Abdomen extraplat (48)
Raspunsuri - Pagina 12
iulix spune:
Cu ochii carpiti de somn (am atipit de pe la 8.30 si acum m-am trezit ca sa inchid calc ) am intrat sa va zic noapte buna.
Ema nu m-am contorsionat in niciun fel la sport asa ca nu imi explic de unde e durerea. Merci mult de sfat.
Xio tare faini pantofiorii.
Luminita pe unde esti????
ici
........................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"Sky is the limit!!"
"YOU ARE WHAT YOU EAT"!!!
iulix spune:
Deus saru'mana de sfat. Uite faza cu laptele nu o stiam... credeam ca e bun inainte de culcare. E bine ca imi ziceti ce e bine sau nu de facut/baut/mancat ca in felul acesta sunt bine informata .
Inseamna ca daca il beau dimineatza la M.D e mai bine?
Teos felicitari pt. reusita si tine-o tot asa!! Eu la capitolul sport am chiulit zilele astea doua ca am picat lata de oboseala, dar de maine sunt iar pe baricade.
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"Sky is the limit!!"
shakti spune:
uuuu, Mac! Allure, sa-l stapanesti sanatoasa, in cateva saptamani o sa uiti ca exista altceva pe lume :). Pentru orice intrebari sunt aici pe my lovely macbook ;)
Teos, bravooo! :) Eu azi am stat f bine cu mancarea, dar f prost cu sportul, e 11:30 si de-abia am ajuns acasa. dar sper sa ma trezesc maine suficient de devreme pentru o ora de cardio pe acasa sau spinning la sala inainte de birou, inca nu m-am hotarat.
Iulix, din cate stiu eu daca ai dureri mari e bine sa faci o mica pauza de la sport pana-ti trec, macar o zi-doua. Sau macar sa faci exercitii care nu-ti prea forteaza zona cu pricina.
Anca, si mie-mi place Billy Blanks f mult :)
Deus, ce date ar trebui sa trimitem si unde?
gata, offline ca nu mai apuc sa fac nimic in seara asta :) noapte buna!
z333 spune:
fetelor am intrat doar sa va pup si sa va salut
fac sport in continuare, dar...sunt putin cam trista
o sa mai intru..va pup, aveti grija de voi
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related
"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott
" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene
iulix spune:
Shakti nu am durei decat atunci cand stau pe scaun si nu pot sa inteleg de ce sau de unde mi se trage!! Saru'mana mult de sfaturi!! Datele sunt legate de data nasterii si luna.
Luminita si sper sa treca cat mai repede tristetea. Daca simti nevoia sa vorbesti noi aici suntem pt. tine.
"Sky is the limit!!"
Deus spune:
buna dimineata
Lumi draga,daca te putem ajuta cu ceva sa ne spui! te pup si sper sa treaca repede problemele
shakti -Marina a deschis capitolul nou, eventual trimite-i ei data ta de nastere si roaga-o sa o puna in tabelul de la prima pagina a topicului - la fel si dnele noi care doresc sa fie in grupul nostru
eu azi am zi libera, merg la film si stau cu Aaron...spatele este la fel, toata noaptea m-a chinuit
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
Madachan spune:
'neata!
Revin si eu dupa vreo 10 zile de chiul,mancat prost dar am fost intr'un stres cu mutatul.Acum am si net iar si ma apuc cu si mai multa ambitie de sport si manact sanatos. NU mai am nici un fel de scuza acum.
Vreau si eu in lista. CE fel de date sa trimit? Vad ca doar data de nastere este trecuta. So... 26 ianuarie 1977
Acum imi beau cafeaua,apoi putina curatenie si sa vad ce fac cu Shaun. El imi place cel mai mult, nu ma plictiseste ca restul.
O zi buna !
iulix spune:
Buna dimineatza!!
Eu m-am trezit cu nervi si cu o durere la ochiul drept.
Madachan spor la sport!! Eu la acest capitol cred ca o sa fac ceva abdomene si poate bicicleta ca de altceva nu am chef.
Va si va doresc o zi frumoasa.
"Sky is the limit!!"
anca_27 spune:
Deja ma simt de-a casei, multumesc pentru comitetul de primire!
Allure, m-am holbat si eu la rochita cu umaru special, wow, eu n-o sa am curaj vreodata sa port o rochie de genul, indiferent de carcasa, bv tie.
Ema-iubita, cata organizare. Sa mai zic ce-am mancat azi? Scriu mic, poate nu vedeti. Un cremvusti de pui, un ou, o juma felie alba, pufoasa cu salata de vinete, o felie de chec cu banane - avea zahar brun in el, da?! , un mar, o cafea pe care-o tot pup si-acu.
Dar am reusit sa fac alea 8 minute de abdomen, cu z calare si pe langa. (Z e de la zibe, alintul galushtii noastre)
Am o carte superba pe noptiera, de Lise Borbeau, www.scribd.com/doc/23970711/22980585-Lise-Bourbeau-Asculta-Mananca-Si-Inceteaza-Sa-Te-Controlezi" target="_blank">Asculta, Mananca si Inceteaza sa te controlezi, si ea zice c-a ajuns sa constientizeze ce si cum doar cand a inceput sa noteze zilnic ce manca. E super tipa.
Iulix, ce nu fac eu cu Billy Blanks?
Teos, pe picassa sau pe webshots, iti faci cont, incarci poze si ne dai linkul. Daca iti rupi urechile, da un PM.
Mmmm, Xio, ce faini sunt, numai buni de Rev, iti iau ochii. Ai grija ce-ti doresti, universul lucreaza pentru tine si se intampla.
Hat ce-aveti cu durerile? Eu credeam ca cine face sport, controleaza alimentatia, nu mai are dureri...
Echilibru in toate si sanatate, ca z e calare, mai vroiam sa mai zic dar promit sa mai viiiiiiiiin!
O zi magica!
Deus, ce date?
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale
iulix spune:
Credeam ca am ramas singurica pe aici...
Anca eu de la Billiy am gasit asta: http://www.youtube.com/watch?v=PlYXg7veliU -mi se pare foarte tare si vreau sa incec si eu azi sa vedem ce iese... sa speram ca o sa mai amputere sa va zic cum a fost. Tu genul asta de exercitii le faci? E o lista la inceput cu zilele noastre de nastere si daca vrei sa te inscrii ii trimiti Marinei ca ea a facut noul capitol data nasterii si luna pe PM si o rogi sa te adauge in listuta.
Ma bag la somnul de frumusete ca sunt tare obosita si dupa ce ma trezesc ma apuc de sport.
"Sky is the limit!!"