Fluturasi de martie-aprilie 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Multumesc mult pentru mesaje!
Lalely draga, eu nu am si nu am avut niciun simptom de infectie urinara, dar am facut analizele obligatorii de trim 1, si mi-a iesit infectia, am tratat-o si am repetat acum. Cum descrii tu ar putea fi, si eu fac pipi noaptea de 2-3 ori, dar asta am inteles ca e normal, si n-am usturimi.
Acum mi-ati bagat un ghimpe ca la Cantacuzino nu sunt seriosi (nu aveam experienta asta), dar sper sa fie totusi corect (aveau tot interesul sa mai scot niste bani de antibiograma daca era pozitiva, ma gandesc) si oricum o voi mai repeta.

Alina draga , si mie imi place Petru, dar nu prea mult Petrutz. Eu insami n-am suportat niciodata sa-mi fie diminutivat numele, si de asta ma tem cel mai mult la copil: Alexandru (care-mi place mult) devine Alex, Sebastian-Sebi, Radu-Raducu etc etc. Na, sper sa reusim sa ramana Petru, totusi am mai auzit numele si nediminutivat. Mai nou a devenit Petru Constantin .

Am ales in finalul finalului canapeaua, patul, masa de bucatarie etc etc. Asteptam toata mobila comandata, parca se intrevede si mutarea

Afara e atata de frumos, parca imi vine sa zambesc tot timpul (am si motive, nu? )

Va pup

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 16+ cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

doar am crezut ca pot dormi..... si cand totusi am atipit a sunat tel....

simo,

donna bine ai venit! felicitari pt printesa.

lalely, era cumva gama Mamma Donna??? asta am folosit eu al prima sarcina de la chicco (pe langa altele).....

anaxena, ai fost cu maria la dr???

alina.n tu ce mai faci azi bun de papa??

mami x2 , de printesica si printisor s 23

Lavi, lalely si eu tot chicco mama Dona am folosit cind am facut vergeturile, la a doua sarcina. Incredibil!!!. As crede ca e special pentru a face vergeturi

Lavi, daca poti fa-te blondul ala cum te-am vazut eu in poza. Iti venea tare fain!

Simona, mami de baieti David, Matei si 21+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

simona eu nu pricep cum la prima sarcina n-ai facut vergeturi si la a doua da. cand trebuia pielea sa fie invatata deja sa se intinda. poate s-a retras foarte tare dupa nastere si cand a inceput iar sa se intinda a cedat. oricum eu zic ca nu tine de crema sau foarte putin tine de crema daca faci vergeturi sau nu.

S-a intamplat minunea mult asteptata23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Donna bine ai venit, bine ca ai prins curaj si ne-ai scris! Lasa-ne datele tale, asa cum vei vedea pe prima pagina ca sa te treaca fetele in lista si pe tine. Sarcina usoara si felicitari pentru fetita!

Madutza chiar eram curioasa, cum se va numi acel topic dupa ce vom naste? Unde se discuta?

tuturor! Eu imi astept sotul sa vina de la munca si apoi vedem ce facem, ca doar a venit week-end-ul!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 22+ Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Am intrat sa vad ce mai faceti. Si eu astept sotul, ca-i plecat de marti. In primul rand sa mancam, ca m-am tinut de plan: salata de brocoli cu maioneza si muschi de porc umplut. Plus tortul de mere, desi cred ca asta va ramane pt maine. Asta pt ca m-a anuntat sotu' ca vine cu o punga de fistic sa o devoram in pat la tv .
E prea mult si tort si fistic...

Pisuc, ai dreptate cu diminutivele. Eu nu am o problema cu ele, mai ales ca toata facultatea am fost Alinutza, pt ca mai aveam o colega Alina. Ea era Alina, fiidca era mai inalta si mai matura, eu ALinutza... Dar, apropo de ce zici tu, am o prietena care a nascut in iunie si ii placea Stefan pt baietel. A renuntat ca s-a gandit ca toata lumea o sa-i zica Fane

in sapt 15
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Alina, si cum la numit in final?

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 16+ cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Pisuc: Mihai. Dara saraca zice ca inca nu s-a acomodat cu numele. Cu copilul da, mai ales ca e la al doilea, dar cu numele, parca nu...

in sapt 15
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helooo

am ajuns acasa de la party!!! a fost asa de frumos si de bine organizat!! mai putin si aveam sa plang cand o vedeam pe iasmi cum canta si isi spune poezia in engleza........ce fetita mare am!!!!
aaaa si copii au schimb de costume intre ei si uite asa fii'mea a ajuns pirat
poate reusesc si va arat cateva pozici in seara asta....

si inca o faza: erau platouri cu turta dulce cu umplutura si trase in cioco.....fetelor....mai putin si imi curgea saliva pe barbie de pofta....si trebuia sa ma rabdare sa termine copii sa ne putem servi...

mami x2 , de printesica si printisor s 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo daca rezist de sarbatori vreau sa merg sa ma fac asa. oricum acasa never-ever nu iese asa culoare....

aaaa si in seara asta am fost intrebata cate luni am, 4 ??? eu mandra tare,,,,,,nuuu...sunt in 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

alina.n azi mi-ai facut tu pofta de supica cu galuste..... si asa vroiam ceva mai "light" cand nu mergea iasmi la gradi zilnic papam supica/ciorbica ....acum fac din ce in ce mai rar :(

mami de Naty (10.04.2009) si 24+ cuAlex

Mergi la inceput