MELANOM MALIGN - ATENTIE LA ALUNITE !(2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SOFTURELA da stiu , am citit despre terapia Gerson inca inainte de a imi da tu linkul ,am citit inclusiv cartea scrisa de Gerson ,ca am gasit-o online.Si am comparat-o cu tratamentul lui Valeriu Popa,ca au unele puncte comune.Si stiam ca pe langa clinica din Mexic unde se face terapia Gerson,exista si o a doua clinica in Ungaria.Doar ca pe langa costurile mari e si un tratament foarte dur ,sucuri naturale bio din ora in ora,doua clisme cu cafea pe zi, alimentatie fara pic de sare,abia dupa o vreme cartofi si alte legume fierte si alte chestii de gen. E mai dur intradevar in prima faza,saptamani-luni dar tratamentul cica trebuie urmat doi ani si doar cu legume / fructe bio. Sincer chiar de as avea de dat banii astia - 11000 euro e tratamenul cat stai internat la ei in prima faza (2 saptamani),plus pe urma costul alimentelor bio lunare timp de doi ani parca,plus 500 euro pe luna ceva medicamente speciale - ei bine pe langa asta,numai viata activa nu poti duce cu doi copii mici,la care trebuie sa le mai si gatesti,sa te ocupi de ei bla bla ... Pai n-as avea alta de facut decat sa spal/storc legume fructe,sa le beau,iar sa storc,iar sa beau ... Parca ceva mai uman mi se pare regimul pentru boli grave a lui Valeriu Popa.Mi se pare ca am mai dat linkul cu tipa din Tg.Mures ce are melanom si a inceput tratamentul in Ungaria :
http://salveazadaniela.wordpress.com/noutati-despre-mine/
Am mai luat idei si din cartea lui si din ce scrie tipa asta si din ce am mai gasit pe net,dar nu pot zice ca am tinut inca un regim strict fara proteine.Iarna nici nu prea aveam cum,la ce legume/fructe se gasesc la noi,d-alea din import fara gust Acum ca a venit vara poate reusesc cat de cat,sa mananc mai bio,mai ales ca am plantat in gradina la socru-meu o gramada si nu le stropim cu absolut nimic.Deocamdata am consumat doar din productia iesita ceapa verde ,ridichi si salata,dar urmeaza si restul

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni imi pare rau de rezultatul prost. Tin pumnii in continuare, doamne ajuta.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Am revenit cu noutati.
Am reusit sa ajung la o consultatie in Ungaria la o doctorita oncolog-dermatolog. Recomandarile ei: includerea intr-un studiu clinic (vaccin experimental) al un spital universitar cu unul din cele doua noi medicamente VEMURAFENIB (anti gena BRAF) sau Yervoy (ipilimumab).Si daca nu reusesc sa ajung la ele, tratament clasic cu chimio si raze. Deci niema chirurgie Vestea proasta e ca pe langa zona "cicatriciala" ramasa la axila,au aparut si cativa mici noduli pe areola mamara de la sanul drept,care seamana cu ce aveam pe cicatricea cheloida,deci sigur metastaze cutanate ale melanomului.Cea din Ungaria a zis sa fac biopsie ca sa stim sigur ce e ,in schimb oncoloaga din Arad mi-a zis ca nu mai are sens biopsia,ci sa merg urgent la Cluj la operatie sa scoata direct tot si de la axila si de la san - exact ce ma hotarasem si eu.Inainte de a merge la ea,chiar i-am scris un mail chirurgului,acum astept sa vad cand ma primeste la operatie.
Legat de medicamentele recomandate, cel mai nou e vemurafenib ala de care a si vuit presa zilele astea,dar el functioneaza doar la cei cu o mutatie a genei BRAF.Tocmai au bagat americanii cerere de aprobare sa iasa pe piata ,precum si a testului prin care se poate afla cine are mutatia la gena respectiva.Am cautat eu pe net,exista deja kituri din acelea,dar scrie ca se folosesc doar experimental,deci presupun in cercetare.
Trial cu cele doua medicamente nu a aparut inca in Romania.In Ungaria am gasit ca exista deja un trial cu medicament anti-braf,la Debrecen,dar nu reusesc nicicum sa gasesc o adresa/nr. de telefon de la spitalul de-acolo,sa ma interesez,fiindca doctorita din Ungaria nu m-a prea lamurit.Adica m-a lamurit oarecum,zicand ca ei au primit vemurafenib ala (in studii clinice presupun), dar nu poate interveni sa il dea unui strain,sau ma rog,cuiva care nu intelege limba.Si ca eventual sa incerc sa ajung la spitalul universitar din Budapesta,prin spitalul TG.Mures cu care e infratit,ca poate asa reusesc.Ma rog,imbarligatura beton Chestia e ca pentru cei ce au mutatia respectiva,se pare ca e chiar ok,am citit ca la studiile unde s-au comparat dacarbazina (chimio clasica) cu vaccinul asta, vazand ce bine functioneaza,au oprit dacarbazina si au dat tuturor vaccinul respectiv.
Deci pana una alta,ramane chirurgia de baza.La fel ca cei din Cluj si oncoloaga din Arad mi-a zis ca melanomul e radio-rezistent si dacarbazina (chimio) nu are rezultate.Cred ca intre timp a mai citit si ea una alta pe net legat de melanom,fiindca ultima oara - cand am renuntat la interferon,ii dadea inainte ca trebuie sa incep cu altceva si cand i-am zis ca nu vreau chimio,a zis ca trebuie sa semnez daca refuz
Era contrariata de rezultatul PET CT de la Oradea,ca se astepta si ea sa afle ce-i cu micronodulii de la plamani ,cand colo nimic,apoi la axila a iesit FDG moderat (interpretat ca inflamator),iar la san a iesit totul ok,nici FDG crescut,nici modificari morfologice.Asta in conditiile in care eu am citit ca melanomul e puternic absorbant de glucoza,deci teoretic ar fi trebuit sa iasa crescut rau in zonele cu probleme.Nu mai zic ca de data asta si markerul S100 imi iesise ok.Daca nu ma autosesizam eu sa merg urgent la eco si la inca un eco ... totul era ok

Acum nu stiu,ce sa fac,sa deschid subiect nou ?

