la 30-40 de grade si suntem ok.
despre slabit... Bia, Sorana felicitari pentru vointa si rezultate. Si eu vreau sa slabesc, mai ales ca m-am saturat sa ma tot intrebe lumea daca sunt insarcinata. La mine asta a ramas mai batator la ochi: burta, si ma frustreaza rau. Dupa cum va ziceam, m-am apucat de Zumba, iar filmuletele le-am luat de pe pirate bay, ca tot intreba Mary si mai fac si un programel de abdomene de 8 minute/zi, de pe you tube. Se cheama 8 minute abs si e misto ca e f. eficient intr-un timp scurt. Cu mancatul stau cam prost pentru ca am intrecut orice limita cu dulciurile in concediu. Si am constatat ca mancatul de dulce e ca un drog. Inainte da plec eram la regim, fara dulce si fainoase, iar acum, ca am bagat iar zaharul in organism, imi trebuie mult vointa sa renunt la el... Pentru fetele interesate, eu am o cura de slabire pe care am urmt-o cu foarte mult succes anul trecut in februarie si am slabit 10 kg in 2 saptamani. Dupa care mi-am si pastrat greutatea. Stiu ca e revoltator si pare nesanatoasa, insa cura o am de la medicul acupuncturist la care mergeam in perioada respectiva pentru ovare polichistice (ma pregateam de bebe). Tot el m-a ajutat sa si slabesc. E devarat ca faceam acupuntura si pentru asta si poate si din aceasta cauza scaderea in greutate a fost asa de mare. Oricum, daca sunteti interesate, o sa pun cura pe mail-ul comun. Momentan eu nu o pot tine caci nu vreau sa pierd lapticul. Pe cine am innebunit de cap, imi cer scuze
Alina, Vivela, va intreb pe voi caci sunteti in tema, credeti ca se poate trata infectia urinara prin homeopatie? Ca daca buburuza are, nu i-as da antibiotice.
Muuulte mai aveam de zis, na neuronul meu obosit si panicat a uitat. Aaaa... un lucru mai vreau sa adaug, scriindu-va, mi-am dat seama ca mi-a fost mai dor de voi decat credeam.
Noapte buna tuturor, mamici, puiuti si tatici. Sa aveti o noapte linistita, cu putine treziri
mommy_to_be spune:
Eu inca mai bantui pe aici... am reusit sa-i fac si eu album Maiei pe pagina floricelelor de liliac, caci pagina ei, de la semnatura, nu am apucat s-o mai actualizez demult. Sa vedeti ce fetita mare are mama si frumoasa foc. Ce mai... puiul meu de cioara... stiti voi...
Madamar spune:
citat din mesajul lui mommy_to_be Seara buna, dragele mele! Vin si eu cu o intrebare de mamica disperata... si va rog tare mult sa-mi raspundeti, care sunteti pe receptie. O stergeam in seara asta pe Maia la fundulet si am observat cu stupoare ca orificiul ei vaginal lipseste cu desavarsire Sunt foarte panicata si ma tot intreb daca a fost mereu asa. De cercetat, i-am mai cercetat zona in primele zile de viata si parca exista "gaurica"... Mai mult decat atat, dupa ce s-a nascut a avut acea "falsa menstruatie" de care au parte unele fetite, adica niste scurgeti rosiatice si gelatinoase din cand in cand. Deci daca au iesit, inseamana ca au avut pe unde... Acum zona respectiva are o dungulita in mijloc ca si cum s-ar fi unit marfinile orificului... Se poate asa ceva? Cum sta treaba la fetitele voastre in zona cu pricina? Am de gand sa merg si la doctor, insa pana atunci mai caut raspunsuri si la voi, caci simt ca innebunesc. O suspectez si de infectie urinara, caci mi se pare ca se chinuie cand face pipi, e destul de iritabila, se trezeste foarte des noaptea ( ceea ce nu se intampla pana acum) si, am observat cand am lasat-o in funduletul gol, face pipi nu cu jet, ci cate putin, picurat... Off... as fi vrut sa va scriu in alta stare... sper insa sa fiu eu paranoia si sa nu aiba fata nimic... Va pup pe toate Mira, mamica implinita si fericita cu perfect, Maia-Alexandra (11 mai 2010) http://community.webshots.com/user/maia_alexandra?action=publicAlbums |
Draga Mira - am citit in fuga totul si am decis sa iti raspund tie intii, avind in vedere ca intimplator am o prietena mamica de fetita cu aceeasi problemutza cu Maia ta.
De departe, nu e deloc grav: ca sa te linistesti, dar se poate sa se fi lipit orificiul vaginal - cum bine spui si tu!
Carmen, prietena mea, nu stia daca fetita ei a avut sau nu - iar cind bunica fetitei a observat ca orificiul lipseste fetita avea aprox. 1 an; tare s-au mai stresat, ca medicii de familie si altii nepriceputi spuneau ca e o anomalie, o speriau ca cine stie, poate nu are nici organe interne.
Totul s-a rezolvat insa cind a mers la chirurgul pediatru, care cu ajutorul bisturiului i-a "desfacut" ceea ce se inchisese.
Ea era innebunita atunci, acum nici nu vrea sa mai auda, dar daca ai nevoie sa vorbesti cu ea, eu cu drag te pun in legatura.
S-a vindecat f repede, deci nu e deloc problematic!
Deci se poate sa se fi lipit, si nu e vorba de himen, ci de tesutul exterior.
Mi-as dori sa te prinda treaza acest mesaj al meu si sa dormi linistita! Ti-l trimit si pe PM, si pe mail;) - pupici!
Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul