Copilasi de Iulie - August 2004 * 59

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi de mihail si gavril! nu enumar ca nu vreau sa omit pe cineva, sa fiti sanatosi cu mic si mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

si de la mine pentru toti sarbatoritii zilei! La noi in familie suntem si eu si sora mea si tata.

Va pup, o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Multi si de la mine si LA MULTI ANI pentru toti sarbatoritii de Sf.Mihail si Gavril! Si la mine sunt eu si sora-mea...

Am reusit sa mai adaug ceva la dining - am inramat tablourile si m-a ajutat cineva de le-a si pus pe perete - mai am de cumparat covorul si ma declar multumita cu aceasta camera!

Edit - si citeva poze facute cu piticii in weekendula sta, in Herastrau: http://community.webshots.com/album/578961544QpHaKD?vhost=community

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Categoric am imbatrinit - am uitat de aniversarile de azi !!
Sou, La Multi Ani pentru Mihaele si Mihaitzi, Gabriele si Gabrieli, sa fiti sanatosi si fericiti !!
Si noi ne sarbatorim azi in famelie - fratele meu mic si cumnatul sint sfinti, hehe !!

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui leeloo2004
Am reusit sa mai adaug ceva la dining - am inramat tablourile si m-a ajutat cineva de le-a si pus pe perete - mai am de cumparat covorul si ma declar multumita cu aceasta camera!

aaaa, ff gigea!!!! (imi place si caloriferul ala pe tot peretele in spate :))) ). vreau si niste poze de mai aproape. (io nu as mai pune covor.... imi place parchetul!! )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, si mie`mi place cum a iesit, imi place tare mult culoarea parchetului da` nu te intreb cum se vede prafu`, cum se intretine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Eu zic ca ii trebuie covor, prea e "negru pe negru" plus ca fara covor seamana mai mult a sala de negocieri la o casa de avocati decat a dinning. Trebuie un covor persan, cu desene bogate.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani!! tuturor sarbatoritilor, inclusiv lui fi-miu!! Sa va fie viata lina!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
Noi am tot fost pe afara in we..sambata am fost s aface galerie unei fetite de 8 la primul ei concurs de tenis..dupa care sper fericirea lui Luca a urmat party ..tema fiind tot Halloween..deci a fost in extaz!
Ieri am fost prin Mamaia,la malul marii..a fost superb!..mai putin faptul ca fetita de 2.5 ani a unor cunostinte era sa se inece..noi eram la cafele pe terasa,fetita a intrat in apa si am zarit-o cand deja abia isi mai tinea capul la suprafata..pana sa ajunga parintii au sarit doi domni si au scos-o..stupid sa te ineci la malul marii!Oricum am fost socati..

edit : am vazut ieri August Rush..frumos film pentru copii..

Gabi super arata! O pata de culoare deschisa..parca se cere..
Ioana si Luca a vazut Cronicile demult..de vreo 3 ori
Azi avem programat Saltimbancii,pentru ca am terminat aseara Fram , ursul polar..ce poveste superba..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Da, si eu simt nevoia de ceva deschis pe jos - eu as vrea un covor mai deschis la culoare, dar fiind sub masa e in pericol de murdarire...asa ca ma mai gindesc la culoare, insa va fi sigur covor!

Roxana - poza mai de aproape cu ce? Cu tablourile inramate?

Carmen - evident ca se vede praful foarte repede...dar eu nu sunt chiar asa control freak...asa ca aspirare + spalat cu solutie de aprchet de 2 ori/sapt pt mine este indeajuns!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput