Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (156)
Raspunsuri - Pagina 4
ale1212xa spune:
nb fetele
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa nb fetele ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Nu avem voie sa lasam totul la voia intamplarii, asa cum nu avem voie sa ne inecam. Inoata!."
simplicity spune:
Lorex,ce fain e ca ai iesiri/intalniri cu fetele.....
Livia,acum mi-am adus aminte ca ai spus ca oferi cadou de lml cate un porsche sarbatoritilor,Ariana e super incantata eu si mai si...ca vand masina si imi iau casa...
Motto-ul de azi:
"Nu avem voie sa lasam totul la voia intamplarii, asa cum nu avem voie sa ne inecam. Inoata!."
simplicity spune:
La multe lunite Maia,fetita finuta
Motto-ul de azi:
ayanna_xem spune:
HAIRCUT, in sfarsit ma dumirii si eu...credeam ca vorbesti despre cereale care au in compozitie lapte de soia. Ca LP eu folosesc NAN HA ca asta i-a priit si i-am mai facut cu cereale, dar n-a fost foarte incantata. E adevarat ca nu am pus foarte multe, doar una-doua masuri de teama sa n-o indop, si era cam lichid asa si am observat ca ei ii plac mancarurile mai consistente, gen piure. Am incercat si cu orez cu fructe si cu diverse tipuri de cereale (de la Milupa am luat io) si nici un succes. Am sa incerc si cu cele de la Humana desi mira-m-as sa ii placa. Am vazut reclama la tv la niste produse din lapte de capra, de la Covalact parca...am sa ma mai interesez, daca gasesc iaurtel sau branzica dulce mai variem si noi meniul ca nush ce combinatii de fructe/legume sa-i mai fac ca sa fie cat mai divers.
Acum daca ma gandesc bine cred ca vreau prea multe de fapt...eu am un caietel in care notez tot ce papa si incerc ca macar 4 zile sa fie meniuri diferite dimineata, pranz si seara...dar exagerez nu-i asa? ca doar nu se intampla nimic daca acelasi tip de mancare se repeta mai des, dar is zuza eu...de aia probabil si ma stresez atat cu mancarea asta, of...
LORI mami, da, eu incalzesc papica chiar daca e combinatie gem-banane-biscuiti, din cauza ca gemul si fructele le tin la frigider si chiar daca le las sa ajunga la temperatura camerei fii-mea nu le papa...are si ea mofturile ei. Orice papica ii dau, fie ea de legume sau fructe trebuie sa fie caldutza altfel refuza...Dar asta nu-i bai, prepar repede piureuasul dupa care il pun cateva minute la incalzitor si gata e, numai bun de papat. Iaurtel nu-i dau ca noi n-avem voie, dar daca ar fi probabil ca si pe ala ar trebui sa i-l incalzesc...
Foarte interesant ce faci tu acolo la scoala...mi-ar place si mie sa studiez chestii de astea asa pentru cultura mea generala.
Despre peste...din cate stiu eu pastravul ar fi dintre cele permise, dar e indicat sa fie proaspat. Noi avem o pescarie aici in oras si noi am comandat pastrav si ni-l aduce viu...tre sa-l asasinam noi...
ONITZA...acusica faceti 9 luni si tu inca mai alaptezi!!! Pai exista dragoste mai mare decat cea pe care i-ai oferit-o tu puiutzului tau??? Ia decizia care e cea mai buna pentru tine si pentru bebe, pentru ca sa fiti amandoi sanatosi, iar tu sa ai mintea limpede si sufletul impacat ca i-ai oferit cea mai mare dovada de iubire...chiar daca asta implica intzarcatul. Incearca sa iei lucrurile mai usor si sa vezi partea buna...eventual poti incerca intzarcatul progresiv ca sa nu fie traumatizanta 'ruptura' pentru nici unul din voi. Important e sa iei o decizie si sa te gandesti la sanatatea ta si astfel implicit la binele lui...decat o mamica care alapteaza in stres si dureri, mai bine sa tina biberonul o mamica fericita si relaxata nu?
