cafeneaua noastra vesela !!!-3

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

fetelor, intram in febra pregatirilor de craciun...de ieri a inceput postul - e printre noi cineva care tzine postul? , apoi deja magazinele sunt intzesate cu globuri, beteala& alte ornamente specifice .... numai vremea e in contradictzie cu sentimentele!!!!

imi place luna decembrie, imi place sa shoppingaresc prostioare de atarnat in brad, de care apoi sa ma "impiedic" 1 an intreg, ca dehhh nu ma indur sa arunc nimic!!!! shi uite asha de la an la an imi sporeshte "cutia cu bucuriile bradului" , recunosc cinstit ca am rezistat eroic de 5 ori pana acum avantului de a pune in cosh-ul de supermarket/hipermarkert shi pe unde am mai umblat cateva sclipicioase podoabe...dar deja mi-e frica...simt ca cedez !!!!

e din ce in ce mai greu, caci ele sunt multe shi eu una singura , gandesc ratzional shi logic, dar ce folos....simt ca ma inconjoara, ma ademenesc cu stralucirea efemera shi risc sa ma pierd din tzelul meu onorabil shi sa dau mana cu una din ele, m-a tentat zilele trecute atat de mut o beteala maronie cu inflexiuni stralucitoare aurii..., incat ca sa scap de ea am fugit la raionul cu nirvana asta ca shi cale de scapare rapida, deoarece era o urgentza !!!! oricum am ales calea buna !!!!

va tzin la curent cu tentatziile de sezon, oricum pana acum incepea "circul" de pe 1 dec...acum deja suntem ademenitzi de la 1 nov, ca e criza shi sa apucam sa strangem banii necesari ....cu putzin (ne)noroc vom incepe sa cumparam podoabele din vara ...asta ca sa apuce tot romanul sa stranga bani de un globuletz pana pe 25 dec

ash mai scrie, dar ma apuc de inventariat podoabele...ca deh am visat azi-noapte ca impodobeam bradul shi nu aveam globuletz in forma de ciuperca aoleuuuu......!!!!

Mergi la inceput

ce vorbeam??....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Salutare dragele mele!

Nu m-ati utat nu? Scuzati absenta dar sunt inca in deplasare si ajung greu la calculator. Suntem multi doritori si doar un laptop . Suntem bine, Lory un pic racita dar pe cale de recuperare.

Diana, ma bucur pentru tine. La cat mai multe kg pierdute.

Dana mi-e tare dor de cafeluta ta. Si de voi. Sper ca saptamana viitoare sa ajung in C-ta. . Mi-a placut postarea ref la ornamente de craciun si cata dreptate ai. Foarte mari tentatiile.

Iau repede o cafeluta si ma intorc la treburile mele.

Sa aveti o zi minunata.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Asa cum v-am promis -poze de la petrecere si nu numai.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elypetrov spune:

Buna seara fetelor am lipsit motivat
s-a stricat PC
pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elypetrov spune:

URAAAAA
inca nu s-a inchis ce bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 13diana79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamsadamy

Felicitari !!!, oauuu 4kg? Ce bine, ce ash fi vrut sa ma laud si eu cu asta. Uite cum facem... duminica este party pentru motz, unde sigur chiar daca mananc am cum sa ard caloriile, ca doar nu m-a facut mama mandra fata sa stau la masa tzepoasa. Dansezzzz. Asha, apoi intru si la dieta si ne vedem si la sala OK? Chiar ash vrea sa am putin program dinainte stabilit, sper sa-l respect; si intaratata cu tine sa pot tzine dieta. Nu de alta dar daca nu fac ceva se mai aduna si alte kg cu craciunul asta, si noi pe 2 ianuarie mergem la sky. Unde a-ti vazut voi balena pe skiuri. O sa daram muntele mic.

Va poop.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy100

Multumesc, multumesc !
Madam, abia te astept la sala sa vezi ce "caprioara" te faci pana pleci la sky Oricum tu esti o tipa foarte activa si la cati pasi faci zilnic...daca mai scazi si 2 ore sala/zi , rezultatele sigur vor fi spectaculoase

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loryd

Asa cum v-am promis -poze de la petrecere si nu numai.

vai Dana ce scumpi sunt amandoi....iubire mare aici!!! imi aduc aminte de ai mei, cand erau asha micutzi....

am intzeles de ce nu mai ai loc la net...dovada e aici

ne e dor de voi!

Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elypetrov

Buna seara fetelor am lipsit motivat
s-a stricat PC

bine ca s-a reparat ... cum e Diana?

am fost ieri pe la Mihaela shi mi-a spus calculatzia...cred ca e bine! spor la cautat obiectul

Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'na seaaaraa!
Vreau un ceai,mare, d-ala hindi , cu o jumatate de lingurita de zahar ,si un loc pe canapea,urjient !

Lory,vazut pozele,ofticat ca nu poci comenta,dar lasa,comentariile "laiv" ,super-frumosi copilasii ,super-frumoase si mamicile .

Fetelor vin si eu la sala,ma primiti? Dar eu vreau sa-mi creasca nu sa-mi scada,pe anumite parti ale corpului .

Revin,aprofundez o problema "minunata" .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;

Mergi la inceput