cafeneaua noastra vesela !!!-3
Raspunsuri - Pagina 20
Lali_mete spune:
Am aprofundat si tot gejeaba ,nu s-a prins nimic de capul meu .
Ma bag la o baie regeasca,s-aia cu spume si oleiuri... berbat n-am...copil n-am... ma desfat ...
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;
cryss_cryss spune:
Buna seara,dragele mele!
Eu vreau o tzuica (doar virtual),sa sarbatoresc faptul ca-mi revin incredibil de repede!Sunt bine,maine ma duc sa-mi scot atele si de luni la munca,cu toate ca mai am concediu pana pe 25.De....... sunt indispensabila
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_meteMa bag la o baie regeasca,s-aia cu spume si oleiuri... berbat n-am...copil n-am... ma desfat ... |
pai bine...intzelesai c-ai fost la socrela!!!, barbatul o fi la munca....dar cu Paulica ce facushi???
hmmmm, banuiesc ca a ramas la buni
ia shi-un ceai shi rasfatza-te madam...pentru ca meritzi!!!
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cryss_cryss Eu vreau o tzuica ,sa sarbatoresc faptul ca-mi revin incredibil de repede! |
...beau shi eu una mica cu tine shi ma bag la
sanatate multa!!!
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui DanaAlex
pai bine...intzelesai c-ai fost la socrela!!!, barbatul o fi la munca....dar cu Paulica ce facushi??? hmmmm, banuiesc ca a ramas la buni ia shi-un ceai shi rasfatza-te madam...pentru ca meritzi!!! |
Yap,l-am lasat acolo,cica pana sambata,dar eu sper sa vina mai repede,ca imi e ca ma duc eu dupa el ! Am sunat pe la 19 si era veselie mare,cica dormise de la 12 de cand am plecat eu pana spre 16, ii facusera baie deja la 19,si se juca cu o lingura si un sertar .mi-a auzit vocea la tel si a inceput fericit sa imi povesteasca ceva pe limba lui.Inca nu ii e dor de mine. Sa o aud pe socrela maine,dupa ce se va frichini toata noaptea Paul prin pat,ca noi ne-am obisnuit,il intoarcem cu picioarele de pe perna mea-sub pilota si in somn .
Cryss-o tzuica? Vezi ca e in sticla mare de la bar,aia pe care scrie " zpecial pentru Cryss-cryss" .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;