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabinn spune:

Buna, Monica. Am cautat cateva lucruri despre alunite\melanom... si am dat peste topicul tau. In speranta ca te pot ajuta cu indrumari, mi-am facut un cont aici (chiar daca sunt baiat :) )
M-am ocupat in ultimul timp de gasirea unei solutii pentru cancer, fiind foarte intrigat de neputinta (sau rea vointa?) medicinii clasice.
Concluzia la care am ajuns e ca, metoda cea mai buna, este o combinatie intre: medicina clasica, cea naturista si o minte puternica si perfecta.

Desi stiinta de azi descopera noi frontiere, pentru medicina conventionala, pamantul este inca plat (asta nu inseamna ca e inutila, doar ca are multe limite).

Se pare ca, acum, este oarecum general aprobat ca tot ce avem nevoie se gaseste in noi (si in natura) atat timp cat stim unde si ce sa cautam.

Iti propun sa citesti cartea lui "Pavel Corut - Catre culmile succesului", sa citesti cartea (eventual sa vezi filmul) "The secret", sa-ti indrepti atentia spre lucruri mai putin cunoscute (dar in multe cazuri eficiente)cum ar fi: meditatia, energia universala (energia care sta la baza tuturor lucrurilor). Poti sa citesti despre "Mantak Chia" sau "Jasmuheen".
De altfel, mai exista terapia prin ras. Te poti informa si in legatura cu efectele lamaii, ale ceaiului verde si ale canabisului care le au asupra cancerului.

Desigur, poti face astea in paralel cu tratamentele pe care le iei acum. Sunt multe alte lucruri prin care iti poti creste imunitatea corpului tai astfel incat sa invinga singur boala.

Desi sunt multe lucruri care conteaza, cel mai important este credinta. Crede 100% (fara nicio indoiala) ca esti vindecata si o sa fi. Gandeste-te ca nu exista cuvant ca "incurabil" si ca orice se poate vindeca. Iar drept dovada, daca sunt destule cazuri in care cancerul a fost vindecat chiar si in faza finala, cum poate fi el incurabil? :)

Mergi la inceput

Sabinn multumesc mult de sugestii.Am citit si eu o gramada - si eu am in plan sa imbin tratamentul clasic cu cel naturist , sau neconventional. Cartile lui Corut le-am citit demult,cand au aparut prima oara,adica prin anii '92 parca.Inclusiv si mai ales cele din seria psihologica , "Arta succesului" de exemplu. Stiu ca e foarte buna si meditatia, da' mai greu cu de-astea cand ai doi strumfi guralivi in zona

Scriu pe fuga acum,ca dimineata merg la Cluj la operatie,dar fiindca sunt convinsa ca cu google mai nimeresc si alte persoane interesate de melanom la subiectul asta, vreau sa pun un link interesant pe care l-am gasit.E vorba de o crema - imiquimod - care a dat rezultate bune la metastazele cutanate de melanom si in unele cazuri si la cele subcutanate.Ba am gasit un caz care a avut regresie chiar a metastazelor la organe in urma aplicarii cremei respective ( a aplicat-o din proprie initiativa - omul daca a vazut ca i-a trecut ce avea pe piele, a fost convins ca functioneaza si in interior si ... i-a iesit )
http://findarticles.com/p/articles/mi_m0PDG/is_3_10/ai_n57203257/
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19250248
Crema are denumirea comerciala de Aldara si e aprobata de fapt pentru alte chestii, carcinom si alte probleme dermatologice.Imi pare rau ca nu am dat mai devreme de informatia asta,poate scapam de-o operatie-doua ... dar am in plan sa o incerc pe viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

monica, tzin pumnii pt operatie. doamne ajuta sa fie totul ok. sanatate multa iti doresc....

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

monica, suntem alaturi de tine, Doamne ajuta sa fie totul bine. Te imbratisam si-ti transmitem multa putere si curaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Monica, probabil ca la ora asta esti deja operata. Sa speram ca va fi ultima si ca de acum nu mai apar alte uratenii. Interesanta crema. Se gaseste in Ro? mi-as aplica preventiv pe locul de pe care mi-am scos asta toamna alunita.DianaD & Alexandru 12 04 2006www.ghid-az.ro

Mergi la inceput

Multumesc de urari.Aseara am ajuns acasa si-s ok.
DIANAD da se pare ca se gaseste si in Ro,eu am si comandat-o deja.Dar la tine chiar nu cred sa fie nevoie de asa ceva

Am gasit azi ca exista chiar si un trial experimental recent cu crema aia:
http://clinicaltrialsfeeds.org/clinical-trials/show/NCT01264731&usg=ALkJrhhWkou9a6fiDFVvpaVon8ltAvoxig
deci sigur ceva efecte are ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Moni, ma bucur ca esti home

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput