Abdomen extraplat (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Buna seara!!!
Mai ce discutii aprinse despre CM... la mine dansul se comporta cat de cat firesc; cu niste cosuri aparute inainte, ceva dureri de spate, sau in ultimul timp o durere scurta si puternica inainte cu o zi sau in ziua in care trebuie sa imi vina, dar la mine mareeeaaa problema e ca e neregulat!!! Inainte mai erau perioade in care se regla (am avut si 6 luni in care a venit bine) si pe urma mi se da iar de-a indoaselea.

........................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"Sky is the limit!!"
"YOU ARE WHAT YOU EAT"!!!

Mergi la inceput

Am uitat sa zic ca astazi am fost tare cumintica la mancare si am mers muult pe jos!!!
Elena te-ai vopsit mai inchis?
Deus cum te-ai descurcat la ore?
Va mai intreb si eu odata despre VITAMINA C. Ce stiti despre ea??
Ma bag la somn ca maine ma trezesc devreme. ici si sa aveti o noapte linistita.

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

CE? Dupa 35 nu se mai iau AC?? De ce? Nu stiam...
Nu stiu daca am tahicardie cel putin nu e nimic serios...parca simt citeodata, rar, ca o mai ia inima la trap dar asta se intimpla oricui, nu? de inghitit nu am absolut nici o problema iar de slabit am slabit fiindca fac sport si maninc mai putin ca inainte...daca imi dau drumul la mincat, imediat pun la loc; slabitul cel putin nu e de la tiroida...

cosurile de care ma pling eu sint anormale pentru mine...am unul pe gat, din ala chistic, adinc, de nu se stoarce si ramine acolo cu saptaminile ca n-ai ce sa-i faci

herpesul e de la stres sigur-sigur...am avut citeva saptamini in care n-am dormit mai mult de 5 ore pe noapte si m-am framintat non-stop...asta e! incerc sa ma calmez acum...

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*

“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

am scris timpul a expirat si mi-a dat peste nas...asa ca va si pe maine

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shakti spune:

Incredibil dar adevarat, am trecut ziua fara zahar, sunt mandra de mine :))
Si cu mancat ok si cu ceva sport, desi am ajuns acasa abia pe la 10 si ceva seara.

Teos - daca ai net slab cred ca n-are rost sa cauti torrenti,sunt f mari fisierele de download pentru workouturile astea. Si cu linkuri in care sa le vezi direct eu nu am gasit nimic :(. Eventual cauta pe youtube Jillian Michaels, nu e asa hardcore ca workout-urile de la beachbody, dar daca nu ai mai facut sport in ultima vreme mie mi se pare ok.

Allure, imi zicea azi o colega ca pentru cosuri de-astea profunde exista niste creme cu antibiotic care le fac sa dispara in 2 zile.

Gata, ma retrag ca practic sunt deja adormita :)).

PS - si ca sa ma prezint pe scurt, am aproape 31 de ani :p, nu sunt casatorita, n-am copii, locuiesc cu prietenul meu si 2 pisoi si am un job care din pacate ma tine pe scaun la birou cam 9-10 ore...

noapte buna :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

va citesc de ceva timp, nu itru la raport cu dieta si sport nu stau prea bine,

pt Deus,
ca imi esti draga,

pt durerea de spate , stiu ce inseamna , la mine aa jutat f mul Dr. osteopat, (am facut orce de la masaj la terapie fizica la chiropractor nimic nu a ajutat)a sa nu mai zic am multe MRI neurologul era pt operatie ceea ce nu mai e nevoie acum
deci asclta aici la mine ce am putut fura de la tratamentele osteopate,
te duci intr-o camera unde nu te derajeaza nimeni cauti o pozitie confortabila daca ainevoie de muzica relaxanta
deci incerci sa te concentrezi pe respiratie abdominala, pana simti ca te relaxezi complet si muschii la fel, cand simti muschi relaxati, incepti sa te concentrezi pe zona cu probleme unde te doare, la fiecare expiratie simti cum in zona cu probleme se mai relaxeaza putin,nu opune rezistenta sau sa contracti muschii, lasai ei se aseaza singuri tu doar trebuie sa inveti sa te relaxezi, ai sa vezi ca ai sa ajungi sa simti si cele mai subtile miscari,brobabil ai sa simti nevoia sa intinzi putin spatele sau umarul tu ascultati corpul el iti spune ce sa faci

ce se intampla probabil ai niste nervi prinsi in contracti ile musculare
insanatosire grabnica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Shakti - cum se cheama crema aia?

BellaDonna, meditatia si vizualizarea combinata cu relaxare activa este buna mai ales in cazurile cronice care sint determinate uneori de "holding patterns" (inclestare subconstienta a muschilor)...la Deus a fost un accident, intindere musculara pe fondul oboselii si suprasolicitarii tesuturilor...acum, zona accidentata trebuie sa-si faca "damblaua" pina se vindeca, cam greu sa scapi de etapele astea...

Deus,

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*

“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t.”

Mergi la inceput

Buna dimineatza!
Shakti pt. reusita si la cat mai multe.
Sunt iar pe fuga asa ca va doresc o zi frumoasa si calduroasa ca la mine e frig si ceatza.
ici

"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

despre vit C:
http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/article/002404.htm
am tras sport 30 min 3 mile la viteze/inclinatii variabile. alte exercitii pt picioare, abs.
Cina:
-salata: spanac fiert, branza soia cu ciuperci, masline verzi, beans fierte asortate(naut, fasole rosie, alba), peanut oil& tamari soya sos cu sesame rye crackers
si io-s blindata bine cand imi vine, dar tot nu ma las. ma mai doare spate sau una-alta, dar nu ma bag in seama, beau ceai de musetel, etc. sport si gata.
allure, daaa, nu mai lua ac dupa 35 di anisori. eu m-am lasat de mult de ele, inainte sa am fata. am luat vreo 10 ani. si cosurile pot fi de la stress.
si io am bagat dulce in weekend. am facut Tort Baklava de pe forum ca baleam cand deschideam forumul, a iesit demential. si tort de cioco, mi-am facut damblaua, am mancat si putin dulce.
ma duc la culcare
asta e mesajul meu de aseara, cand imi zicea ca a expirat timpul.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shakti spune:

Allure, colega mea imi spune ca se numeste Baneocin, exista sub forma de crema si pudra. I-a recomandat-o dermatologul cand a avut probleme mari cu cosurile.

o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput