Burtici cu buburuze de ian-feb 2011(98)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Bebelu, nu ai pentru ce, oricum tu nu vei
avea nevoie de calmante daca te tii bine de pat.

Mireloaso, las ca stiu eu ca faci ceva treaba prin casa , mai umbli si pe la cumparaturi!!!...Zii ca nu-i asa?.. Imi pare rau ca inca te dor rau mainile :-( Cat despre contractii Braxton-Hicks eu le am si daca fac doi pasi, astea nu au nevoie de motiv, dar sa stii ca se agraveaza la efort. B-H oricum sunt normale, apar cam la toate femeile gravide, cica la a doua sarcina mai devreme, cam pe la 20-23 saptamani, stii si tu..Si burta exact cum zici, pietroi. La mine se intetesc pe seara. Pupici multi! ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Am revnit si eu dupa un pui de somn !
[tunde] ma bucur ca esti mai bine
monica felicitari pt cei 5 ani, la mai multi !
laura mai ai putin si schimbi prefixul , felicitari
fluturas ce burtica mica si dragutz ai,nici nu zici ca sunt 2 acolo !
lori tare bancul tau !
simis si mirela chiar nu gasiti o solutie sa nu va mai doara manutzele?cred ca e groaznic...
alinush felicitari pt catelusi !
madalina eu ma dau seara cu ulei de migdale ( foarte bun pt hidratarea pielii ) si dimineata cu lapte doina .
patricianu stiu daca ma intrebai pe mine de munca,ca mai e o carmen marieta...eu sunt in conc de odihna pana pe 2 cand intru in prenatal !

pe toate

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

madalina eu nu vreau sa ma joc cu vergeturile..ca am destule din adolescenta; asa ca sunt fff constiinciaosa, dupa fiecare baitzadus bag crema la greu-eu folosesc palmer's cocoa butter.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Missmj, de tine stiam, o intrebam pe cealalta Carmen ca desi are probleme merge la serviciu in contnuare

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Buna fetele!
Asta noapte m a durut burtica ca la menstruatie. Nu dureri f puternice dar au fost timp indelungat Voi povestiti de contractii B-H astea s altceva fata de ce am avut eu. Asa -i?
Ma duc dupa amiaza la dr sa vad ce zice.
Pupici!

29+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

Buna fetele!
Asta noapte m a durut burtica ca la menstruatie. Nu dureri f puternice dar au fost timp indelungat Voi povestiti de contractii B-H astea s altceva fata de ce am avut eu. Asa -i?
Ma duc dupa amiaza la dr sa vad ce zice.
Pupici!

29+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Da, sunt contracti de alt tip. Odihna cand te apuca, o sticla cu apa calda la picioare, vezi ce zice si doctorul sa iei pt.calmare..etc.

Pt. contractii B-H uite aici un website care mie mi s-a parut simplu si clar. Se explica si diferenta intre contractiile false (Braxton -Hicks)si adevaratul travaliu de nastere.

http://www.pregnancy-info.net/braxton_hicks.html

Gasiti insa si pe romaneste o multime de info despre contractii B-H. Eu zic ca e mai bine sa stiti decat sa va speriati, de acum tot cresteti in burtici si tot apar contractii..

Lumi31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Cu contractii BH si eu ma confrunt de ceva vreme, dar aici doar se intareste burtica si atat, fara alte dureri, cand am avut contractii adevarate cu Diana am simtit la inceput spasme ca si cand urmeaza sa-ti vina CM-ul, exact acelai tip de durere.

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

ce liniste e pe aici azi...cred ca toata lumea se pregateste de week-end. eu una ma plicti, as vrea sa fac ceva dar nu stiu ce.

Laura

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

ce liniste e pe aici azi...cred ca toata lumea se pregateste de week-end. eu una ma plicti, as vrea sa fac ceva dar nu stiu ce.

Si eu ma plictisesc ! Sunt singura acasa, sotzul a plecat la serv.Mai citesc,mai ma uit la tv, mai vin pe forum, bine ca e dansez pt tine diseara , tine mult si mai trece timpul !

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

si eu ma plicti, sotul la munka, mancare am facut ieri, azi...n am ce face, tot dau refresh uri dar vad ca nimic, mai toata lumea e tacuta azi

26+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput