Abdomen extraplat (48)
Raspunsuri - Pagina 13
shakti spune:
dau si eu o tura rapida pe aici, ca de azi dimineata nu am apucat :)
iulix, f ciudat, pe mine ma mai doare spatele uneori cand stau pe scaun, ala e semn sigur ca nu m-am miscat suficient in ultima vreme :) bootcamp e f misto :), eu acum mi-am descarcat o gramada de chestii de la beachbody si am de gand sa incep insanity. azi nu m-am trezit devreme si n-am facut inca nici un fel de sport :((
buuun, imi trimit si eu ziua atunci, si asa vad ca era nevoie si de cineva nascut in noiembrie :))
iulix spune:
Anca nu stiu cum e la tine, dar la mine acest Billy a scos untul... sunt terminata, dar imi place ca nu te plictisesti. Si mai imi place ca lucreaza la greu picioarele si bratele, iar la abdomene m-a terminat. In concluzie: I LOVE BILLY!!!
Shakti ti le-ai descarcat gratis???
........................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"Sky is the limit!!"
"YOU ARE WHAT YOU EAT"!!!
Marina spune:
puneti ziua si luna in care v-ati nascut intr-un msg aici si updatez maine. Acum ma duc sa alerg
Seara placuta si mancare putina!
Ele spune:
Iulix suntem mai multe pe aici care am inceput activitatea noastra sportiva cu tae bo cu Billy.Eu nu am avut rezultate f bune cu el dar in schimb capeti rezistenta.Am inceput cu un sfert de ora cu Billy ca atata rezistam. Acuma am tupeu si ma bag la Shaun, dar dupa stau in 4 labe si ma reculeg. La tine merge? Ar trebui sa ai rezultate vizibile daca te tii de treaba.
Elena & Denisa
iulix spune:
Ele eu am rezistat toate cele 3 parti (cred ca au ~ 30 minute), dar cel mai greu mi-a fost la abdomene...
Dl Shaun are tot din astea turbate, sau e si mai rau?
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"Sky is the limit!!"
Ele spune:
Pai la Billy nu sunt turbate delooooooc.
Shaun e nebunie curata. Am vreo juma de an de cand fac antrenamentele lui si inca spun ca nu am mai vazut asa nebun. Te termina!!
Elena & Denisa
Elena_R spune:
Si eu sunt fosta eleva de-a lui Billy la inceput mi se parea intensiv intr-adevar dar acum dupa ce am mers la bootcampul asta deja de 5 luni, cred ca si Insanity mi se pare usor.. Imi place Tae bo oricum si mai fac din cand in cand in lipsa de altceva
Sunt trista ca se termina bootcampul in Decembrie ce ma fac??? mie imi trebuie cadru organizat ca de capul meu nu prea ma tin de antrenamente, fie ele cu Shaun sau alt hottie trebuie sa caut alta clasa de la anul, dar tot asa ceva criminal ca la mine nu merge altceva
pupici!
Deus spune:
seara buna doamnelor
am fost la film, am mancat asa si asa, ma doare spatele - m-am plictisit deja de el , mi-e somn si ma culc - maine ma trezesc devreme
asa ca , va si va doresc o seara frumoasa
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
iulix spune:
Ele o sa incerc o vreme pe Billy sa vad ce rezultate am (cred ca picioarele o sa se faca bat, ca la mine astea se modeleaza primele) si pe urma o sa ma apuc de Shaun. Acum ma gandii ca pana dupa Craciun ma antrenez cu el si dupa sarbatori o sa vad ce pot sa fac cu Shaun.
"Sky is the limit!!"
iulix spune:
Fetelor ati simtit aseara cutremurul??? Eu l-am simtit... am in camera o parte din mobila f. sensibila si pe la 3am am auzit ca se misca (eram treaza) si am fost sigura ca a fost cutremur.
"Sky is the limit!!"