cafeneaua noastra vesela !!!-3
Raspunsuri - Pagina 11
elypetrov spune:
Buna dimineata
O cafea la fata va rog
Azi cred ca iesim putin in Tabacarie apoi dupa amiaza am program de gatit ........ pt ca maine am ziua ocupata si mai e si sarbatoare
O zi vesela si plina de bucurii
dadi_t spune:
Buna dimi!
DanaA unde esti mama????
Ai program de we si cafeaua...a fost cam slaba azi...una strong..te rog!!!
Lory-drum bun!
DanaAlex spune:
prezent shi eu...buna dimineatza!!!
shi ceai pentru cine vrea
Dadi -am lenevit cu cei mici pana acum...repede-repede o cafelutza buna de duminica shi plecam la plimbarica...
Loryd- drum bun!
Ely- spor la facut bunatatzi!
Cryss- sanatate multa shi maine sa shtii ca ne gandim la tine, lasa ca o sa fie bine! Doamne ajuta!
""""""""""""""
gata, ne-am hotarat! plecam in mamaia, pe plaja
duminica frumoasa shi voua!
DanaAlex spune:
un www.youtube.com/watch?v=tf8dWL_ruHk&p=AB77318F7BE79283&playnext=1&index=32" target="_blank">playlist numai bun de un party duminical
beuturici shi muzica vesela
DanaAlex spune:
Info!!!
NOIEMBRIE, timpul brumei, insamantarii granelor de toamna, inceputului de iernat.
Carturesti Constanta e in casa noua si a insamantat cu dichis toate gandurile bune pentru cititorii sai!
La ceas de seara;, cand frunze-n vartej se desprind de copaci, cand semintele viseaza cum vor deveni roade, cand canile aburinde ne ademenesc sa evadam intre randuri de carte, te poftim la celebrare! Impreuna cu Teatrul Semn, vom celebra o “ Recompunere de viata” !
Vom descompune toamna, intre gest si cuvant, si te invitam la spectacolul de teatru “RECOMPUNERE DE VIATA”. Ritualuri de toamna, poezie de suflet, gutui, crizanteme, carte, ceai, muzica, dichis!
Vineri, 12 noiembrie, ora 18:00, Carturesti Constanta (City Park Mall – Park Level)
`````````````````````````````````````````
seara buna!!!! ineresant ce se va intampla vineri, eu incerc sa ajung!
happy_uka spune:
Buna seara!
nu cred ca ma mai cunoasteti ..
sunt eu, doamna cu pisica..
aveti o canapea si pt noi?
(> " " <)
( ='o'= )
(,,)-(,,).........
mami de de 1 an _ Nihil Sine Deo
Lali_mete spune:
Buna seara!Pana acum am recuperat la umanitare ,ma bag la somn ca nu mai pot,am ochii rosii tare,imi e si cam rau de oboseala,parca imi curge si nasul nitel,dar pun pariu ca dimi sunt ca noua .
Ne vedem dimineata ,cu o cafea fierbinte sub nari .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
dadi_t spune:
Buna Dimi!
Astazi dau eu:,, si ..deocamdata virtual.
La anul pe vremea aceasta sper sa va ...salut din uk daca ne-ajuta Dumnezeu!
Bine-ai revenit Lali...ai grija de tine si sanatate maxima!
Uka, pupam pisicuta
DanaLor-gata ati ajuns la bunici?Distractie placuta!
La multi ani tuturor ce poarta numele Sfintilor Arhangheli Gavriil si Mihail!
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dadi_t Buna Dimi! Astazi dau eu:,, si ..deocamdata virtual. |
tiiiii....azi bem shi mancam cinstitzi de Mihai(Iubi lu' Madam) shi Gabriela( dadi_t)....LA MULTZI ANI!!!Sa traitzi cu numele, cu cine shi unde vretzi voi...
mai e cineva Mihai/ela, Gabariel/a in cafenea? sa zica sa dam