Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (316)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello hello si de la noi

Monyca , Nerantula mi se rupe sufletul cand va citesc Cred ca va este tare greu cu puii mici

Dya imi pare rau ca treci prin momente grele

Didi multi pupici

Niko imi pare foarte rau de masina Dar sa nu nasti din cauza asta , ca e tabla, se repara

Noi am descoperit cat de minunata e apa de la chiuveta A inceput sa se joace non stop la apa....se cocoata pe scaun si il uiti cu orele acolo , isi spala ratustele (mac-mac) si pe pisicuta Kiki, fantomita Boo si ursuletul Moor ( figurine mici din ou Kinder) Mai nou si masa o servim tot la chiuveta si la noi piticul nu ne papa ultima inghititura, la noi daca nu papa tot, ne inchide piticul apa , ca se pricepe Si mananca excelent de vreo zile, de cand cu apa
SI pentru ca papa si el masa de seara nu se mai trezste noaptea !!!!!!!!! si pentru nu mai bea noaptea 500 ml lapte papa mai bine ziua !!!! Yupiiii !!!

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Noapte buna bobocei!!!

nerantula, abe, monyca O noapte cat mai linistita va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ada ce ati facut la doctor ? Mai are Radu febra ? Pupici multi

Abe multa rabdare mamico , imi dau seama ca e greu

Kllemi acasa a ramas fratele meu si daca nuse mai cearta ca picii mici mici , va sta cu tata....

Cristina noi acum mancam morcovi ;) e disperat zilele astea dupa ei :)

Alina asteptam poze de la party !!

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Am gugalit toata noaptea si ma ustura ochii ingrozitor, deja nu stiu ce sa mai citesc si pe unde.
Am si eu 2 intrebari:
- avem muci la greu, curgatori dar si ceva necurgatori ca inca mai fornaie si respira pe gura. Ii fac aerosoli cu 1ml dexa, 2ml Acc, 2ml ser. Pare ok?
- cam cat dureaza la voi o sedinta de aerosoli. Azi am cronometrat si la noi dureaza cam 15 minute.

Pupam de la distanta toti boboceii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Didi, scuze, am vrut sa raspund si am fugit la altele....
Teo e cu figuri. Inca in pampers, dar cere uneori, cand vrea el, caca la WC, sau pipi la olita, sau tot la WC. Iar alte ori, nu vrea si pace decat pe el sa faca. Cred totusi ca suntem pe drumul cel bun, si am sperante ca nu ne apuca scoala cu pufuletele pe noi.

Noi am fost la pediatra astazi... otita seroasa la amandoi, ne tratam cu augumentin din aceasta seara.

Va zic si buna dimineata acum, , ca aseara am scris dar n-am apucat sa trimit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza,

haideti la proaspata

Ada sanatate mamico

Didi multumesc de info, si Crina merge uneori inspre interior cu piciorul drept, de asta te intrebasem, pana la urma trebuie tinut descult vad...auzisem si de incaltaminte speciala care sa indrepte mersul.

Niko las-o incolo de masina, tu trebuie sa fii calma mami ca sa stea si Kendra linistita in burtica

Nerantula, Abe, Monyca va admir si stimez, multa putere si rabdare sa aveti

Irina , Crina nu are muci ci tuseste, astazi face o saptamana...ii dau sirop de muguri de pin si homeogene pt gat...aerosoli doar cu ser fiziologic...care dureaza 5minute, insa stiu ca daca era cu solutie dura cam 15-20min. De compozitie nu stiu ce sa zic, daca asa a zis dr atunci e ok.

Babytza ma bucur ca papa soricelul bine

vb lui Kllemi, o idee ce sa fac de mancare??? nu mai stiu ca sa mai fac

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

neata!

poftiti la si o felie de tort, azi bebelusa mea frumusica si iubita implineste prima ei lunita!

La multe lunite, draga mea!

Am cantarit azi copiii, la o luna dupa nastere Cezara a luat 900gr net (fata de greutatea cu care s-a nascut, nu fata de minim), timp in care a luat si Gruia vreo 700gr , se vede ca le prieste amandurora lapticul de la mami

Noptile tot stresante sunt, daca apuc sa dorm pana pe la 2, e bine, ca apoi mai prind cate o jumatate de ora maxim din cand in cand si fac sprinturi prin casa, de la unul la altul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

LA MULTI ANI, SALIH, MARIA!!!!

Pentru o mamica speciala care cred ca nu ne-a uitat.....

LA MULTI ANI , RATONELU!!!!!!

CUM AMI ESTI, TI-AI GASIT DE LUCRU? CE MIA FACE SASHA?

La Multe Lunite inainte, draga Cezara!!!! PUP mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Am gugalit toata noaptea si ma ustura ochii ingrozitor, deja nu stiu ce sa mai citesc si pe unde.
Am si eu 2 intrebari:
- avem muci la greu, curgatori dar si ceva necurgatori ca inca mai fornaie si respira pe gura. Ii fac aerosoli cu 1ml dexa, 2ml Acc, 2ml ser. Pare ok?
- cam cat dureaza la voi o sedinta de aerosoli. Azi am cronometrat si la noi dureaza cam 15 minute.

Pupam de la distanta toti boboceii

Mamica de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

noi m facut de 3 ori pe zi cate 5 minute only! Asta la recomandarea dritei.

cu K2 in 39s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Siiii oficial 40 de saptamani.Da???

cu K2 in 40s si mamica de K1

Mergi la inceput