Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (316)
Raspunsuri - Pagina 7
babytza spune:
Neata :)
Niko ne mai tii mult in suspans ???
La multi ani Salih & Maria !!!! 
La multi ani Carla !!!!!!
Ne e dor de tine si de postarile tale 
Ada imi pare rau , ce diagnostic aveti.... Sanatate multa puilor !
Angy noi avem azi supa de pui , pilaf cu legume si acum trimit piciul afara si fac gogosi :). Tineti- mi. Pumnii ca e prima oara cand fac :p
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
Monyca.C spune:
Fetelor sunteti de milioane !!!!!! va pup si va multumesc ptr cuvintele frumoase..
Nikolici ma apuca pe mine emotiile..![]()
Nerantula LA MULTE MULTE LUNITE SI ANI !!!!!! cred ca esti mai relaxata acum cand si Gruia ia frumusel in greutate pe langa surioara lui..
Angy eu am avut asa mancarica de vinete cu sau fara carne, asta depinde cum o preferi..eu am facut-o de post..
, salata de beof, varza de bruxelles cu carnaciori, ciorbica de pui cu multe multe legume sa pape si Eva..ardei umpluti si chiftelute, mancarica de dovlecel cu pui sau mancarica de conopida cu smantana si pui..broccoli cu cartofi si peste..orez cu legume cu sos de soia si pui (baza e puiul la noi
), paste de toate felurile, cu carne tocata, cu sunca, cu ton, cu pui, cu ricotta si somon, e delicios..
am facut si fasole cu costita afumata, azi am legume asortate cu peste..again...
as manca peste in fiecare zi..si dc mai mi-aduc aminte mai scriu..
Multa sanatate puiutilor bolnaviori !
babytza spune:
La multe lunite Cezara !!!!! 
Mooooama Monyca, dar stiu ca ai gatit 
Babytza si puii
Valentina
David
nushulica spune:
salutare fetelor!
multumesc pt raspunsuri am citit dar nu am mai apucat sa si raspund
din pacate si la noi e aceeasi situatie ca la florina si abe,david e copilul meu si stefan sta numai la mama in brate,sau il mai tarai eu in sling cand il lasa sufletu pe frate-su sa ma lase sa-l iau si pe el
noptile sunt calvar bb suge des(azi noapte la o ora jumate)si cand nu suge chitcaie chiraie caraie face tot felul de zgomote de nu putem dormi niciiunul...ma rog...speram sa treaca...la fel si la noi patutul are tepi sau arde nush ce are ca nu sta deloc in el,stefan la el ma refer,ca david sta toata ziua
si butoneaza caruselul terfeleste scutecele si ce mai e acolo...s-a pus si pe salteluta de infasat sia rupt=o cred si eu are 14 kile l-am cantarit duminica
tot duminica am cantarit si voinicul asta mic ca facu o luna a luat 1.3kg numai cu san f bine,stocul meu de biberoane avent aduse tocmai din uk sad bine mersi pe raft![]()
ne-am hotarat in sfarsit sa il dam pe david la gradi chiar daca mie mi se rupe inima si simt ca parca il indepartez si mai atre de mine dar efectiv nu ma mai tin nervii asa ca incercam...oricum el e super incantat ca i-am explicat cum sta treaba si are si o verisoara la aceeasi gradi dar in grupa mai mare si e incantat ca va merge la "gadinitza"sper sa-l tina si sa nu tipe prea tare
altfel eu mai am 12 kile in plus(din alea 25puse)
asa ca un pic mai am si intru in depresie ca nu ma port decat cu colanti sau dres mat si tunici/rochii lungi largi...oricum ma intreaba intr-una lumea cate luni am
asa ca zic eu bine depresia ma paste
am vazut ca vb de mancare scuze nu am citit decat pe diagonala,david mai nou e reticent la multe feluri de mancare,de fapt papa doar cateva carne pui peste,rar vita,piure,ciorbe si supe si cam atat..aaa mai papa dar fara chef aredi umpluti/sarmale...cam asta e meniul o sa plesneasca de la atattia cartofi cat baga in el dar daca altceva nu vrea ce sa-i fac
asa si a descoperit dulciurile
cam de cand am fost eu in spital si primele zile acasa cand il mai duceam la mama cateva ore si se lua cu vara-sa...toata ziua zice mami hai a kaufand cumpar cocolata si bambane
mami da ai bani? nu mai ese bani...si atunci cu ce cumparam? are taticu bani de la sivici![]()
asa c anu il mai putem prosti ca nu avem bani,cand pleaca taiac-su dim la serviciu cere bani tot timpul sa aiba de cocolata si bambane
nikole astept si eu cu sulfetul la gura sa apara kendra,citesc si pe la odisee..nimic nici azi?![]()
va pup pe toate si imi cer scuze ca nu apuc sa citesc tot ce scrieti
Mami si 2 printi iubiti:
DAVID(24 sept 2008) si
STEFAN(24 sept 2010)HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
gaia.nevia spune:
Daca tot am ajuns la dr. ne-am facut si masuratorile. La doi ani Radu are 12.5kg si 88cm, a slabit cel putin 300gr de cand e racit ca nu mai mananca mai nimic.
Azi dimineata la 5 m-a trezit cineva scuturandu-ma de umar
cand ma uit, Radu, care m-a trezit sa-mi arate ca i-a iesit inca o masea, si il doare...
