MELANOM MALIGN - ATENTIE LA ALUNITE !(2)
Raspunsuri - Pagina 22
Sabinn spune:
Buna seara.
Ieri am fost si eu la un al 2lea control in legatura cu o alunita neagra, si e totul bine, nu trebuie s-o scot. Monica, ma bucur ca si tu esti ok.
Ai scris, ceva mai sus, ca "a aplicat-o din proprie initiativa - omul daca a vazut ca i-a trecut ce avea pe piele, a fost convins ca functioneaza si in interior si ... i-a iesit" -> asta inseamna sa crezi cu adevarat... si astfel totul e posibil.
O sa pun aici cateva link-uri in speranta ca ce o sa gasesti acolo o sa te ajute:
http://www.scribd.com/doc/13162226/Remisie-Vindecare-Cancer-Art
http://antiiluzii.blogspot.com/2011/03/matricea-vie-stiinta-vindecarii.html (aici ai un filmulet, undeva mai in josul paginii blogului. de fapt e un documentar care se numeste: The Living Matrix: the science of healing)
http://forum.drumulinvingatorilor.ro/index.php?topic=97.60
http://suntsanatos.ro/documentare/healing-cancer-from-inside-out.html
O seara placuta si fii sigura ca o sa te vindeci. Eu sunt. :)
monica70 spune:
SABINN ma bucur ca e totul ok la tine.Mersi mult de linkuri,am apucat sa ma uit doar in primul,dar deja m-am distrat copios mai ales la faza asta,citez:
Dr H. Schilder din Olanda a remarcat comportari neobisnuite la 7 cazuri de remisii
spontane Unul dintre cazurile lui a fost o femeie cu cancer mamar în faza terminala. A fost
transferata la un azil pentru ca sotul nu se simtea capabil sa o îngrijeasca în timpul agoniei
finale. Realizând ca a fost mutata într-un loc unde avea sa moara, femeia a devenit brusc
extrem de agresiva. "Dintr-o persoana cumsecade si educata,” povesteste Schilder, "s-a transformat într-o femeie care înjura si cânta cântece deocheate . A dus-o asa cam 3 saptamâni." Nu mult dupa aceea, un internist a observat cu uimire ca tumora începea sa dea înapoi. Zece ani mai târziu, femeia era în viata, cu o sanatate acceptabila si cu un psihic bine ancorat în cele lumesti.
Na deci mai notez in "agenda" o solutie Ceva injuraturi mai stiu si eu ,trebuie sa fac rost doar de niscaiva cantece deocheate
Pana una alta fusei ieri pana in Ungaria la Debrecen, am luat legatura cu responsabila cu trialurile si o sa revin sa le duc proba ce o vor trimite in SUA la analiza genetica.Da' intai trebuie sa merg la Cluj sa o ridic .
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
monica70 spune:
Multumesc de intrebare ,pai ce sa fac ? Umblu teleleu Tocmai m-am intors de la Debrecen.Le-am lasat probele (ridicate vineri de la Cluj) si peste o saptamana aflu daca am sau nu mutatia aia genetica si deci daca pot eventual beneficia de medicamentul cel nou.Va tin eu la curent.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
aligator spune:
Draga Monica,
Vreau sa iti spun ca iti urmaresc povestea si sunt cu gandul alaturi de tine. Am gasit acest subiect vara trecuta, cautand informatii despre alunite care cresc in sarcina - si mie mi s-a modificat una, dar dupa ce am nascut a stagnat. Datorita tie am ajuns la dermatolog si din fericire modificarile au fost benigne, nu se observa modificari patologice si nu mai evolueaza in nici un fel.
Dar mi-am dat seama cat de mult am gresit ca nu am fost la dermatolog inca din sarcina, citind povestea ta si cautand pe net am gasit foarte multe cazuri de melanoame descoperita in sau dupa sarcina.
Iti urez sa invingi in aceasta lupta, daca un gand bun poate ajuta, iti trimit milioane!
Mi-as dori sa te pot ajuta cu ceva, dar cred ca tu cunosti acum cam tot ce se poate stii despre melanom.
Postez totusi doua linkuri: un video de la o conferinta in care s-au trecut in revista toate terapiile imunologice existente la nivelul anului 2010 si unul despre aspirina si melanom (aspirina nu pare sa faca mare lucru in preventie, dar cica inhiba proliferarea unor celule rele).
www.youtube.com/watch?v=X7yOCbMYJOQ&feature=related br / " target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=X7yOCbMYJOQ&feature=related br /
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1038/sj.bjp.0705163/pdf
Multa putere si iti doresc din tot sufletul sa invingi!
Sabinn spune:
Monica, te rog, inca o data, indreapta-ti atentia si asupra ta (in paralel cu medicina). Acum se stie ca tot ce avem nevoie ca sa obtinem orice (inclusiv vindecarea) se afla in noi.
Daca ai fost crescuta in alte conditii, e putin greu sa fi deacord cu mine si din cauza asta nu-ti cer sa ma crezi pe cuvant, ci incearca. Te rog. Foloseste puterea sugestiei si autosugestiei.
