Abdomen extraplat (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hop ..apare si negresa forumului...a de isi trage cu biciul pe schinare de la atata munca..doamne ce ma mai vait

sa va zic ... ma duc aseara la sport , zic sa incep saptamana cu miscare , apare antrenoarea , si zice .. off sunt asa nervoasa , fierb de nervi ...hait zic , ne omoara cumatra vulpe ..si asa a fost .. a biciuit la noi de ziceam ca murim acolo...dar o ubesc efectiv pe "tovarasa" antrenoare

despre CM ... hmmm poveste grea la viata mea ... eu am avut dureri la cm de cand ma stiu , cu cosurile am stat bine , nu aparea decat unul si ala in acelasi loc ,acum la batranete ;am avut polipi cat pt toate pacientele dr meu curant (cu cheaguri si alte cele ), un pui (mai maricel asa ) de endometrioza si tot asa ...eu am tinut cat de cat sub control problemele astea ( in conditiile in care eu am avut perioada de luam 3 aulin pe zi , in primele 2zile cu cm )--->mancat cat mai sanatos , baut mai ales in perioada cm , ffff multa apa ..si acupunctura ... pot sa va spun ca dupa o cura de detoxifiere , am avut 1an de lipsa dureri , practic nici nu stiam cand vine cm; eu sunt impotriva ob-urilor , pt ca nu sunt igienice (ma rog sunt si mai putin igienice decat "pampersii" clasivi), adica tin practic toata "mizeria" aia inauntrul organismului

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

tot io ..caci am uitat sa va pupacesc si sa va intreb ce ceai diuretic imi recomandati ... neacaci ma simt balonata si nu merg cum trebuie la budila

lumi , unde esti ?????

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

'Neata

Si eu cu piciorul in putul sangeriu, de noaptea asta...i'm joining da club. Contrar lui Deus tocmai ce-am renuntat la AC asa ca ma resimt. In vara puteam presta orice fel de sport in oricare zi a menstruatiei, acum sunt varza de vreo 3 luni de cand am incetat sa le iau. 1-a zi e compromisa raaau.

Ieri: tae-bo, antrenament pentru brate.....si seara vizitele in cimitir asa ca a cazut panoul.

Cand am ajuns acasa am fost sunati de la spital si anuntati ca a murit tatal vitreg al prietenului meu. A murit in ziua in care a murit si tata, acum 11 ani...ziua mortilor. A good day for dieing.
Azi doar stretching si putina yoga, cu tot cu ciclu...nu pot sta deoparte.

Papa:
Ieri: paine integrala prajita cu unt si miere, covrig cu seminte, vreo 2 mere, cafea cu lapte, salata de ton cu oua si verdeturi, apa, ceai, bautura isotonica, seminte de floarea soarelui, magneziu efervescent, iaurt...cam asa

Azi: apa, mar, paine prajita cu zacusca, cafea cu miere si lapte. Urmeaza un iaurt, ciuperci foarte intregi gatite cu ceapa verde si morcov(astea o sa le inghit cu o salata verde cu rosii)...merg sa mai si culeg din zmeura, ca se tot face prin curte si mai ciugulesc la gustari. Seara nu stiu inca...mama ma imbie de ieri cu paste cu broccoli si pui. Azi le construieste ...asa ca poate asta va fi cina
In + trebuie sa-mi fac refill-ul la semintele de in si canepa. Si la fructe, ca inafara de zmeura din curte si de merele achizitionate la sac nu mai am nika.

Am vazut pozele, Puskin. Se vede tare schimbarea, arati foarte tonifiata si se vede ca ai perseverat saptamana dupa saptamana. Ma inchin

Allure, poate gasesi ceva metoda mai naturista de a tine in frau hormonii. Ex scurt, putin concludent: am avut de ales intre a trata o galactoree oribila cu bromcriptina sau mastodynon(asta e homeopat). Dupa 2-3 zile de mastodynon eram foarte bine. Si la mine era vorba de o dereglare hormonala, din cauza careia am si intrerupt AC. pe langa mastodynonul asta care ar ajuta la reglarea functiilor hormonale mai stiu si de branca ursului...poate exista variante si in medicina ayurvedica. De incercat nu cred ca strica.

Plec ca am stat mult

toate fetele

Mergi la inceput

Georgia, cred ca oricare-i bun, au cam aceleasi ingrediente. Am vazut de la Fares(asta-ti sare-n ochi), sau alte firme....pur si simplu scrie pe cutie ceai diuretic . Ia 2 variante caci fiecare e unic in felul sau(fiecare individ ma refer). Sanatate!

Sa stii ca si mie-mi place sa ne rupa la sala . Mi-am si gasit nasul pe aceasta cale!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

neata:-)
branca ursului, tinctura de marar, vitamine, creme cu zinc(pt cosuri ca a lui Allure), sport, apa, diuretice, somn...toate le-am incercat si
Allure - peste 35 este risc AVC si infarct, trombo, etc...

Baby- yoga nu se face cand esti la menstruatie si cand este luna plina:-)Condoleante prietenului tau!

georgia C - dimineata pe stomacul gol 1l de apa

BellaDonna - multumesc o sa incerc si asta, ma pun in pat si ma relaxez - imediat

despre ciclu asta cretin!: sora mea din Ca, toata viata s-a chinuit ca un caine, ciclu abundent, o saptamana praf, dureri insuportabile, anemie din cauza asta, lesinuri...lua pastile pt dureri pana cand a facut soc anafilactic . Lucreaza la terapie intensiva, toti medicii si asistentele din spital au incercat sa o ajute cu ceva, tratamente peste tratamente pana cand a lesinat din nou si si-a rupt falca...dr a spus ca poate sa moara, fierul era sub orice limita acceptabila.
Asa ca au scos uterul afara. Nu-i vine sa creada ce bine se simte, poarta ceva`plasture cu hormoni bioidentici, ovarele inca o vreme mai produc, se simte bine si anemia este uitata.

shakti - incantata de cunostinta:-) spor la stat departe de zahar - merita

ma duc sa ma relaxez

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Deus, stiu . Zdaiseama ca fac un talmes balmes ca sa ma intind, si atat. Nimic organizat....dar putina respiratie profunda nu strica abdomenului inferior. Ii fac healing.....

La discutia cu extractia lui uterus nu ma bag. La mine intra sub incidenta procedurilor invazive si nu ma pup cu de-astea, dar deloc. Pe de alta parte respect unicitatea fiecarei persoane si dreptul ei de a alege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Ema saru'mana pt. linkul cu Vit. C.
Baby condoleante prietenului tau.
Georgia cred ca orice ceai diuretic e bun.(eu intotdeauna ceaiurile le iau de la plafar).
Apropo de apa pe stomacul gol de 2 zile am inceput sa beau si eu 1/2 l (mai mult nu poci) ca cica elimina monstruletii de toxine din organism acumulate noaptea.

........................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"Sky is the limit!!"
"YOU ARE WHAT YOU EAT"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

intai mergi la dr ca sa elimini orice pb medicala.
retentie de fluide: ceai de papadie, codite de cirese si suc de cranberries.
nu faci kk: mananca pere, prune, prune uscate pe stomacul gol inmuiate cu o seara inainte( bea si zeama), bea ceai de crusin, poti lua suplimente de senna, consuma fibre( cereale integrale) care iti ajuta tranzitul intestinal. la nevoie poti lua dulcolax .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Georgia, tu vrei diuretice sau vrei ceaiuri laxative?

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

condoleante prietenului, Florina

Mergi la inceput