MYKY, din cate stiu, pana la un an cel putin sunt foarte importante mesele de lapte si chiar sunt indicate atat dimineata cat si seara. Eu zic sa nu renunti la laptic in favoarea solidelor...poti sa-i mai dai cate o gustarica eventual intre mesele pe care le ai deja, dar nu scoate lapticul.
La noi programul e cam la fel ca la SIMPLY cu singura diferenta ca pe la masa de 17 eu trebuie sa-i dau ceva mai consistent ca nu se satura cu fingerfood...
SIMPLY...tu cum ii dai paine prajita? Ca fingerfood sau cum? Nu e prea aspra?
LIVIA...e foarte posibil sa fie de la broccoli ca citisem undeva ca nu e foarte recomandat din cauza ca provoaca balonari. Si la noi are momente cand se partzaie si se foieste si se strange de parca ar avea colici chiar daca nu-i schimb nimic in menu....cine stie? o fi burtica lor mai sensibila si reactioneaza uneori chiar si la papica cu care se presupune ca sunt obisnuiti...
A mea cand are dureri din astea de burtica sau ce-or fi, sta la tzitzi numai in pozitii ciudate...calare peste mine (adica peste burta mea, de ma rupe cu cele aproape 9 kile ale ei) dar cu genunchii adunati sub ea si cu fundul in sus, sau de-a curmezisul peste mine (burta pe burta), uneori isi pune funduletzul in capul meu si papa tzitzi pe dos cum ar veni, cu capu-n jos...ce sa mai, e comedie mare cu frichineala ei...ideea e ca indiferent de pozitie nu lasa frate tzitza din gura nici in ruptul capului, dar intr-un final se linisteste si cu partzurile si cu frichineala.
Cartulia aia de i-ai pus tu link acum, cred ca e aceeasi cu cea pe care a trimis-o Lorex pe mail-ul comun. Are multe retete, eu am mai studiat-o si am mai listat retete de pe acolo.
...am editat o iconita din care reiesea ca as fi sado-maso si ca imi place sa asasinez pesti...
ayanna_xem spune:
Deja suntem in 29???
Ei, atunci sa facem urari...
LML Maia. Sa fii sanatoasa puiutz si sa cresti mare si sa fii mandria parintilor tai!!!
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem SIMPLY...tu cum ii dai paine prajita? Ca fingerfood sau cum? Nu e prea aspra? |
Da,ca si fingerfood...dupa ce o prajesc,pun un pic de unt plus branzica sau dulceata ,tai marginile si apoi in 3 parti,iar acestea in jumatate,ca niste patratele.Ariana a acceptat de la inceput,si cand pun unt se inmoaie(plus nici nu o prajesc de e neagra,un pic rumenita)
Motto-ul de azi:
ayanna_xem spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Da,ca si fingerfood...dupa ce o prajesc,pun un pic de unt plus branzica sau dulceata ,tai marginile si apoi in 3 parti,iar acestea in jumatate,ca niste patratele.Ariana a acceptat de la inceput,si cand pun unt se inmoaie(plus nici nu o prajesc de e neagra,un pic rumenita) Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Nu avem voie sa lasam totul la voia intamplarii, asa cum nu avem voie sa ne inecam. Inoata!." |
Super interesant...
Abia astept si eu sa-i pot da mai multe...acum nu papa decat chestii foarte moi, fructe sau legumite fierte. Daca simte ceva mai tare isi face greata de ma sperie si pe mine ca se ineaca. Adevarul e ca nici dintisori nu are si probabil ca ii vine mai greu sa molfaie...
ayanna_xem spune:
Eu cred ca ma retrag la somn ca imi cam da tarcoale Ene (nu MiniEne ci Mos Ene ).
Va pup...s-aveti o noapte linistita!
Auzisi Jijele?????
simplicity spune:
Ariana abia sta sa ii tai unghiutele,iar in timp ce doarme e dificil(pt ca nu vreau sa o trezesc),voi cum procedati?
Noapte buna
Motto-ul de azi: