cafeneaua noastra vesela !!!-3

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

sa nu uitam ca astazi este mare sarbatoare ortodoxa, asha ca inainte de a ne veseli sa ascultam:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elypetrov spune:

La multi ani cu sanatate , fericire si bucurie celor ce isi serbeaza ziua
Madam D sa iti traiasca sotul , sa fiti fericiti impreuna inca 100 de ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

Buna seara,fete dragi!

In primul rand tuturor sarbatoritilor de azi!
Ce sa va zic,eu sunt internata si maine dimineata la prima ora intru in operatie.Va multumesc ca sunteti alaturi de mine!Sper sa-mi revin repede ca trebuie sa bem,joi este ziua mea
fetele dragi si sa ne auzim cu bine!o seara placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi!
Crys , ce ai patit? Ce operatie faci maine? De fapt, o sa pun mina sa citesc din urma si ma prind eu. Iti tin pumnii si sa te faci cit mai repede bine.
Madam,acum am vazut, sa-ti traiasca sotul! Probabil ca la ora asta esti intr-o musafireala generala!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)
Daca va place , votati-ne! Pozele noastre:
http://desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza!
Ce faceti dragelor? Va refaceti dupa beutele de aseara?
Eu vreau sa va arat ceva : o comparatie intre sotzul meu si baiatul meu,la aceeasi varsta ,si cum www.youtube.com/watch?v=zkkjdtF-3y4&feature=mfu_in_order&list=UL" target="_blank">merge PAul ,scuzati calitatea proasta a filmuletului,am filmat cu un telefon batran.

Eu mi-am luat un ceai cu lamaie de la bar,voi?

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

Seamana leit, nici macar nu iti dai seama ca sunt 2 persoane , mersul super haios si imi pare precaut.

Mergi la inceput

buna dimineatza!!!

shi ceai!!!

wow, Lali ce asemanare perfecta intre tata shi fiu ...imi place poza cu taticul cu funditza pe cap , cred ca socrela ta dorea o fata!!!

eu sunt dupa petreceri serioase, am ajuns acasa mai tarziu decat imi propusesem, caci era tare bine shi cald shi frumos la party de seara shi azi sunt ...ne-am trezit tarzior shi m-am bagat direct in treburi - o curatzenie generala, nu fff de amploare, dar... noroc ca am gasit ajutor, ca de trei saptamani frec singurica, femeia care o facea s-a dus sa frece in italy pe bani mai multzi!!!ata ete....

diseara la orele 20 ma duc la alt party...deci e o saptamana magnifica sau cel putzin asha se arata noroc cu dragul de sotz ca ramane el cu cei mici acasa, iar eu ma enterteinmentez

Cryss - sper ca eshti bine, tzinem pumnii shi ne gandim la tine!

Ely, frumoase bucatzi de tort a facut Nina , tortul a facut senzatzie shi l-am papat cu placere ...poate pune poze doamna sarbatoritului

pisi Uka - stai comod pe canapea? ce face Carina-scumpa?

Dadi, Madam...cum suntetzi dupa ziua frumoasa de ieri?

Happy - am votat pozele... pe Ayla!

Loryd, Diana shi restul

Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

Mergi la inceput

Poza cu fundita e de la motz ,si mie imi plac tare pozele cu Vali mic, il vad pe PAul in toate .

Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Loryd sa ii pupi pe Andrei si Irina din partea noastra,te rog !
Cum e la Braila?
Cryss insanatosire grabnica, ca numai maine nu-i poimaine . Lasa ca te sarbatorim noi si dupa,numai sa te faci bine repede-repede .

Mergi la inceput