Ghiocei de martie-aprilie 2009***270***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Dyana multa sanatate mamei tale!

LA MULTI ANI! Bodo si mamicii puternice Dodo-pui

Olishka da, se semneaza un contract cu gradinita. Eurespalul ar fi trebuie sa-si faca efectul in 3 zile... Multa sanatate lui Davidutu!

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

denisamada - am admirat-o pe adelake si pe-afara dar mai ales prin casa
suuuper camera are
si ce frumos se spala pe dinti
la coboratul scarii nu are probleme?

aparatoarea de pat este OK ? ca din tot ce am citit pe site-uri spuneau ca salteaua trebuie sa aiba cel putin 10 cm si a mea are cerd ca vre-o 5-6cm, nu mai mult si stateam in dubiu daca sa comand sau nu
multumesc

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

bianca eu am inteles scrisul din filmul cu vladimir dar voi il vedeti www.youtube.com/watch?v=Wj_yhJs5YpI" target="_blank">aici?

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

fetele; multumim de incurajari; vestile sunt bune, cardiologul zice ca nu-i absolut nici o problema, e o cantitate normala de lichid, nimic exagerat, deci suntem pe drumul bun; iar mami are o alta voce la telefon, cum n-am mai auzit-o de mult; a dormit toata noaptea neintoarsa, e odihnita, respira bine, are minime dureri.... .. imi vine sa-mi trag palme ca n-am adus-o mai devreme la spital; am mers la vreo 7 doctori, toti ne ziceau cam acelasi lucru, ca trebuie urmarit, ca sa mai ia una-alta... am zis ca n-or fi toti tampiti.... si uite ca abia la complicatii am ajuns unde trebuia; eu chiar ma invinovatesc acum tare rau ca m-am luat dupa doctorul care o vede de vreo 6 luni....... doar ca parea destul de orientat si calm si ok, chiar ne suna el dupa ce o consulta, sa ne linisteasca si sa ne explice detaliat.... nu mai stiu ce sa cred.....

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27
vestile sunt bune, cardiologul zice ca nu-i absolut nici o problema,

ma bucur de asemenea vesti pt mama ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

sa stiti ca mutzu are aspirator de jucarie si este foooarte incantat de el; n-as putea sa spun ca l-a abandonat complet pe cel mare, tot il bag ca disperata toata ziua prin casa cu el supraveghetor sef, dar macar din cand in cand ma mai ajuta si el si-l baga pe al lui; la fel sterge praful cot la cot cu mine, si sterge pe jos parchetul si gresia.... cu sosete din sertarul lui

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Buna dimineata,La multi ani Bogdan!Dyana, multa sanatate mamei tale si cauta puterea in tine sa lupti pt. mama ta si pt. ceea ce iti doresti.Nu mai pune la suflet, tu singura ai zis ca asa e sotul tau si nu cred ca se va mai schimba.Incerca sa-i explici cum te simti fara a fi suparata pe el.Uita-te in jurul tau si ai sa vezi ca nu esti singura si pe sot i-al asa cum este.Multi Adrisimo, ce simpatic este Dragos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Azi noapte am stat sa-i fac un album lui Theo.Am gasit la real album cartonat super ieftin in jur de 100 lei, numai ca aranjarea o faci tu.Sunt curioasa ce o iesi, nu am ajuns decat la luna 5, ca pana am selectat din toate pozele facute a durat ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Sa zicem ca eu ma descurc cu subtitrarea la Dragos, dar interlocutorul de la telefon saracu':))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Cica mai sunt locuri la Moeciu.

Asa ca i-am spus lui Novus sa ne treaca si pe noi pe lista.

Mergi la inceput