Fluturasi de martie-aprilie 2011 (57)
Raspunsuri - Pagina 20
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s alina.n tare ocupata mai esti ![]() ![]() miki mai este la fel, mai ales ca are un nazdravan mic. simona vad ca nu se plange deloc, ea are cei mai cuminti copii ![]() ![]() S-a intamplat minunea mult asteptata 23+![]() |
eh da vlad al lui miki este chiar u 1 zi mai mare ca naty
cred ca simona are copilasii putin mai mari si sunt deja la gradi nu?
mami de
Naty (10.04.2009) si
24+ cu
Alex
simonacip spune:
| citat din mesajul lui roxy_s simona vad ca nu se plange deloc, ea are cei mai cuminti copii ![]() ![]() S-a intamplat minunea mult asteptata 23+![]() |
Hihi, sa te auda DUmnezeu

!!! Nu e chiar asa, eu incerc sa-i las cat mai putin la TV si atunci inevitabil se plictisesc mai repede si mai ies scintei.Si cel mic a cam inceput sa se resfete...sper sa treaca, astept ianuarie sa-l dau la gradi, poate vom vedea o evolutie

Simona, mami de baieti
David, Matei si
21+ Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
| citat din mesajul lui roxy_s simona eu nu pricep cum la prima sarcina n-ai facut vergeturi si la a doua da. cand trebuia pielea sa fie invatata deja sa se intinda. poate s-a retras foarte tare dupa nastere si cand a inceput iar sa se intinda a cedat. oricum eu zic ca nu tine de crema sau foarte putin tine de crema daca faci vergeturi sau nu. S-a intamplat minunea mult asteptata 23+![]() |
Iubita nici nu stiu ce sa zic...La a doua sarcina am avut citeva kilograme in plus, burtica a fost clar mai maricica....Eu m-am gindit ca poate si-a pierdut deja din elasticitate prima oara, nu atit cit sa se rupa de tot...si a doua oara deja a explodat...

Simona, mami de baieti
David, Matei si
21+ Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Lavi, felicitari pt party reusit! Asteptam pozicile cu Iasmi pirat.
Simona, mami de baieti
David, Matei si
21+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui alina.n simo yasmi cum stati u raportul de kg? mami de Naty (10.04.2009) si 24+ cu Alex |
fffff bine....

mami x2 , de printesica
si printisor
s 24
bb_yasmi spune:
alina numai pe privat dc vrei....am spus ca nu mai vb aici de kg. 
mami x2 , de printesica
si printisor
s 24

23+