Copilasi de Iulie - August 2004 * 59
Raspunsuri - Pagina 10
carmenp spune:
la multi de mihail si gavril! nu enumar ca nu vreau sa omit pe cineva, sa fiti sanatosi cu mic si mare
roberta04 spune:
si de la mine pentru toti sarbatoritii zilei! La noi in familie suntem si eu si sora mea si tata.
Va pup, o saptamana frumoasa!
leeloo2004 spune:
Multi si de la mine si LA MULTI ANI pentru toti sarbatoritii de Sf.Mihail si Gavril! Si la mine sunt eu si sora-mea...
Am reusit sa mai adaug ceva la dining - am inramat tablourile si m-a ajutat cineva de le-a si pus pe perete - mai am de cumparat covorul si ma declar multumita cu aceasta camera!
Edit - si citeva poze facute cu piticii in weekendula sta, in Herastrau: http://community.webshots.com/album/578961544QpHaKD?vhost=community
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Categoric am imbatrinit - am uitat de aniversarile de azi !!
Sou, La Multi Ani pentru Mihaele si Mihaitzi, Gabriele si Gabrieli, sa fiti sanatosi si fericiti !!
Si noi ne sarbatorim azi in famelie - fratele meu mic si cumnatul sint sfinti, hehe !!
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui leeloo2004 Am reusit sa mai adaug ceva la dining - am inramat tablourile si m-a ajutat cineva de le-a si pus pe perete - mai am de cumparat covorul si ma declar multumita cu aceasta camera! |
aaaa, ff gigea!!!! (imi place si caloriferul ala pe tot peretele in spate :))) ). vreau si niste poze de mai aproape. (io nu as mai pune covor.... imi place parchetul!! )
carmenp spune:
gabi, si mie`mi place cum a iesit, imi place tare mult culoarea parchetului da` nu te intreb cum se vede prafu`, cum se intretine
Andries spune:
Eu zic ca ii trebuie covor, prea e "negru pe negru" plus ca fara covor seamana mai mult a sala de negocieri la o casa de avocati decat a dinning. Trebuie un covor persan, cu desene bogate.
Andries
Andries spune:
La Multi Ani!! tuturor sarbatoritilor, inclusiv lui fi-miu!! Sa va fie viata lina!!
Andries
kim222 spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
Noi am tot fost pe afara in we..sambata am fost s aface galerie unei fetite de 8 la primul ei concurs de tenis..dupa care sper fericirea lui Luca a urmat party ..tema fiind tot Halloween..deci a fost in extaz!
Ieri am fost prin Mamaia,la malul marii..a fost superb!..mai putin faptul ca fetita de 2.5 ani a unor cunostinte era sa se inece..noi eram la cafele pe terasa,fetita a intrat in apa si am zarit-o cand deja abia isi mai tinea capul la suprafata..pana sa ajunga parintii au sarit doi domni si au scos-o..stupid sa te ineci la malul marii!Oricum am fost socati..
edit : am vazut ieri August Rush..frumos film pentru copii..
Gabi super arata! O pata de culoare deschisa..parca se cere..
Ioana si Luca a vazut Cronicile demult..de vreo 3 ori
Azi avem programat Saltimbancii,pentru ca am terminat aseara Fram , ursul polar..ce poveste superba..
leeloo2004 spune:
Da, si eu simt nevoia de ceva deschis pe jos - eu as vrea un covor mai deschis la culoare, dar fiind sub masa e in pericol de murdarire...asa ca ma mai gindesc la culoare, insa va fi sigur covor!
Roxana - poza mai de aproape cu ce? Cu tablourile inramate?
Carmen - evident ca se vede praful foarte repede...dar eu nu sunt chiar asa control freak...asa ca aspirare + spalat cu solutie de aprchet de 2 ori/sapt pt mine este indeajuns!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.