Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (316)
Raspunsuri - Pagina 16
Nocom spune:
lumi pozele nu le pot vedea, dar filmuletul este f tare!!!! mai dai bani pe jucarii scumpe cand vezi cu ce se pot distra atat de bine copiii??? ![]()
Sunt super haiosi!!! sa-ti traiasca!!! 
alexa si mami spune:
am revenit![]()
azi fac cinste cu ce vreti voi

multumesc mult de urari, Ada, Clau, Ange, Nocom, Lumi
sa se intoarca inmiit la voi.
Lumi f haiosi hunisorii, se schimba de la luna la alta din ce in ce mai frumosi.
ma intreba cineva de poze, cea cu ochelari in mov e verisoara Alexei, asa vrea io sa am 11 ani:))) eu nu apar in poze![]()
Paula sarcina usoara, ma bucur ca e ok analiza.
Multa sanatate bolnaviorilor!
Maine merg la scarbici

, dar doar pt trei zile, apoi co, liber pana dupa anul nou![]()
luminita2008 spune:
nocom
, merci, nuu, sa stii ca-n ultiam vreme n-am m ai cheltuit atat pe jucarii, preferatele lor cele mai recente sunt destul de ieftine![]()
![]()
.
alinutza
, multumesc de aprecieri!
cum ai rezolvat cu serviciul pana dupa anul nou?
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
dyanira spune:

LA MULTI ANI CIPI!!! 

Sa cresti mare sa fii sanatos si sa ai parte de tot ce e mai bun si frumos in viata!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
babytza spune:
Hello girls 
La multi ani Cipri !!!! Sa cresti mare si frumos puiule !!!! Alina sa iti traiasca comorile !!!!! 
Lumi asa este, cum spune Miruna. SI David il prefera clar pe tati de la un timp. Chiar daca petrecem acelasi timp cu el, nu are nicio legatura asta.
Pup baietii, ce de ajutor iti sunt ei la bucatarie ![]()

Kendra !!!

Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
angelynna82 spune:
Lumi sunt superbi hunisorii, ce frumos se joaca impreuna 
Alina m-a lasat masca torturile
, iar Cipi un adevarat barbatel
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
luminita2008 spune:
bei, verific browser-ul asta din 5 in 5 minute, doar-doar aflu ceva de Niko...
babytza, ange, multumesc si 
ange, asa pare in poze da, ca se joaca frumos impreuna. in realitate insa doar 50% din timp e joaca frumoasa impreuna... restul e bataie. va amintiti ca va povesteam cum Edi il capjeste pe Robi si asta sta si-o incaseaza si plange si ma striga si nici macar nu riposteaza, doar asteapta sa fie salvat? well, situatia acum e exact pe invers
, doar ca Robi pare chiar mai agresiv.... are Edi muscaturi pe tot corpul, e impins si tras de par f des, si mereu ramane fara jucarii.... ieri si-a furat-o si tati, tot de la Robi, nu l-a lasat sa-l muste de fata si atunci l-a prins de umar si i-a lasat un semn de toata frumusetea...
explicam, rabdam, iar explicam si sper sa treaca asa cum i-a trecut si lui Edi. stiu ca o face din frustrare si gelozie (doar acasa il bate pe Edi, la cresa nu-i face absolut nimic), si ma consolez cu exemplul lui Edi din trecut...
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
dyanira spune:

HAI NIKOL!!!!
ASTEPTAM CU NERBADARE VESTILE BUNE!!!

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR