Abdomen extraplat (48)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Multumesc tare mult pentru sfaturi. Am gasit niste exercitii cardion pentru incepatori pe youtube, cam de 20 minute si o sa incep cu astea. Caut si o sfoara pentru sarit coarda. Sper ca incet incet sa incep sa devin dependenta.

Pupici si noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Iulix, Deus, Baby, , multumesc pt pm-uri, mai e o feliuta mica de tort, nu se pune nicaieri dac-o impartiti la trei.

Sunt rupta si eu, mai nainte am terminat de frecat bucataria, azi l-am dus si pe Billy pana la capat - ala basic, nu altceva - am bagat si-o gura de vin rosu - Deus, sa traim, ca trebuim - si ma bag si eu la somn ca la 6 juma-7 suna mica sirena...

Night-night!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shakti spune:

buna seara, sau aproape buna dimineata :)
eu am niste zile megaaglomerate la birou, n-am timp nici sa respir. si nici sa intru pe forum, numai noaptea ajung pe acasa...

totusi am strecurat in ultimele zile ceva cardio - niste shaun si charlene turbofire. cu mancatul stau destul de prost, inca n-am reusit sa scap de zahar, chiar in seara asta am mancat niste cookies. nu stiu ce e in capul meu, toata ziua mananc exemplar si cand ajung acasa parca o iau razna. clar de la cap imi vine, pe masura ce sunt mai stresata si mai nervoasa imi vine sa mananc tot mai mult si prost, ma auto-pedepsesc :). cand sunt happy si relaxata nu mi-e pofta decat de lucruri sanatoase.

alta problema e ca mananc mult mult prea multe fructe. on the bright side nu m-am mai imbolnavit nici nu-mi amintesc de cand, pe de alta parte insa daca adun cat zahar din fructe bag in fiecare zi, as putea la fel de bine sa mananc si ciocolata :))

sunt nervoasa pe mine ca si cu sportul am lasat-o cam moale, pana acum cateva saptamani ma duceam de 3-4 ori pe saptamana la step aerobic sau la spinning, cand era frumos afara alergam, acum in ritmul asta imi pierd toata rezistenta, tre' sa imi revin la ritmul meu neaparat.

vreau sa incep o tura de insanity dupa program, mi-am facut si calendarul dar pana acum de fit test si plyometric nu am reusit sa trec, ca vreau sa-l fac dimineata si abia trag de mine. ma rog, daca reusesc sa-l fac 21 de zile la rand devine obicei, asa am auzit :))

si daca devine obicei o sa ma recompensez cu o rochie frumoasa :))

gata, va las ca mi-s asa obosita ca abia gasesc tastele. pupici si noapte buna.

Mergi la inceput

oooo dar imi intra direct mesajele, nu mai asteapta moderare! ce frumos

Mergi la inceput

rochia asta de exemplu http://www.shabbyapple.com/p-725-snow-melt.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

neata

shakti - si eu am avut problema asta, ieseam de la sala si cand ajungeam acasa rupeam frigiderulCe am facut? mi-am luat in ultima vreme, la mine, mere! Cand termin job-ul mananc un mar sau doua, ajung acasa si mananc normal fiindca nu mai sunt lihnita

sa aveti o zi frumoasa, nebuna si plina de bucurii

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

'Neatza!!! Va invit la un ceiuc sau la o ca le am pe amandoua. Sunt cu musafirii pe cap de azi dimineatza asa ca e vai de mine...
Shakti tare draguta rochita. Imi place si croiala si culoarea, insa gulerul ala mi se pare ca nu are ce cauta acolo.
Deus foarte bun sfatul cu mere. Problema e la mine ca uit sa mi-l pun in geanta inainte de a pleca de acasa.
Ma bag cu nasul iar in referatul ala ca azi trebuie sa il prezint, asa ca sa imi tneti pumnii.
ici si sa aveti o zi superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Buna dimineata. Prima zi de miscare si am inceput cu asta:

http://www.youtube.com/watch?v=9XFBkv2xjbU

Am gafait de numa' dar am ajuns la sfarsit. Nu chiar in ritmul fetei de acolo dar nici nu am stat. Sunt si in prima zi de musafiri asa ca nu am vrut sa insist.

Intrebare: pentru inceput trebuie sa fac doar cardio sau pot face si exercitii pentru musculatura? Caci am gasit niste exercitii interesante pentru abdomen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

'Neata!

Sunt cam chiauna, am avut copil febril tare noaptea trecuta asa ca am dormit deloc sau iepureste.
Azi workshop de la 12-16. Tema: lupte, acrobatie, coregrafie de arte martiale.......facem cu un tip din NZ evident, tip care arata descins din echipa de rugby...mi-i cam frica de el drept sa spun. Sper sa nu-mi rup ceva azi p-acolo. De la 17-20 panou ca mooor de dor, nu mai pot fara. Ieri n-am ajuns.

Shakti mie-mi place rochia tare...e artistica si indrazneata. Si tre' sa ai pe dedesupt ce arata deoarece nu e genul care te scoate in evidenta in mod fortat, nu scoate nika la interval, gen boobs sau omoplati sau clavicule, chestii de-astea de se zbat femeile sa le considere feminine. Tre' sa ai cojones sa porti de-astea si sa te simti sexy pe sub ea!!!! Zice multe de persoana care-o poarta. Multe rochii zic de ele nu de cine le etaleaza.
Legat de zaharul din fructe: daca il scoti din sistem cu sport e ok. Fructe vs sport suficient si se anihileaza reciproc.

Deus, Lumi, Xio, Allure si restul fetelor superbe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hello girls
azi mai bine , maine si mai bine ..si tot asa imi voi reveni la optimismul meu de zi de zi
am 6 zile de cand nu am mai facut sport( menstra) , iar eu nu fac in perioada aia ca nu am putere...sper sa ajung azi

lumi , nu te stresa cu bb ...e un dusman f puternic stresul
moana daca stai langa fetele de aici , sigur vei slabi, crede-ma ca m-am lipit de ele relativ recent si am reusit sa slabesc 12kg...doamne ce ma mai laud...de fapt nu pe mine ma laud , ci pe fete ;vroiam sa-ti mai zic , ca la mine nu prea merge faza cu sport acasa , nu fac in ritmul pe care il fac la sala ..deci daca simti ca te lenevesti , mergi la sala si acolo de voie de nevoie , de rusine , sau de orice altceva , vei face miscare sigurrr
shakti, io sunt tocmai invers ..daca plec la sala cu foame , apa pe care o beau in timpul efortului (probabil) ,ma face sa ma simt super bine (plina de energie ) si fara pic de foame , cel putin 1hjumate; incearca sa mananci inainte de efort o bananuta sau cateva nuci ..ceva energizant oricum
iulix, ce ai facut la interviu ...ai scris si mi-a scapat mie ?

va pupacesc pt toate

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput