Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (316)
Raspunsuri - Pagina 4

Nerantula spune:
Salutare si de la noi!
Eu reusesc sa mai intru cand si cand sa va citesc, dar mainile tot timpul au de facut altceva si nu apuc sa scriu ..
Incepem sa ne mai obisnuim in 4, din pacate, din cauza frigului, nu mai putem sta mult pe afara si Gruia nu-si consuma energia, asa ca o consuma pe a mea, in casa .. eu sunt tot timpul cu el, pe bebelina o mai tine mama, cel putin cand doarme sau o plimba prin casa cand e treaza, altfel nu prea sta, toate paturile sunt pline de colici, cum e jos, cum se foieste si plange ..
Incepusem acest mesaj ieri, cand as fi scris ca ultimele 2 nopti au fost mai usoare, fara plimbat colicii prin casa in pasi de dans, fara plans, ‘doar’ cu foieli, scanceli, gamete, agitatie pe loc, cu supliment de treziri insa de la Gruia, care ma chema de 2 ori pe noapte pentru tzitzi .. ei, azi noapte iar a fost grea, parca am 2 bebelusi, Gruia s-a trezit de vreo 5 ori pana am hotarat sa-l inghesui si pe el langa mine si Cezara in canapeaua in care dormim amandoua, iar eu n-am mai inchis un ochi pana dimineata, intre foieli si gemete/sforaieli/scartaieli stereo #61516;. Ma cam ingrijoreaza ce se intampla cu el, ma si sperie gandul ca asta ar putea fi noul program. Nu stiu ce pot sa fac mai mult, in timpul zilei suntem mult impreuna, practice el e copilul meu, iar Cezara al mamei, ma joc cu el, vorbim, il las la san, ies afara cu el, dorm la pranz numai cu el, eu ii dau sa manance, il schimb, etc. … insa ma acapareaza foarte mult si noaptea si nu ma pot odihni #61516;, dar mai grav e ca nu stiu ce se intampla cu el #61516;
Cezara e bine, creste frumos, a luat 1kg in prima luna papand numai la un san, sper sa ma tina tot asa productia de lapte (in conditiile in care Gruia suge mai des si mai mult din celalalt san). Ii place sa fie tinuta in brate, chiar si in somn, patutul e décor pana acum, cu exceptia cazurilor cand il calareste Gruia sa butoneze caruselul. Plange de cateva ori pe zi, uneori asta are legatura cu burtica, alteori nu mi-am dat seama de ce, ca nu o poate multumi nimic, cu exceptia foehnului, pe perioade limitate de timp.
Eu am ramas cu +10kg bine intepenite, pe care, cu tot alaptatul, nu le mai pot urni, dar nici nu indraznesc sa ma gandesc la vreun regim in urmatoarele luni ..Moralul meu e fluctuant si, in general, in legatura directa cu nivelul de oboseala sau, uneori, de rutina accentuata ..

angelynna82 spune:
Neatza,
Nocom multam de cafea
Ada nasol cu atatea raceli&co, putere multa mami
Dididi dupa cum si-a dat seama dr de diagnostic? , stau si ma gandesc ca si pe crina ar trebui sa o duc la dr...
Abe bine ati revenit acasa, sa va obisnuiti repede
Nerantula si putere...
va servim si noi cu cookies proaspete bicolore
aseara am pregatit aluatul, le-am avut pe amandoua pe langa mine si se infruptau cu mare placere din aluat... de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Xor spune:
pentru "din nou" proaspetele mamici
Multa putere va doresc!
scurt ca sunt la scarbici, dar va citesc

Nocom spune:
Didididi ma laudam si eu cu ce face altul La mine in casa sotul face prajituri, placinte, cozonaci... si mancaruri speciale. Eu gatesc doar mancarea zilnica!
dar oricum, era in familie....
daca vrei reteta, o notez diseara cand presteaza. puuup
nikolici sper ca nu mi-ai dezamagit imaginatia!!!! (de fapt sunt sigura ca da... dar mai speram si eu....) Oricum, ai grija, ziua de astazi a fost mentionata cel mai des in prezicerile mamicilor de bobocei. So, nu-ti face alte planuri azi, ca nu scapi!!! Numai sa n-o intampini pe Kendra cu "Buhuhuuuuuu"

nikolici spune:
Fete nu am nascut, dar dc o frac azi, o fac de nervi,Mi-am gasit masina lovita, m-am suparat tare rau, avand in vedere ca intentionam sa o vindem in viitorul apropiat si nu mai am casco.:(
Asta e, noi sa fim sanatosi ca e un fier, dar tot ma oftic, mama lor de lucruri materiale! :(
cu K2 in 39s si mamica de K1

luminita2008 spune:
nerantula. peste numai cateva luni o sa ne povestesti cu lacrimi in ochi despre relatia atat de frumoasa dintre Gruia si Cezare, o sa ne spui cat de mult se iubesc si ce frumos se joaca impreuna. de abia astept. pana atunci, multa putere!
niko, uf, imi pare rau de masina!
Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

abe spune:
stie cineva cum as putea sa dau de babymom?? am nevoie mare de parerea si sfatul ei...
nerantula si la noi e cam la fel, maria-i copilul meu zilele astea iar blanca al mamei...ma chinuie unele remuscari uneori dar nu stiu cum sa ma organizez altfel momentan

nikolici spune:
nerantula, abe ma speriati cu ce ziceti dar oarecum este si firesc la inceput, tot boboceii sa fie pe primul loc, pana predau stafeta celor mici pitici.
Voi aveti mamici pe langa voi, fericitelor, eu cresa si barbatul meu pana o pica cu nervii si cu limba scoasa, pe urma trecem la sabii si pistoale in mod sigur! :)
Abe tu cum faci cu somnul? Cum te imparti?Maria doarme in patutz?Dar Blanca?
cu K2 in 39s si mamica de K1

Nocom spune:
abe im aduc aminte ca babymom zicea ca ne lasa datele de contact pe mail-ul comun.... Eu nu pot intra pe el de la slujba si nu pot verifica informatiile... dar poti sa incerci.
sau, daca ai tel nerantulei, stiu ca ele au mai discutat in privat