Burtici cu buburuze de ian-feb 2011(98)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

neata fetelor!

si eu raportez o trezire la 3:00 a.m., citit tot ce-ati scris, facut sandvisuri pt drum copilului si soatei, apoi incercat sa ma culc la loc, si adormit pana la 8:00 cand deja eram in panica de intarziere.

Azi am dus bombo si sucuri la work fieeestaaaa. si de mine ca plec, si de ei ca scapa

In schimb, azi merg sa ridic un wrap -luat pe net- si abia astept sa-l vaz

ralu sa treaca contractiile sau sa gasesti o solutie buna cu medicul!

Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!!!

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 23 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata fetele cochetele!!!
Multumim de mic dejun!
Am citit si eu pe diagonala da nu prea am retinut tot
Monica [red]MULTI ANI FERICITI INAINTE!
[red]Tunde lasa-i pe altii in treaba lor! Mie imi place tare mult Sonia!
Chiar la inceput cand am ramas gravida si erau 2 bb toti ii ziceau sotului ca ce face el dc sunt 2 fete? Si se distrau ei nevoie mare. Asa m-am suparat atunci si le-am zis ca nici nu tin sarcina gemelara numai daca sunt 2 fete ca sa ne facem toate c...e. Sa vezi ce le-a picat fata la toti!Din pacate chiar nu am tinut numai unul...
Citesc si mai revin!
burticile si sa avem o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Sanziana ce matinala esti. wow.
ce wrap ai luat? de unde? vreau detalii

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetele
mai e cafa???

iar e super naspa noapte
vad ne am abonat cam multe la nopti nedormite ca lumea, las ca ne antrenam pt ce urmeaza dupa

zumzueu nasc la filantropia cu dr Varlas chiar in perioada sarbatorilor, si s ar putea sa fie chiar de garda in noaptea de revel
mi a garantat ca nu pleaca nicaieri de sarbatori........ai cu coarne dau peste el daca face invers

in rest ...... mi s a facut o greata in dimineata asta ca n ¨vremurile bune¨ de asta vara, din aia cu ameteli, tacam complet ce mai

lumi42 contractii Braxton au aparut si la mine, de cateva zile sunt tot mai dese, si nu fac mai nik

bebei mei se misca in stilul valurile Dunarii ca se mira al meu de cum se vede cand imi fuge burta ba intr o parte ba in alta

pupi si o zi buna

+27 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza burtici. Eu sunt inca somnoroasa.Am schimbat si eu semanatura. Trebuia sa o schimb de ieri dar cum am cam umblat am uitat. Inca o sapt si schimb prefixul.
Multam Carmen pt micul dejun.
Monika LA MULTI ANI!!! si numai impliniri pe toate planurile.
Va pupacesc si sa aveti o zi cat mai placuta.

Laura

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

Neata...si scuze lipsa...citesc, dar nu scriu..incerc sa stau mai mult in pat..poate fac rost de un leptop de la un var pt perioada asta...

Bebelu, felicitari pt bebelina...si eu ma tot confrunt cu fenomenul de burta intarita, desi iau antispastice...

Mirela si tie ti se intareste burta pietroi??sa cred ca e din cauza celor 2 bebei??sau ce sa mai cred...si nu e bine ca am si cerclajul ala..tb sa fie burta relaxata..si nu prea e.....

am pus o pozica de azi dimi ..dar mancasem inainte

fluturas 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

ralu, ai PM.

fetelor, pe mine m-a apucat vremea schimbarilor (sau wind of change, hehe) vreau sa ma tund, vreau sa mut prin casa.. aveti si voi din astea?
cred ca e sindromul "cuib nou"

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 23 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Sanziana mersi mult pt pm.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

Aratati super fetele ...ce ati mai avansat in burtici..deja peste 30s..cum trece timpul!!!!

vreau si eu mai repede 30+..deocamdata masor zilele...saptamanile...

fluturas 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Sanziana vreau si eu detalii despre wrap-ul pe care l-ai cumparat.

Laura

29+ cu

Mergi la inceput