Ma repugna faptul ca multi oameni dau bani enormi, mii de euro, pe tot felul de retete, operatii, ajung sa fie ciopartiti... si pana la urma boala tot avanseaza (cand de fapt, puterea sa afla in noi). Asta pentru ca medicii trateaza efectele si nu cauzele.
Eu am miopie de la 10 ani, se stie ca asta e "imposibil" sa se retraga si ca avanseaza odata cu dezvoltarea corpului meu. Si totusi, in ultimul timp am putut sa mi-o reduc fara niciun fel de medicament sau operatie. Sunt sigur ca in curand o sa ajunga la zero.
Asta e un caz major. In lucrurile mai marunte, autosugestia si credinta funcioneaza mult mai bine si mai mai repede.
Repet: nu iti cer sa ma crezi pe cuvant, nu iti cer sa renunti la medicina, ci doar sa incerci. Chiar daca nu crezi ca e posibil asa ceva, totusi puneti intrebarea: Dar daca e adevarat? Daca pot sa ma vindec singura?
Nu ar fi pacat sa stii ca ai puterea asta si ca nu ai folosit-o? Si poti sa faci asta gratis (eventual in paralel cu tratamentul pe care il urmezi acum). Daca ai vreo intrebare, sunt aici sa te ajut.
Toate cele bune!
monica70 spune:
ALIGATOR multumesc mult de linkuri,citisem eu ceva si despre legatura aspirina-melanom, dar din cate retin scria ca ar fi buna doar in preventie.O sa mai butonez sa vad ce gasesc.Sa stii ca si eu am gasit pe net ff multe cazuri de melanom declansat in sarcina sau dupa.
SABINN suna f. bine ce spui tu,numai ca teoria e frumoasa ,practica ne omoara Ce miopie ai? Si eu am miopie descoperita pe la 9 ani parca - atunci aveam cca -2 ,acum am cca -11/-13. S-a stabilizat in jurul varstei de 20 de ani,ca in teorie.Stiu ca s-au obtinut scaderi ale dioptriilor prin diverse tehnici (prin autosugestie sau bioenergie de exemplu) ,dar asta mai ales la miopii cu putine dioptrii.La mine ... lentilele de contact sa traiasca
Apropo de miopie: normal eu trebuia sa nasc obligatoriu prin cezariana,avand miopie forte pentru ca din cauza efortului era risc maxim de dezlipire de retina.Si cand colo ... i-am nascut pe amandoi natural super rapid si usor , la dilatatie maxima eu n-aveam nicio durere si in 3-4 impingeri s-a terminat treaba. Evident prima oara fusesem programata la cezariana,dar s-a intamplat sa mi se rupa apa taman la 9 dimineata dupa revelion,medicul nu raspundea la telefon,am sunat dupa ambulanta (la insistentele maica-mii) si la spital doctorita de garda mi-a zis ca in juma' de ora nasc - natural,ca am dilatatie maxima.Si la ora 10,15 gata,din 3 impingeri.Era si mica 3,200.La urmatorul nu stiam ce sa fac,dar pana la urma m-am hotarat sa incerc tot natural,desi mi s-a spus ca e mare.Si a fost ... 4,100 kg ca de stiam cat de mare,poate n-aveam curaj sa risc.Eu ma gandeam ca "mare" e ceva asa pe la 3,500-3,600 maxim ...
Asta ca sa vedeti cum e si cu teoria si statisticile ! Pe langa miopia forte eram si cu "prima sarcina peste 35 de ani" si dupa "tratament pentru infertilitate" - la noi si astea cam sunt cu indicatie pentru cezariana.Nu mai zic ca prima doctorita la care am fost la a doua sarcina mi-a zis clar ca obligatoriu trebuie sa fac cezariana avand 39 de ani,ca nu mai sunt elastice tesuturile bla bla drept pentru care n-am mai calcat pe la ea si m-am dus la cine a colaborat cu mine si cu ce-mi propusesem
Hai ca am cam deraiat de la subiect
dianad spune:
Cred ca aparitia a diverse urateniii in sarcina e legata de un medicament pentru mentinerea sarcinii. nu gynipral, imi scapa acum si nu mai gasesc dosarul cu ce am luat din saptamana a 7-a pana in a 15-a. Si sora mea a luat acelasi medicament si are o uratenie mare pe spate (incerc s-o conving sa mearga la un consult).sabin, zi-ne despre scaderea miopiei: ce ai facut si care a fos tvariatia. Si eu am -20, as fi fercita sa ajung macar la -15.DianaD & Alexandru 12 04 2006www.ghid-az.ro
monica70 spune:
Eu la prima sarcina - fiindca in primele saptamani am avut dezlipire de placenta - am luat utrogestan.Cam vreo 3 luni.Parca am luat la un moment dat si gnypiral, dar ameateam de la el si am renuntat,deci am luat doar de cateva ori.La a doua sarcina am luat doar no-spa in ultimele luni ca aveam contractii si colul cam deschis.Posibil sa fie si de la medicamente,eu citisem ca de la estrogenul din sarcina apar unele noi si cresc cele vechi.Iar medicamentele astea contin si asa ceva.
XIO spune:
Utrogestanul este progesteron.
sabinn, cum anume trateaza medicii simptomele in cancer si nu cauza?
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro