Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (316)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

buna fetele !!!!!!

noi suntem cum ne stiti, nimic nou, nimic schimbat..eu sunt extrem de obosita, stiu ca suna cam aiurea si nu ar trebui sa ma plang dar simt ca ma lasa puterile..

ii am pe amandoi raciti, a racit mai intai Eva apoi a luat si Nicolas...in prima seara a fost calvar..nu stia ce i se intampla, cum adormea se trezea urland..nu putea sa respire..iar tati ei ajuns la capatul rabdarilor..a luat-o frumusel de manuta si mi-a adus-o mie ca el nu mai stie ce sa-i faca...am culcat-o si pe ea cu mine in pat..baiatul in patut si cred ca nu va imaginati ce noapte am avut...Eva se trezea urland / tipand..Nicolas se speria si incepea si el..fiind obisnuit cu linistea lui nu stia ce-a dat peste el..fugeam de la unul la altul sa nu trezeasca tot blocul sau sa nu vina politia am zis ca inebunesc...acum a inceput el..nu poate respira, muci la greu, azi noapete a avut 39 temperatura..nu vroia sa doarma..numai la titi sta..eu...eu..nu stiu cat am dormit..dc am dormit..si am saptamani bune..

Nocom nu prea a iesit soarele..il astept..Eva parca pe zi ce trece e mai energica si nervoasa..acum ii da o jucarie..fix in 2 sec dc nu sunt atenta il si pocneste.....apoi normal da sa-l pupe si tot asa...

Eva cum ma vede ca ma asez incepe apa, papa, kaka, pipi, mnam mnam s.a.m.d.. si dc indraznesc sa nu ma supun e jale ..merg sa-i dau ce vrea si normal ca nu mai vrea ce vroia..vrea altceva..bea o gurita de apa si gata...doar asa sa ma ridic de o suta de ori..

ABIA ASTEPT DECEMBRIE SA MERG ACASA SA NU MAI STIU DE MANCARE, DE CALCAT, DE SPALAT, DE CURATENIE...VREAU SI EU SA DOOOORM...ATUNCI MACAR STIU CA OR SA IASA MAMELE CU EI AFARA SI 2 ORE MI-E DE AJUNS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

nerantula uuuffff...mai mami ..multa putere

monyca doamne...pe cuvant ca pe voi, care ave-ti cate 2 copii va stimez foarte tare ...jos palaria in fata voastra, si rabdarea pe care o ave-ti.....eu clachez in fata unui copil....dapai 2....ce pot sa zic, decat sa vina cat mai repede craciunul sa te poti odihni si tu

babytza ma tin de ceva vreme sa te intreb ce a-ti facut cu casa de aici din Ro.??

niko sincer eu nu as vrea sa nasti azi, ca daca esti nervoasa, cine stie ce stare ii dai Kendrei si se va naste si ea cu stari din-astea ....da-o-ncolo de masina..ca se repara....numara pina la 10 si calmeaza-te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

ada eu am mai zis pe aici ca o cam tine-ti de mult cu starile astea de febra si raceala intr-una,sper ca la analize sa iasa totul ok sa nu ave-ti altfel de probleme

Noi suntem mai ok....adica pe alocuri putina tuse...dar..doar atat...in rest sunt DISPERATA CA NU MAI STIU CE SA MAI GATESC....pleeeaase niste sfaturi...mi-ar prinde foarte bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ce bine ca nu a nascut Nikol, ca pierdeam toata distractia
THEA Anamona, scz de intarziere:)
ieri am fost cu petrecerea, am scapat a fost super tare, distractie maxima, copiii si parintii s-au simtit excelent. ne-am destrabalat de la 17 la 22 o sa incarc poze cat de curand, acum fug la treaba cat doarme copilu' mic.
Monica, veniti in ro in dec? are sotul concediu?
Nerantula, Abe multa putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

L-am culcat si eu pe Radu si sa scriu 2 cuvinte.

Nerantula,Abe, Monyca multa putere va doresc mamicilor. E tare greu 2 copilasi mici acasa si mai ales cand nu ai ajutor..
Eu poate de asta nu m-am grabit sa-l fac pe al doilea.
Sper sa treceti repede peste aceasta perioada solicitanta.

Luminita iti doresc sa iei cea mai buna decizie pentru sufletul tau, sa alegi ce crezi ca e mai bine.
Eu faptul ca am renuntat la servici..a fost cea mai buna decizie.Nu o regret o secunda. Fiecare minut petrecut cu Radu ma umple de bucurie.

Diana ma gandesc la tine si sper sa treceti cu bine de probleme..oricare ar fii ele.

Klemii nu mai fii suparata...o data daca ia antibiotic..nu e sfarsitul lumii.
Idei de mancare...si eu caut toata ziua..in fiecare zi trebuie sa gatesc altceva..la pranz avem ciorbita..de perisoare, sau de gaina, supa cu taietei, de vita fac foarte des, de aripi de curcan, de fasole,sarmale.
Apoi felul 2 o fripturica..cel mai des ii fac piept de pui pe gratar sau cere foarte des spaghete cu sos. Bag cate un castron si mancam amandoi ca spartii.

Insa seara e nebunie..ca in fiecare seara trebuie sa fac cate ceva.
Mai nou Radu e innebunit dupa broccoli..imi cere si dimineata.
Asta seara i-am promis ca-i fac..pur si simplu fiert cartofii cubulete cu cateva buchetele de broccoli.Si apoi ii pun un pic in tava de yena la cuptor in unt si cu putina vegeta. Mananca de rupe.
Ii mai place mult amestecul mexican, sau un pilaf cu ciuperci, o tocanita cu mamaliguta, varza calita, sau cartofi natur tot cu unt si putin marar. Oricum fiecare garnitura trebuie insotita de carnita- de pui.de peste.facuta inabusita la cuptor sau mai des pe gratar, chiftelute.
Cam la 2 zile-3 ii dau peste..sau snitele de peste date prin pesmet.
Oricum incerc sa nu mai fac deloc in ulei..prajit ..mai bine la cuptor sau pe gratar.
Sper ca ti-am dat cateva idei.

I-am facut si eu o analiza de urina lui Radu. A iesit bine.
Ne-am si cantarit..avem peste 14 kg.

Pup. Sa aveti o dupa-amiaza frumoasa!!!

ps: uitasem sa intreb..care ati facut cura de fier..cat ati dat? Eu i-am dat 2 saptamani..si am intrerupt..o fii bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

baby_boy, iti multumesc, sper si eu sa fie bine. eu stiu f bine ce vreau, insa mi-e teama de reactia sefului. ca nici fara job nu ma vad acum, din pacate depindem cu totii de salariul meu[(:].

eu stiam ca Fe se da 3 luni, continuu. sigur, asta poate varia usor si in functie de rezultatele analizelor (anemie severa sau nu...) etc. in functie de kg, daca nu ma insel, 10 pics sau mai mult pe zi. nu mai tin mine, ca demult n-am mai luat Fe. facem analizele si noi si-om vedea.

didi, pai si nu ma angajezi maica si pe mine la tine la firma?
bafta, sa iasa totul bine!

niko, just checking, sunteti ok?

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Nocom, please noteaza reteta.
Angi, pai l-a pus sa mearga descult, sa alerge. Piciorul valg e de fapt piciorul cu platfus. Eu stateam mai relaxata, ca stiam-parca v-am mai zis, ca pana la 4 ani nu se pune diagnostic de platfus, plus ca nu se trateaza. Dar soacra tot comenta ca prea a inceput sa calce in interior si am zis ca poate sunt eu prea sunt zen. Ne a dat si niste hartii cu poze si explicatii f f faine care explica diferitele etape ale cresterii piciorelor.

Lumi, te as lua cu mare drag, dar e in conta. Daca apare pe alt domeniu iti zic.

Baby boy, fe se da minim 3 luni ca altfel nu ai facut nimic. Pt ca avea anemie severa a luat 6.5 ml sirop fe, si avea atunci 14 kg. La finalizare cura ar tb repetate analizele, ceea ce noi nu am mai facut ca nu stiu exact daca sa ii fac numai fe sau si hemoglobina. Oricum acum are mai mult de 15 kg imbracat, deci cred ca am rezolvat problema.

Ada, cum sunteti doamna?

Monyca, Florina va pup! Este foarte greu pentru voi.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didididi
Lumi, te as lua cu mare drag, dar e in conta. Daca apare pe alt domeniu iti zic.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

glumeam!!!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Didi, Lumi multumesc mult pentru raspunsul referitor la fier.
Atunci ii dau si eu in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lumi multi nervi de otel iti doresc mamico!

cu K2 in 39s si mamica de K1

Mergi la inceput