Pe ziua de azi, pana la ora asta, nu a mancat decat 200ml lapte de capra. N-a vrut nik altceva, si de la ora 12 doarme, in leagan, pe muzica rock.
Eu am facut curat in dulapuri ca eram inca cu hainele de vara, si bunicii nu se mai descurcau, toate ale lui radu erau mici, si nu stiau ce sa ia de la dorel sa-i dea si lui
Nerantula, Abe, Nusha
va imbratisez si va doresc sa fiti linistite si impacate si sanatoase, ca de usor nu-i usor dar conteaza si cata importanta le dai diferitelor probleme.
Cand era Radu foarte mic eu nu prea am avut de ales. Mama era in convalescenta (abia se operase la colon, era cu ileostoma deci nici nu se punea problema sa poata avea grija de cineva, abia se descurca pentru ea, mergea TL la ea si ii mai ducea cumparaturi / apoi urma o a doua operatie - deci undeva pana a facut radu vreo 4-5 luni nu m-am putut ajuta deloc cu mama). Socrul meu nu se putea pune problema sa se apropie macar de Radu, ii era frica, abia se descurca cu Dorel... deci solutia a fost numai una.
Eu focus pe bebelus, si el statea cu Dorel, il scotea la plimbare, ii dadea sa manance.
Stateam cu el cand dormea Radu sau cand era treaz dar nu ma solicita (supt, plimbare, schimbat) stateam toti trei... altfel era cu bunicul si nu prea avea de ales: nu vrei sa mananci cu el, na, mai astepti pana pot sa vin la tine... Si de obicei gaseam o cale sa ne intelegem.
El avea 18 luni cand s-a nascut Radu, deci ce sa zic... viata-i dura.
Va imbratisez tare si va pup!
angelynna82 spune:
Salih si Maria 
Carla, sper ca sunteti bine 
Cezara si Stefan
La Multe Lunite
MonycaC jos palaria la cat ai gatit, apai cum D8mnezeule sa nu fii obosita
, mersi pt retete
Babytza va
am cu drag, suna bine supa de pui, cum au iesit gogosile?
Nusha te
am, poate e mai bine ca il trimiti la gradi pe David, asa vei fi si tu putin mai fresh pt el si ii poti aloca mai mult timp asa 
Inca ceva, lasa naiba depresia, tocmai ai nascut cum sa nu ai kg in plus, bucurate de minunile tale ca vei da jos kg 
Niko cum sunteti mami? 
am facut ciorbita de porc, varza la cuptor, salata beof si briose
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
nushulica spune:
mda ada,se pare ca la tine a fost si mai greu
offf eu sper doar ca am luat decizia corecta si ca nu va suferi david mai tare decat deja sufera
are saracutzul cateva dimineti de cand se trezeste si primul lucru imi zice "mami du-l pe bbmicu in patut sa ne iubim noi doi"
va zic m-a facut sa plang efectiv cand mi-a zis prima data si i-am zis cum mami da eu oricum te iubesc si te pup in fiecare dimineata si amandoi apoi il iubim pe bbmicu si pe tati nu?si el a zis ca nu vrea sa fie bb micu si gata
deci va dati seama ce e in sufletelul lui
ce sa mai zic e greu,abia astept sa vina ziua lui pe 8 nov de mihail si gavril sa ii fac tort sa ii cantam sa aiba invitati sa primeasca cadouri pt ca deja stie si zice la toata lumea ca de ziua lui o sa aiba tort si o sa primeasca cadouri
saracutzl pe 24sept cand a facut 2anisori nu a avut parte de nimic din toate astea ca eu eram in spital nasteam
Mami si 2 printi iubiti:
DAVID(24 sept 2008) si
STEFAN(24 sept 2010)HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
babytza spune:
Angelyna ghinion .... A stat aluatul prea mult la dospit , cand am ridicat prosopul s- a pleostit :(. Asta pentru ca puiul meu nu a adormit pana la 3:30. Asa ca in primul rand nu au iesit prea pufoase. Apoi primele le-am ars instant... Taciune s-au facut pe loc. Socrela mi-a zis sa fie uleiul f incins, dar era si focul prea tare dat... Soooo dupa ce am aruncat vreo 15, am prins ideea si au iesit mancabile :d
Data. Viitosre or sa iasa mai bine, ca cine nu greseste, nu invata ;)
Babytza si puii
Valentina
David
babytza spune:
Nusha sa iti traiasca puiul mic ! La mult lunite Stefan!!!! 
Eu acum am realizat ca ambii pici sunt nascuti pe 24 sept ![]()
Lasa ca dai tu jos kg , mai e timp ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abe stie cineva cum as putea sa dau de babymom?? am nevoie mare de parerea si sfatul ei... nerantula si la noi e cam la fel, maria-i copilul meu zilele astea iar blanca al mamei...ma chinuie unele remuscari uneori dar nu stiu cum sa ma organizez altfel momentan ![]() mami de Maria si Blanca |
Aici sunt! Am intrat special sa vad care e problema dupa ce am primit mesajul tau. Te-am sunat pe acel numar, dar... n-a raspuns nimeni. Sper sa te pot ajuta. Maine sunt de garda si nu cred ca voi avea acces la internet, dar suna-ma, chiar insista, de mai multe ori, daca nu raspund din prima