Burtici cu buburuze de ian-feb 2011(98)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna dimineata!

Multumesc Carmen pentru micul dejun, iau si eu pentru inceput un fresh de portocale
Felicitari pentru cele 28 de saptamani implinite, inca 12 usoare, usoare iti doresc.

O zi buna sa aveti fetelor si un week-end linistit!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata burticipe toate
multam pt micul dejun
missmj ma bucur pt cele 28 saptamani, ink 12 si vine bebelu andrei( mie imi place numele , mi se pare asa scump)lasa carcotasii...

vai ce m am speriat acum.....am stranutat de cateva ori si m a apucat o durere de burta...toata burta asa...groaznic, mai sunt si singura, sotul e la serviciu
vad ca acum m a mai lasat, am si visat aiurea azi noapte...

sper sa veniti cu vesti bune azi, fara dureri, plansete, sperieturi, contractii
o zi buna sa avem

26+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

' Neata burtici,
se vede ca sunt acasa, da? sunt matinala pe forum

Carmen multumim de micul dejun, fresh de portiocale vreau.. as bea cu galeata..

Bebelu stai linistita in patut, or sa treaca, nu stii ca asa am avut si eu de am ajuns la uregenta, dupa max 2 saptamani suntr bine.. eram mai stresata si neodihnita in perioada aia..

Lili_g pana pe 10 dec la servici? nu e prea mult?

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

merci fetele
lucia si mie mi se intampla cand stranut, este o senzatie groaznica.Hai nu te mai speria, ce daca esti singura? nu se intampla nimic

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata si de la mine!!

Ieri am cam stat la bucatarie si ast-noapte am facut-o cam alba ca m-a durut burta pana in spate si aveam sageti de foc din burta, din stanga, pana jos la Doamna...M-am cam speriat ca am fost si singura...dar pana la urma am adormit si m-am trezit fara nici o durere. Slava Domnului, ca ma gandeam ca am racit...

Multam de mic dejun...eu m-am oprit la cereale cu lapte in dimineata asta. Aseara am facut un tortulet nou ca azi avem 5 ani de casatorie...ce trece timpul!!...sunt curioasa cum a iesit! Va spun maine daca a fost comestibil!

Gata, v-am ca sunt la servici! Apropo, aici e putin mai bine...sau sunt eu mai indiferenta??
O zi frumoasa!!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata!!!!!

Monika multi ani fericiti inainte

Luminita mersi mult pt sfat. sper sa nu fie nevoie si sa treaca doar cu no-spa

Carmen felicitari pt schibarea semnaturii. hai k mai e putin
multumim si pt papica

Carmen_marieta ma bucur k esti aksa. sper ca esti bine

sa aveti un sf de sapt minunat

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Monik multi ani fericiti inainte!!!Sa fiti sanatosi sa va bucurati de bebe

26+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Wawww, ce mic dejun, multumim

Carmen cum de esti acasa>?Sa nu imi spui ca nu te mai duci la serviciu???

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

buna tuturor! noi am depasit orice limite in privinta nesomnului.ne-am trezit la 2.30 am, si nu am mai putut adormi(eu eram de vina), si daca fatuca a obs.ca se lasa cu trezit, a inceput sa-si faca programul de balaceala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata Missmj mutumim! a facut cineva??

Andri te inteleg daca faci asociere intre numele ales si mail..dar nu ar trebui; pana la urma... lucruri urate se pot intampla si se intampla in lume indiferent de asta. Dar daca tu asociezi numele ala si simti ca e Amalia ta cumva...mai bine alt nume! Mie imi plac Emilia, Sabina, Miruna ( epref mea, dar n-o vrea tati) Erica, Ema.
Doloress ..hai ca ma desconspir...primul nume a lui fifi o sa fie Ana!

Tunde Mario sta la aerosoli? Ca daca da...mai, cei cu ACC fac minuni la secretii de astea in gat.

Bebbelu felicitari pt fotomodea, si hai, hai, linistita la patut!

Lucia Eva Maria e superb!

dangabriela dixtractie maxima la munte!

Madalina ce frumos ai scris, e asa bine sa vad si mesaje de astea! Aduc lumina si pozitivism (ex cuvantul asta?)

Monik multi ani fericiti!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 28+

Mergi la inceput