cafeneaua noastra vesela !!!-3

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Buna dimineatza!!!

plecam la plaja ...duminica frumoasa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LeeAnn spune:

Ce liniste e pe aici... TREZIREEEEAAAAQ!
No am avut un we superb, vremea a fost superba, ne-am plimbat pe la Cazino, Tasha bishonitza noastra a intrat cu labele in apa, am stat la terasa la Vraja Marii, am fost la Pitici, am papat pe terasa la MAC.

Mergi la inceput

hehehe, salutare tuturor!!!

aglomeratzie mare in programul meu, am ieshit mult in week-end shi azi o zi incarcata placut

voi ce facetzi? o cafelutza fara cofeina, merge shi la ora asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 13diana79 spune:

Bunaaaa tuturor!

Se vede treaba ca toata lumea sta mai mult pe afara si se bucura de vremea frumoasa a acestui noiembrie deosebit de calduros. Cu singuranta cand se va lasa frigul, va voi gasi aici pe toate cu cate o cafea fierbinte ,sau un ceai aromat ,sau un vin fiert cu scortisoara ...

Si eu am avut parte de un weekend superb alaturi de DanaA si de frumosii ei T&T , pe plaja in Mamaia

Saptamana a debutat cu sala si cu o curatenie in casa Apropo de sala,va spuneam in paginile anterioare ca m-am apucat de monti si tin sa ma bucur impreuna cu voi pentru cele 4kg pierdute in aceste doua saptamani de dieta

O seara buna si astept sa va gasesc la cafeau de dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 13diana79 spune:

Dana, cand iti expira draga advertismentul? Ma enerveaza sa-l tot vad in dreptul tau

Pupici

Mergi la inceput

buna dimineatza... mi-e ffff somn, mai bag un nani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 13diana79

Dana, cand iti expira draga advertismentul? Ma enerveaza sa-l tot vad in dreptul tau

Pupici
hihi peste 10 zile, dai click stg pe el shi ai explicatziile, de ce l-am primit, ce inseamna roshu shi cat mai il tzin....eu il consider ca pe o brosha cu rubin...trebuia sa primesc shi eu ceva de la ea

Mergi la inceput

Diana- felicitari!!!!Monti e mandru de tine

eu dorm azi, mananc bine shi cred ca abia de miercuri-joi reiau sala shi sa sper ca ma mobilizez shi cu dieta ash merge o zi la iaki la piscina...mi-e dor sa inot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Felicitari !!!, oauuu 4kg? Ce bine, ce ash fi vrut sa ma laud si eu cu asta. Uite cum facem... duminica este party pentru motz, unde sigur chiar daca mananc am cum sa ard caloriile, ca doar nu m-a facut mama mandra fata sa stau la masa tzepoasa. Dansezzzz. Asha, apoi intru si la dieta si ne vedem si la sala OK? Chiar ash vrea sa am putin program dinainte stabilit, sper sa-l respect; si intaratata cu tine sa pot tzine dieta. Nu de alta dar daca nu fac ceva se mai aduna si alte kg cu craciunul asta, si noi pe 2 ianuarie mergem la sky. Unde a-ti vazut voi balena pe skiuri. O sa daram muntele mic.

Va poop.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Madamsadamy
Unde a-ti vazut voi balena pe skiuri. .
uite peste cine-am dat !!!!

Mergi la inceput