Copilasi de Iulie - August 2004 * 59
Raspunsuri - Pagina 8
carmenp spune:
mnaziua din cic;)) vazut mascatii
gabi (roberta) sa`tz spui un sicret, io cin` ma gindesc ca ma mut in linistea aia ma ia cu fiori de mor d`aia mac cite un pic in fiecare zi poate poate ma obinsuiesc;)) v`am zis ca nu`mi place linistea? ci ma fac??;))gabi (leloo) baga`mi o pastila d`aia de`a ta frumoasa sa ma umpli de optimism
fug sa duc cupiii la inot si apoi fug sa termin mincarea, abia astept sa vina uichendu`sa ma odihnesc:D
da` elodia disparu` iar?
edit, gabi spor la mutat, vad ca chiar te muti, bravo, astept impresii si`un umar pe care sa ma pling;))
leeloo2004 spune:
Mai Carmen - eu in primele nopti de dormit acolo ma simteam ca atunci cind eram in concediu! Iti dai seama ca si eu toata viata mi-am trait-o in zgomot - copilaria pe Dorobanti, una din cele mai circulate artere din Buc, iar de 13 ani incoace stateam in Cotroceni, dar tot pe o artera super-circulata, deci galagie ca la balamuc! Plus ca de cind ne-am mutat dormim toti ca ursii...somn din ala odihnitor de zici ca suntem la munte .
Si oricum sa nu-ti inchipui ca e chiar liniste - doar ca sunt altfel de zgomote - latraturi de caini, cucurigu-ul cocosilor dimineata (stii ce-mi place asta?? ), pasarele ciripind, zau daca nu e de bine!
In plus cred ca eu sunt singura dementa care strica armonia comunei...cind ies in curte si strig dupa pitici cred ca se aude pina pe dn1...deh, daca sunt obisnuita sa vorbesc tare ca sa acopar zgomotele...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Andries spune:
eu cand m-am mutat am constatat ca daca dau de mancare la caini (aia maidanezii personali ai mei si ai vecinei, de la poarta) dupa ora 18 ei se simt datori sa latre toata noaptea asa ca am invatat ca trebuie sa le dau mancare dimineata
apoi nu ma puteam obisnui cu hidroforul, dar m-am obisnuit si mai pe la sfarsit mai troznea cate un lemn (ca se usca) si mi se parea ca e cineva in casa mi-a trecut si asta.
cel mai bine este ca portile deja au ruginit si scartiaie, deci nu mai am nevoie de sonerie
Andries
roxanaz spune:
buna dimineata
Gabi ce funny ai fost cu stricatul linistii comunei
Daria, cum mai stai cu tusea??
mi-e soomn.... nu am apucat sa beau cafea de dimineata. revin
sa aveti o zi exceptionala!
szivarvany spune:
Mneatza !
Rox, sar`na de intrebare si ajutoare, sunt la zi dar pe calea cea buna, zic io, iar peretele se usca incet dar sigur, pe Craciun voi redeveni soprana
Io`st rupta de oboseala, n-am mai avut asa saptamana de cand s-au desfiintat vamile culmea, taman acum cand aveam de facut una alta si acasa si si extra pt bazar
No, la noi e cald, asa ca va doresc o zi de vineri insorita
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
leeloo2004 spune:
Am reusit sa iau si eu o gura de aer...de birou...ca de dimineata pina acum numai in sali de sedinte am fost...dar se pare ca iar o sa-mi iasa o reclama misto in viitorul apropiat, asa ca e de bine!
Carmen - take my word for it - e de bine...eu ma simt de parca m-am nascut aici si locuiesc de treizeci si-nu-va-mai-zic-citi-ani aici! O sa vezi si o sa simti dupa ce o sa te muti...asta daca esti tipul "de curte". Eu asa am ajuns sa categorisesc persoanele - tipul de curte si tipul de apartament (care poate sta foarte bine si intr-o casa, dar din aia care nu prea are pic de curte) - eu am o prietena de ex care nu poate sta la curte - sta acum intr-un apartament dintr-o vila gen bloculetz - are terase mari unde poate sta la aer (bine, este intr-o zona verde si f. linistita)
dar nu are curte - nu-i place sa gradinareasca, sa ingrijeasca flori, gazon etc...asa ca eu consider ca nu e tipul de casa...
Va pup si va urez un weekend placut - ma duc intr-o alta intilnire...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
Helou! Copilul meu a crescut suficient, asa sa am renuntat la concediu si azi sunt pe baricade, sedinta de dimineata, in loc de raport m-am prezentat cu unghiile praf de la smotru
Matei este la Ecaterina, era in culmea fericirii, aseara m-a pus sa ii fac freza :)
Azi dimineata, la sedinta de la ora 4.50 (asa ne trezim...) ne gandeam ca noi ne inducem stresul asta cu mutatul, asa ca...cand va fi, va fi...
Carmen, eu m-am nascut si am crescut pe pietrele Iasului, ma sperie un pic ideea sa stau singura in casa...dar linistea de acolo e curata terapie...
O zi buna!
PS am inceput sa scriu mesajul acum 2 ore...
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui leeloo2004 eu am o prietena de ex care nu poate sta la curte - sta acum intr-un apartament dintr-o vila gen bloculetz - are terase mari unde poate sta la aer (bine, este intr-o zona verde si f. linistita) dar nu are curte - nu-i place sa gradinareasca, sa ingrijeasca flori, gazon etc...asa ca eu consider ca nu e tipul de casa... |
pretena aia pot sa fiu si eu . animal de bloc este numele meu
Gabitz, nu stiu daca stii de ei dar a propos de pasiunea ta pentru gradinarit am primit catalog de la astia: www.gradinabakker.ro - par interesante soiurile si au semintele pe banda, direct de aplicat pe sol.
Robi si ai terminat singura smotruul???? Matei imi inchipui ca e in extaz..