Calendarul gradinarului vesel (16)
Raspunsuri - Pagina 6
valentinag spune:
La Multi Ani Gabriela!
Noi am fost ocupati cu altele in weekend,da am avut timp sa jumul zorelele de pe gard si sa plantam un copacel pe care l-a primit sotu',zice el ca e liliac chinezesc,acu' om vedea cand o sa'nfloreasca ce e in realitate!
"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
leeloo2004 spune:
Hai ca m-ai facut curioasa si m-am dus sa caut pe net - liliacul chinezesc vad ca e wisteria sau popular glicina. Vezi pe unde ai plantat-o ca e foarte invaziva si tulpina este foarte puternica - ii trebuie ceva f. stabil pe care sa se incolaceasca!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
valentinag spune:
Acum ca ai zis tu,am fost de am cautat poze pe net si nu arata ca ala chinezesc,arata ca asta:
http://www.gradinamea.ro/Flori_in_ghiveci_liliacul_japonez_6907_539_1.html
E japonez,nu chinezesc!
"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tala La multi ani Gabriela! http://tabloute.blogspot.com/ Bucurie! |
Multumesc, Tala!
Valentina, am vazut acum, m-ai indus in eroare cind ai zis ca e chinezesc...ca sa vezi diferenta intre 2 tari... E frumos, inteleg ca se face ca o tufa, nu?
Eu tot nu am niciun semn de la bakker... cred ca e ultima oara cind mai comand de la ei, pina nu-si vor gasi un curier cu care sa lucreze si nu posta romana, nu mai comand de la ei!
Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
teolinda spune:
GABI - La multi ani ! ... cu intarziere! Ieri am fost prinsa cu divese... si n-am apucat sa scriu.
Eu zic ca e salvat copacelul tau... acum rabdare si sa-l ingrijesti cu dragoste ca se va face mare.
Asa deci cu "mix-ul" de crizanteme.... Lasa ca te-astept la primavara sa-ti iei mix de la mine.
Liviana - am avut si eu candva "clopotei" ca ai tai... se inmultesc f. tare... chiar daca tulpina de sus se va usca din pamant vor aparea multe plantute...
Felicitari tuturor gradinareselor... care au ma trabaluit in week-end.
Liviana- ce-i ala stufat? Eu stufat ii zic felului de mancare ce se prepara de Paste (friptura cu multe verdeturi...ceapa, usturoi).F. harnicuti ati fost in week-end.Marfa ca ati avut si ajutoare.
Eu m-am mai pricopsit cu 2 pomisori de agrise... tot de la vecini asa ca le-am gasit si lor loc pana la urma, sper sa le mearga bine acolo unde i-am plantat.
N-am avut timp sa privesc cu atentie daca mi-au aparut si mie ceva bulboase... cel putin cele care apareau de regula acum nu le-am vazut .
Valentina sa stapaniti fericiti pomisorul cel nou... sa se prinda si sa faca flori frumoase.
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
olympia spune:
Cu intarziere, spre rusinea mea , la multi ani Gabriela!
Am vazut ciresul, e ok inseamna ca s-a prins, deocamdata lasi crenguta sa creasca pana la inaltimea de la care vrei sa inceapa coroana si suprimi orice alte concurente. Cand a crescut cat vrei, probabil mai tarziu la primavara cred ca poti sa-i tai varful ca sa se ramifice din mugurii laterali pe care-i va forma.
Pene colorate... cate putin din toate!
album
gradina
leeloo2004 spune:
Multumesc mult de urari, sunteti tare dragute!
Teolinda, cred ca Liviana a vrut sa spuna ca a plantat praz...Da, ce mai mix de crizanteme am achizitionat si eu...sau poate imi amintesc eu gresit si erau la o culoare, desi nu-mi potimagina de ce le-as fi luat pe toate albe...
Poze
John D. Rockefeller, Jr.
lbelciug spune:
Teolinda, aceeasi intrebare mi-au pus-o fetele si anul trecut pe vremea asta. Stufatul e un fel de arpagic mai mare din care creste ceapa cu partea alba mai lunga si care e speciala pt mancarea cu acelasi nume. Mai pe scurt se refera la ceapa care se foloseste doar verde, nu se lasa pt capatana in pamant pana la toamna. Stufatul nu e praz!
Imi zice si mie cineva cum se tunde corect trandafirul japonez?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lbelciug Teolinda, aceeasi intrebare mi-au pus-o fetele si anul trecut pe vremea asta. Stufatul e un fel de arpagic mai mare din care creste ceapa cu partea alba mai lunga si care e speciala pt mancarea cu acelasi nume. Mai pe scurt se refera la ceapa care se foloseste doar verde, nu se lasa pt capatana in pamant pana la toamna. Stufatul nu e praz! Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) |
Pe bune? E prima oara cind intilnesc denumirea asta referitoare la un tip de ceapa, eu stiam ca stufat se numeste doar mincarea care se face din ceapa verde (si uneori si in amestec cu praz). Nici nu stiam ca sunt tipuri de ceapa de primavara si de toamna - eu am folosit acelasi arpagic si pt ceapa verde si pe aia pe care nu am consumat-o in primavara am lasat-o in pamint pina acum toamna, cind am scos-o capatina uscata. Uite ca am mai invatat ceva!
Poze
John D. Rockefeller, Jr.